Evet dostlar maaşlar tüm kalemler toplanınca neydi ne oldu? Pratisyen, Asistan, uzman sırasıyla yazarsanız sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ ZAMLI DOKTOR MAAŞLARI
-
-
Geliyor, yolu açın.
-
Ankara tıplı mı geliyor hocam korkuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onu uyandırdın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankaratıplı üstü satılık mesaj
Ankaratıplı ile aynı yurdu-evi paylaşan varsa bir kontrol etmesini acilen rica ediyorum. KOSKOCA 48 DAKİKA olmuş ve hala yok. Hayati tehlikesi olabilir
Bunu bilmeye ihtiyacım var yoksa deprem dönemi eksik dersleri kapatamayacağım sanırım ankaratıplı hocam benden bahsederse sevinirim
Pratisyen 57k
Asistan 66k
Uzman85k
Doç 120k
Prof 150k
Minimum ücretler bunlar, daha üstünü alıyor çoğu kişi.
ANKARATIPLI hocam gelıyor yolu acın mı denır cok ayıp pandam
-
’120k paramı’cılar gelir şimdi yoruma (öğle yemeği makarna)
iyimiş
-
Prof ancak özelde alabilir bu paraları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zuhahahah devlette 200k alan prof var
-
200 den fazlasını alan TIP PROFLARI da var ama çok değerli şahıslar tabii ki.
Hocam 200kdan fazla alan var da devlette yok
Kimden duydun bu bilgiyi
bızım de buyuklerımız var yol gosterenımız aynı yolda olduklarımız
-
11 harfli geliyor beyler sakın adını kendisinin açmadığı konularda anmayın. Bazı kaynaklara göre tıpla ilgili safsata bilgi verenleri tek tek buluyormuş ve forum hayatlarına son veriyormuş. Benden duymuş olmayın bilmeyenler için baş harfleri A ve T daha fazla bilgi verirsem bir gün beni de bulab
artık her gün dejavu yaşıyorum sanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Geliyor, yolu açın. |
Ankaratıplı üstü satılık mesaj
|
’120k paramı’cılar gelir şimdi yoruma (öğle yemeği makarna) |
onu uyandırdın
|
Ankaratıplı ile aynı yurdu-evi paylaşan varsa bir kontrol etmesini acilen rica ediyorum. KOSKOCA 48 DAKİKA olmuş ve hala yok. Hayati tehlikesi olabilir
|
Doktor maaşları ile ilgili forumda verilen rakamların hepsi yanlış. Hep te aynı adamlar, aynı yanlışı demeyeceğim, yalanı ortaya atarak,diğer okurları yanıltıyor, yanlış yönlendiriyor. Aslında adminin yalan, yanıltıcı haber, yoruma müdahale etmesi lazım. Adam düşünmeden sallıyor.2023 temmuz zamları sonucu devlette çalışan,8/1 pratisyen hekimin maaşı:19 bin 79 liradan,30 bin 504 liraya,1/4 ündeki uzman hekimin, yani en kıdemli uzman doktorun maaşı: 25 bin 743 liradan,37 bin 162 liraya yükseldi. Yok 70 bin, yok 80 bin, insan biraz utanır, forumdaki bilgi isteyen insanlar samimi, belki de şu YKS sınav sonucu puanı tu tarsa hekimlik yazmayı düşünen öğrenciler samimi olarak soruyor. |
Pratisyen 57k
Asistan 66k Uzman85k Doç 120k Prof 150k Minimum ücretler bunlar, daha üstünü alıyor çoğu kişi. |
Pratisyen 19 falan almıyordu daha fazla alıyordu bu sene. Senin o dediğin hiçbir ekleme olmadan sade maaş. Sen cidden pratisyen gibi aşırı yoğun çalışan bir meslek grubunu 19k ya çalıştırılabilir mi sanıyorsun? Millet aile evinde maassiz yatar 19k ya çalışmaz, o sorumluluğa da girmez
|
Benzer içerikler
- antitusif 2024
- kunduz mu doping hafıza mı
- ismail murat aydın ekşi
- bilgi sarmal mı 345 mi
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X