Şimdi Ara

Yeni Yıldız 1 GB Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ​Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için uygun fiyata çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Ayda sadece 20 TL'ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Yeni Yıldız 1 GB Paketi'ni çok seveceksiniz. Yeni Yıldız 1 GB Paketi’nden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir 31 mart 2017 ye kadar geçerli YENIYILDIZ1GB yaz 2200’a gönderhttps://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yeni-yildiz-1-gb-paketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Avantaj20 tarifeside Turkcell'in mevcut kullanıcıları için, ben katıldım tavsiye edilir, ücreti 20.00TL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Avantaj20 tarifeside Turkcell'in mevcut kullanıcıları için, ben katıldım tavsiye edilir, ücreti 20.00TL...

Bahsettiğiniz paket Sadakat programı çerçevesinde verilir ve kişiye özeldir. Herkes faydalanamaz.
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    Çok ucuzmuş Vodafone'de Mega 3 gb kullanıyorum 19 TL -TürkTelekom diğer hattıma 8 gb paketini 29 TL'ye tanımladılar Türkcell fiyatları indirmedik sürece önünden geçmem
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bana turk telekom 1 bin dk 1 bin sms 8GB 28 tl diyor vergiler dahil ?

• half life 3 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam bana toplam 30.50 ödersiniz dedi müşteri hizmetleri

Hocam banada 28 tl geçmez demişti hocam turkcell sorunlu oda köşede 4G çekiyor diğer köşede 3G çekiyor en son köşede 2G çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life 3 -- 25 Şubat 2017; 21:31:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bizim evde en iyi Türkcell çekiyor ve hızı baya yüksek fakat paketleri çok pahalı hizmet verse ne olacak kullanamadıktan sonra

Türk telekom halen geçirmedi uygun paketi bakalım

Hocam ben köy değim

Köyde hangisi çekerse ona geçin şahaen kendi memleketimde Türk telekom rezalet ama yaşadığım şehirde gayet güzel

Hocam tek avea 3G ile 30MBps alıyorum fakat askere gitcem hocam turkcell de askercell geçircem mayısta.

Ben olaam faturasız devam ederim hocam askeri bölgede hangisi çeker denemek lazım.

Hocam askerde sadece yasal olarak askercell izin veriyorlar oda sadece turkcell de var.

Hocam geç o işleri istediğin hattı kullanabilirsin.Telefon yasak değildi ama herkes sokuyordu geç o işleri hocam
  • Paket güzelde interneti az ben internet adamıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.