Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

S3 fiyatı iyi değil mi 1419 TL + 142TL world puan ?

Paralel için değil.
    Zaten 1 ay sonra Iphone 5 gelince fiyatı 1.000TL aLtına düşecek

Yorum yapmak için yorum yapmak olsunda bu kadar ucuz olmasın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

S3 fiyatı iyi değil mi 1419 TL + 142TL world puan ?

Paralel için değil.
    Zaten 1 ay sonra Iphone 5 gelince fiyatı 1.000TL aLtına düşecek

Yorum yapmak için yorum yapmak olsunda bu kadar ucuz olmasın!

Aynen öyle katılıyorum bir taş atıyor kuyuya kendi de bilmiyor nereye gidiyor
  • 1707 tl lik bu ürünü istanbul içi anadolu yakasından almak istiyorum.Ürün eve gelince ödeme yapacağım.Referanslarıma bakıp teklifinizi pm den gönderebilirsiniz.
    http://www.yenicarsim.com/siemens-kg58eaw40n-no-frost-buzdolabi/buzdolabi/id/1175697/
  • Arkadaslar kartla aldim simdi gelicek urunun faturasi %10world puan dustukten sonraki fiyatami kesiliyor yoksa aldigim fiyatami?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar kartla aldim simdi gelicek urunun faturasi %10world puan dustukten sonraki fiyatami kesiliyor yoksa aldigim fiyatami?

Ürün için ne kadar ödeme yaptıysanız fatura fiyatı olarak yansır. Extradan %10 puan gibi iskonto uygulanmaz.
  • bu kampanyada %10 world + 12 taksit ve 3 ay erteleme var değilmi? yoksa %10 puan yada 12 taksit ve 3 ertele seceneklerinden sadece birindenmi yararlanıyoruz.
  • Bu site nsl bir sitedir ya 1 saat once 2adet sony ericsson xperia s siparis ettim odemeyi yaptim odemeyi iptal edilmis sinir oldum yaa

• arkadaşlar yeniçarşımdan hangi klimayı önerirsiniz?
  • arkadaslar bu firmadan ndl alisveris yapiliyor ksrtimin limiti var ilk alisverisimde ksrgoya gelsin dedim ondan red ettiler sonra ikinci defa kartimi cektim dukkan adresimi vwrdim yine red edilmis deli olucam artik lutfen yardim

• 1500 tl ye kadar % 15 indirim yapabilirim ondan sonra en fazla 225 tl olur ., kadıköy moda'ya yakın olanlar gelir beraber netten alırken görür para satın alırken alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 9 Ekim 2012; 20:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

1707 tl lik bu ürünü istanbul içi anadolu yakasından almak istiyorum.Ürün eve gelince ödeme yapacağım.Referanslarıma bakıp teklifinizi pm den gönderebilirsiniz.
    http://www.yenicarsim.com/siemens-kg58eaw40n-no-frost-buzdolabi/buzdolabi/id/1175697/

Hala arıyorum....
  • Yenicarsim doğum gününe %5 veriyor. Ayni gun için daha önce denedim olmuyor ama yeni üyelik ve doğum gününüzü bir sonraki gün olarak ayarlarsaniz %5 indirim ertesi gün cepte.

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnbz

Yenicarsim doğum gününe %5 veriyor. Ayni gun için daha önce denedim olmuyor ama yeni üyelik ve doğum gününüzü bir sonraki gün olarak ayarlarsaniz %5 indirim ertesi gün cepte.

oooo süper :) bu bilgi süper oldu. şimdi s3 hesaplayak :)

1429 TL link S3, %5 indirimle, 1357,55 TL

%10 Puan gelcek, kalan tutar 1221 TL

24 TL de avantajix ten. al sana 1200 TL 2 yıl garantili cihaz. Ayın 26 sı görüşmek üzere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Yenicarsim doğum gününe %5 veriyor. Ayni gun için daha önce denedim olmuyor ama yeni üyelik ve doğum gününüzü bir sonraki gün olarak ayarlarsaniz %5 indirim ertesi gün cepte.

24 TL de avantajix ten. al sana 1200 TL 2 yıl garantili cihaz. Ayın 26 sı görüşmek üzere :)

hiç sanmıyorum. o eskidendi artık yeniçarşım dogum günü çeki vermiyor. bende çok denedim, mh'ye mail attım neden dogum günü çekimi vermiyorsunuz dedim. onlarda artık %5 çek yerine sadece arkadaş davetine 10 tl veriyoz dedi......

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

quote:

hiç sanmıyorum. o eskidendi artık yeniçarşım dogum günü çeki vermiyor. bende çok denedim, mh'ye mail attım neden dogum günü çekimi vermiyorsunuz dedim. onlarda artık %5 çek yerine sadece arkadaş davetine 10 tl veriyoz dedi......

üste yazan arkadaş denemiş. bi deneyelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

quote:

Size katılıyorum.
    %5 doğum günü indirim çekini vermiyor. Aradığımda Müşteri hizmetleri doğum gününe özel çek kampanyasını iptal ettiğini söylemişti.

• Ben 18.09.2012 tarihinde gerçekleştirdim alışverişi. O gün geçerli idi. Şimdi yok ise eğer kimse kusuruma bakmasın yanlış bilgiden dolayı.
  • internetten kartın puanına baktım -64 küsür tl görünüyor.5 ekimde mesaj gelmişti puanınız karta yüklendi diye. anlamadım.

sizde de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsggg

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

arkadaşlar şu iki notebook arasında karasız kaldım asus ve lenova , lenovanın işletim sıstemi daha iyi asusunda usb 3.0 gibi özellikleri var ikiside marka algısında yüksek sankı asusun kasası daha iyi gibi world indrimiyle asus 600 lenova 585 liraya geliyor fiyatlarıda aynı sayılır yanı bu aksam birini alacam hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.yenicarsim.com/asus-x55a-sx061d-intel-b820-cpu-17ghz-4gb-ram-320gb-hdd-156-led-ekran-free-dos/notebook/id/1376800/

http://www.yenicarsim.com/bilgisayar-firsatlari/19/lenovo-59-335909-b570-intel-b950-cpu-2gb-ram-320gb-hdd-156-dos-siyah-notebook/3748/

Asusu tavsiye ederim

Ben asustan 3 tane aldım yeni çarşımdan giriş seviyesi olarak güzel bir cihaz tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.