Şimdi Ara

Yeni zamlar kapıda | Türkiye'de internet 2019 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet kullanıyorum. 75 megabit internet sınırsız 65 tl. Altyapı türknetin elinde olsaydı bugün 30 lira gibi bir fiyata kullanacaktık interneti

• Hızları yavaştan toparladık şimdi de fiyat uçtu gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum fiyatı biraz tuzlu olsada fiberde en iyi hizmet superonlineda yalnız adsl ini kardeşim kullanmıştı adsl i çok kötüydü.

• Bu milenicom ve hizmetleri hakkında araştırın binlerce şikayet ve dolandırıcılık var. Türk telekom adına aradıklarını söyleyip insanları dolandırıyorlar.

• yeni makinalar kablolar maliyetli evet dolara bağlı,yeni abone zamlı olacak ama eski abonenin ne suçu var.işçilik maliyeti tüm abonelere yansır,ama oda yeni sözleşme yapan eski yeni aboneye uygulanır.gerisi öpücük olur.

• paul doany gibi müşter hizmetleri kullanıyordur hesaplarını
  • Kendim kullanıyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öyle olsun
  • Hayır verdiğimiz parayı haketse neyse diyeceğizde oda yok.

• Alayınıza BenFero dan biladerim için şarkısını münasip yerlerinize ithaf ediyorum

• 35mb internet, 250 dakika ev telefonu, 6 gb cep telefonuma hediye.
    36 ay 74 TL bedava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiş olduğunuz zamlar gelmiş gibi
    8 MBps için 69.99 TL mi ? 79.99 mi ? filan dediler modem dahil mi hatirlamiyorum millenicom bu kadar pahali mi ? 8 MBps icin 69 TL Çok degil mi ? Çok olmasa bile 24 taahhut var diyor ? Resmen Turk Telekom Altyapi getirmediği icin cezasini biz cekiyoruz ? millenicom cezasını bize kesiyor video 100 MBpsler den soz ediliyor 80 TL verdikten sonra hic anlam kalmiyor bir de 24 ay taahhut varmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bi sorununuz olduğunda A firması da aynı şeyi yapacak B firması da..."
    Öyle bişi yok. Yıllar önce Türk telekomdan 8mbit diye internet aldım, kurdular internet dakika başı(abartmıyorum) kesilip bağlanıyor, aradım. bina altyapınız kötüdür(bina yeni, yine de elektrikçi çağırdım baktı kablolar da yeni, abi ben de kablo çeksem aynısını çekicem dedi) 6mbit verelim dediler. e 8 parası ödüyorum dedim. 8mbit değil beyfendi, 8Mbite kadar o :) dediler. Hala aynı 3kağıtla düdüklüyorlar milleti. Düşünsenize, 1 kilo et alıyor, bi bakıyorsun yarım kilo, 1 kilo demedim, 1 kiloya kadar dedim diye pis pis sırıtıyor.. direk dolandırıcılık. Ama peşkeş çekilmiş dev firma olunca ses etmediler bu dolandırıcılığa. Sonra kesilmeler yarım saate bire düştü :) aradım 4Mbit yaptılar. Hala kesiliyordu ama bi daha aramadım 2-1-0 Mbit derler diye... Adamlar dolandırıcı, arayınca sundukaları tek çözüm: Bina içi altyapınız kötüdür, kendi modeminizse modem kötüdür, siz kötüsünüzdür ama yıllardır milyonlarca insandan her yıl sömürdükleri milyarlarca lirayı cukkalayıp kaçtıkları ve bize bıraktıkları çamur altyapıları kötü değildir... Neyse daha sonra reklam olmasın kendi fiber altyapısını çeken bi firmadan 2 genç geldi, fiber çekiyoruz düşünür müsünüz dediler.
    -Ben yıllardır bu anı bekliyorum gençler, dedim. Taahhütü yakamayı bile düşünürken faturamdan düştüler. Ben de kurtuldum kaç senedir kafam rahat. Biraz kazık ama yapacak bişi yok, bu ülkede ne kaldı ki kazık olmayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 7 Nisan 2019; 14:59:28 >

• mecay_54 M kullanıcısına yanıt
    Yine bir şey değişmezdi kim tekel olursa olsun fiyatlar yine böyle olurdu.
  • Upload isine girmeyin girersek pisman oluruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

İstanbul Kayaşehir Toki konutların da oturuyorum, alt yapı fiber.
    Zaten Türkcell abonesiydim, aboneliğim yeni bitti, Türkcell ile yeni 1 yıllık anlaşma yaptım;
    25 mbit sınırsız fiber internet + TV aile paketi + her yöne aylık 100 dakika sabit telefon = 99 TL.
    Evet fiyat pahalı, asıl üzüldüğüm nokta; evvel den aynı paketin 50 mbit olanına 75 TL ödüyordum. 50 mbit pahalı olduğu için mecburen 25 mbit i kabul ettim.
    50 mbit ten 25 mbit' e, yani daha pahalıya attan inip eşeğe bindim.
    Ancak, deneyimlerime göre söyleyebilirim ki;
    çok download yapan birisi olarak 25 mbit hız da kesinlikle kötü değilmiş, işimi görüyor. (saniye de 2,7 megabyte hızında download yapıyorum)
    Kota sınırlaması olmaması durumu telafi ediyor.
    -----
    Türksat, Türknet' in fiyatları biraz daha makul olabilir, fakat araştırdım, bölgemiz de bunların müşterileri sık sık kesinti, arıza yaşadığı için, hiç bir zaman teknik bir problem yaşamadığım Türkcell' e geçtim. Telekom zaten benim eve giremez.
    Türkcell' i övmüyorum yanlış anlaşılmasın, fakat fiber de fiyat hariç kötünün iyisi o.
    Kötü yapmışsınız. Türksat Turkcell fiber üstündende hizmet verebiliyor. Yani altyapı Turkcell olacaktı.

• Hocam Türksat'ın Turkcell Fiber üzerinden hizmetine dair bir paketi vb. var mı? İlk defa duyuyorum çünkü, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

Hocam Türksat'ın Turkcell Fiber üzerinden hizmetine dair bir paketi vb. var mı? İlk defa duyuyorum çünkü, bilgilendirirseniz sevinirim.
    Turkcell, Vodafone ve Türksat fiber konusunda altyapıyı ortak kullanıyorlar. Bu 3 firmadan birisi adresinizde fiber veriyorsa istediğiniz firmadan internet alabilirsiniz.

Ama sadece fiber paketleri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.