Şimdi Ara

Yeni zamlar kapıda | Türkiye'de internet 2019 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

Eylül ayı sözleşme bitiyor .
    Ne yapacağım bilmiyorum
    benimde eylül ayında bitiyor ve bende hala bir çözüm bulamadım :)
    işin kötüsü tt. alt yapısı dışında bir imkanım da yok ,tt. dan ayrılınca birde port yok sorunu ile karşılaşırsak seyreyle güzelliği :)
    el gider mersine ,biz gideriz tersine misali ,daha iyisini beklerken her geçen yıl daha kötüye gidiş var
    fiyatlar artıyor hizmetler kötüleşiyor ,bu nasıl işse ?
  • yani benim guzel kardesim tt toptan parakende toplu mokoko yapmaya başlamış...yerin dibine batasin tt...

• Anlaşılan 100mbps üstü için sanırım ena z 2030 yıllarını bekleyeceğiz gibi. O vakitte şunu diyeceğiz: "Elalemin oğlu 1 tb/sn ile veri indiriyor biz daha 1 gb/sn ile veri indiriyoruz .".
  • Altyapı olmadığı için 75 GB Turkcell 4G için 205 TL ödüyorum .... Yıl 2019....
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Süperbox alsaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zam gelmemiş gibi yapıp devam ediyoruz.
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Aynı para. 100 gb 219, üstüne bir de modem fiyatı ekleyecek.
    İkisi de turkcell :)
    159 ₺ 10 mbps sınırsız modem fiyatı yok bildiğim kadarıyla yada 280 ₺ sınırsız 500 mbps gibi hızlar alınabilirse 280 vermek mantıklı ama GB hesabı almak bu devirde çok mantıklı değil bence

159 ₺ fiyata 10 mbps sınırsız yok sanırsam. Var ise de ben görmedim. Gb usulü saçma evet.

Yeni zamlar kapıda | Türkiye'de internet 2019

Mükemmelmiş de dikkatli bakmamanın kurbanı olduk. Şimdi sorum şu hattı alalı 7 gün oluyor. 12 ay tahahhüt var. İptali mümkün mü?

14 günde iptal edebiliyorsunuz sanırım ama tam bilgim yok en kötü 1 aylık cayma bedeli ödersiniz ama sözleşmeye bakın

Aradım. 269₺ cayma bedeli isteniyor. Muhtemelen modem için.
    Bayii modemi iade alırsa iade edeceğim. Yoksa internetten satarım.
    50 GB youtube harici yeterli. Ama TV değil Youtube izliyoruz.
    Turkcell'in sitesinde böyle yazıyor ama yinede imza attığınız sözleşmeye bakın

Satın aldığım ürünü iade edebilir miyim veya değiştirebilir miyim?

turkcell.com.tr'den almış olduğunuz kontratlı/taksitli ürünleri, kutusu açılmamış ve cihazın içine sim kart takılmamış ise cayma hakkınızı kullanarak teslim tarihinden itibaren 3 gün içinde iade edebilir veya değişiklik yapabilirsiniz. turkcell.com.tr’den almış olduğunuz peşin ürünleri kırılmamış, hasar görmemiş ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş bir şekilde tüm yan ürünleri ile birlikte teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilir veya değişiklik yapabilirsiniz.

Onu okudum da webden değil bayiiden elden aldık. Bayii sorun eder mi bilemiyorum. Yarın netleşecek.
    Ayrıca her adrese uygun değil önce test yapıyorlar baz istasyonun uygunluğunu kontrol ediyorlar. Forumda uygun değilse yakınlarının adresini gösterip alanlarda iptal ettirmeden önce bunları da kontrol edin forumda ayrıca konusu vardı sanırım
    Baz istasyonu uygundur diye düşünüyorum. Ankara ve İzmir'de gösterebileceğim yüzlerce adres mevcut. WINN 30mbps görüyor evde şu an. Superbox 10 mbps görür muhtemelen :)
  • o paraları alsınlar en en en derine soksunlar, acı acı ağlasınlar, bir yerlerinden kan gelsin, gelmişlerine kadar girsin, herşeyine girsin, çıkmasın,

gına geldi şerefsizim gına geldi ya Allah bin belalarını versin, internetten indirdiğim her kbps başına münasip yerlerinde oynasın,

analarının suçu ne arkadaş
  • Yeni reklamımızı izlediniz mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=TQcyTxnYVOw
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.