Şimdi Ara

Yeni zamlar kapıda | Türkiye'de internet 2019 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben millenicom kullandım aşırı mağdur bırakıldım ve benim gibi bir çok müşteri aynı durumdan mağdur. Millenicom yüzünden 7aydır internetim yok millenicoma geçiş yaptım geçiş yağarken kendi hatalarından dolayı yalın olarak geçirdiler bir iki ay kullandım internetim gitti ve millenicom kendi tek taraflı internetimi iptal etti 7 aydır port yok. Millecom beni mağdur etti ve arkasında durmuyor. Benim gibi bir kaç müşteri daha var kimseye önermem müşteri temsilcisi sanki bir robot hiç yardımcı olmuyor kanmayın bu işini yapayan firmaya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memnun derken pardon? Forumda bir çok şikayetçi insanda var.

• Yalnız iyi kalktı, indiremiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: taktaktakirdama

Ben millenicom kullandım aşırı mağdur bırakıldım ve benim gibi bir çok müşteri aynı durumdan mağdur. Millenicom yüzünden 7aydır internetim yok millenicoma geçiş yaptım geçiş yağarken kendi hatalarından dolayı yalın olarak geçirdiler bir iki ay kullandım internetim gitti ve millenicom kendi tek taraflı internetimi iptal etti 7 aydır port yok. Millecom beni mağdur etti ve arkasında durmuyor. Benim gibi bir kaç müşteri daha var kimseye önermem müşteri temsilcisi sanki bir robot hiç yardımcı olmuyor kanmayın bu işini yapayan firmaya.
    Taşıma esnasında benimde telefonumu kapattılar ve 20 yıllık sabit numaramı kaybettim.
    Şikayet ettiğimde ise sonuç alamadım. Suçlu benmişim.
    "sadece internetin taşınmasını istiyorum" dediğim halde üstelik.

• hâlâ internet tarifelerine gelen zammı akn'ye bağlayanlar var, 1 senede her şeye %100+ zam gelmiş, internet fiyatı yerinde mi sayacaktı?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    eylüle daha aylar var, bizde gün aşırı yeni birşey çıkıyor
  • Yıllardır her sektörden kurumsal firma temsilcisi açıklamalarına denk gelmiş ve dinlemişimdir. İlk defa bir temsilcinin lafı dolandırmadan, kaçamak cevaplar vermeden, yuvarlak laflar söyleyerek önemli detayları gizlemeye çalışmadan dobra dobra konuştuğuna şahit oluyorum. Adamsınız Alper Bey. Teşekkür ederim.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper_Karaer -- 6 Nisan 2019; 7:58:27 >
  • Grafiksel olarak en düşük fiyat diye liste birincisi yapmışlar kendilerini ama 65 lira 100mbit e kadar Turknet var. Ben 75mbit kullanıyorum 65 liraya.

Samimi ve doğru bilgi versin milenico cu4

• Artık ışık hızında 1 mbps internet kullanırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKN kalksın diye çabaladık AKN kazığı yedik. Upload hızları artsın diye çabalarsak başımıza geleceklerden korkuyorum...

• İstanbul Kayaşehir Toki konutların da oturuyorum, alt yapı fiber.
    Zaten Türkcell abonesiydim, aboneliğim yeni bitti, Türkcell ile yeni 1 yıllık anlaşma yaptım;
    25 mbit sınırsız fiber internet + TV aile paketi + her yöne aylık 100 dakika sabit telefon = 99 TL.
    Evet fiyat pahalı, asıl üzüldüğüm nokta; evvel den aynı paketin 50 mbit olanına 75 TL ödüyordum. 50 mbit pahalı olduğu için mecburen 25 mbit i kabul ettim.
    50 mbit ten 25 mbit' e, yani daha pahalıya attan inip eşeğe bindim.
    Ancak, deneyimlerime göre söyleyebilirim ki;
    çok download yapan birisi olarak 25 mbit hız da kesinlikle kötü değilmiş, işimi görüyor. (saniye de 2,7 megabyte hızında download yapıyorum)
    Kota sınırlaması olmaması durumu telafi ediyor.
    -----
    Türksat, Türknet' in fiyatları biraz daha makul olabilir, fakat araştırdım, bölgemiz de bunların müşterileri sık sık kesinti, arıza yaşadığı için, hiç bir zaman teknik bir problem yaşamadığım Türkcell' e geçtim. Telekom zaten benim eve giremez.
    Türkcell' i övmüyorum yanlış anlaşılmasın, fakat fiber de fiyat hariç kötünün iyisi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Nisan 2019; 13:22:15 >

• milenicom Alman enerji şirketi EWE AG ye bağlıymış... En güzeli Türknet !!!!!

• yaptığınız haber değil zam yapın talimatı... TT reklam sitesi adınıda TT Haber yapın...
  • susesa S kullanıcısına yanıt
    saçmalama akk kalkmasada zam yapacaklardı... talimat büyük yerden verilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat_kilic

milenicom Alman enerji şirketi EWE AG ye bağlıymış... En güzeli Türknet !!!!!
    Kullandığın işlemci, cep telefonu nereye bağlıymış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Teşekkürler:)
    Alper bey öncelikle 15 senedir Türk Telekom adsl VDSL ve fiber aboneliklerim oldu özellikle bu sene Türk Telekom hakikaten sınırı aştı insanlara yardımcı olmaktan çok onları sovuslemenin peşlerine düştüler bunlara en güzel derside yine biz üyeler vericek. Telekomdan çıkmayı düşünüyordum uzun zamandır bu videoyu izledikten sonra millenicomlu olmaya karar verdim gerçekten samimiyetinize hayran kaldım sizin gibi bilgili yalan söylemeyen bir insanda bu şirketin başında genel müdür olarak görmek isteriz..tekrardan bizim birlikte aktif olmanız dileğiyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktaktakirdama

Ben millenicom kullandım aşırı mağdur bırakıldım ve benim gibi bir çok müşteri aynı durumdan mağdur. Millenicom yüzünden 7aydır internetim yok millenicoma geçiş yaptım geçiş yağarken kendi hatalarından dolayı yalın olarak geçirdiler bir iki ay kullandım internetim gitti ve millenicom kendi tek taraflı internetimi iptal etti 7 aydır port yok. Millecom beni mağdur etti ve arkasında durmuyor. Benim gibi bir kaç müşteri daha var kimseye önermem müşteri temsilcisi sanki bir robot hiç yardımcı olmuyor kanmayın bu işini yapayan firmaya.
    bende superonline fiber abonesiyim mayısta bitiyor sözleşmem ancak araştırınca hiç bir servis sağlayıcıdan tam olarak memnunum diyeni ben göremedim! Tüm servis sağlayıcılar hakkında şikayetler bitmiyor,size de çok geçmiş olsun.

• xxpp kullanıcısına yanıt
    Güzel sözleriniz için teşekkürler. En kısa sürede sizi de Millenicom ailesine bekleriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.