Şimdi Ara

Yeni Youtube Kanalım - Spor, motivasyon yaşam, sanat, teknoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Veeee.... bende düştüm buralara. Bir Youtube kanalı kurmak uzun süredir aklımda olan bir plandı. Bugün yarın derken bugüne geldik :) Eksik kalmadım kurdum bir tane :)

Bu kanalda öyle çok ahkam keseceğimiz konular yok. Hareket etmek üstüne, Spor, motivasyon yaşam, sanat, teknoloji üstüne konuşacağız.

Farklı mesleklerden insanları ziyaret edip onlarla sohbet edeceğiz. Onların hayat değişimlerine tanık olacağız.

Sağlıklı yaşam, fit yemekler, iş hayatı, günlük konular hakkında konuşacağız. Minik bir Lifestyle alanı kuracağız aslında.

Benim kendi tecrübelerimle hareketli yaşama nasıl geçtiğim, nasıl daha aktif bir hayata sahip olduğumu anlatacağım.

Basit ama etkili teknikler ile sanılanın aksine aslında bir çok şeyin çok çok kolay olduğunu anlatacağım...

O zaman hoş geldin :) iyi izlemeler...

https://www.youtube.com/watch?v=ndPxiQikMP8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeygun -- 20 Haziran 2019; 16:8:38 >

• youtube kanalı açmak hayatım boyunca giriştiğim en zor işlerden biriydi.

bir dünya emek veriyorsun, izlenmiyor.

10 dakikalık video yüklüyorsun, ortalama izleme süresi 45 saniyede kalıyor.

adam izliyor yorum yapıyor ama kesinlikle abone olmuyor.

tüm youtuber'lar en zor kısmın ilk 100 abone olduğunu söylerler.

ben 93 abonede pes ettim bıraktım. videoları da kanalı da sildim çünkü günde 50 kere istatistikleri takip ediyordum, kafayı yeme noktasına gelmiştim.

sen eğer eğlence amaçlı yapıyorsan mutlaka devam et ama inanılmaz bir sabır gerektirdiğini de aklından çıkarma.

hayırlı olsun.
  • Selamlar :)

Evet zor bir iş. Mesleğim gereği bir çok kişiye bu konuda danışmanlık verdim. Koca aleme bir zerre bırakıyorsun ve sonra bekliyorsun. İşin sırrı sabır ve content üretmekte ama dediğin gibi çok emek istiyor. Videomda bahsettiğim gibi, birileri görse ve hayatları benimki gibi değişse bile yeter. Çok teşekkürler yorumun için.
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Rekabet etmek zor is. Kaliteli icerik icin cok zaman harcamak gerekiyor ve artik izlenmek icin reklam yapmak hatta belirli bir sermaye sahibi olmak gerekiyor. milyonlarca video icinden sizin videonuzu bulmak zor. ya sosyal medyayi iyi kullanip iyi reklam yapacaksiniz yada dedigim gibi Youtube ve bazilarina parayi bayilacaksiniz.
  • Biraz erken pes ettin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.