Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeniçarşım.com'da World'e özel %10 Worldpuan.
    Üstelik peşin fiyatına 12 taksit fırsatı ve 2 ay taksit erteleme
    Kampanya Kuralları
    Kampanya kapsamında 5 Ekim-31 Ekim 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 150 TL olacaktır.
    Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
    Kazanılan Worldpuan'lar 07 Kasım 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 18 Kasım 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Kasım 2012 itibari ile geri alınacaktır
    World'e özel 300 TL ve üzeri %10 Worldpuan kampanyasına Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard' lar dahildir. Peşin fiyatına 12 taksit ve 2 ay taksit erteleme kampanyasına ise Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB, Vakıfbank ve Anadolubank Worldcard' lar dahildir
    Yeniçarşım.com ve Yapı Kredi Bankası A.Ş kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

• "Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 150 TL olacaktır"

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

"Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 150 TL olacaktır"

avantaj kart ile 150 lira puanımı dün aldım.
    bir de world ile yapalım alışveriş :)
  • eee altın dahil değilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

eee altın dahil değilmiş...
    Malesef altın dahil değil bir işe yaramadı
  • quote:

kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

kötü oldu

Alıntıları Göster
    S3 fiyatı iyi değil mi 1419 TL + 142TL world puan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Paralel için değil.
    Zaten 1 ay sonra Iphone 5 gelince fiyatı 1.000TL aLtına düşecek
  • quote:

Aynen öyle oluyor.

Bu orada pc ürünleride çok sağlam duruma geldi bu world kampanyasıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrserafettin

quote:

Aynen öyle oluyor.

Bu orada pc ürünleride çok sağlam duruma geldi bu world kampanyasıyla.

Alıntıları Göster
    world kampanyası için 300 tl lik tek ürün mü almak gerkiyor, tek sepette toplam 300 tl bir kaç ürün olsa yüzde 10 geçerli olur mu...

• quote:

quote:

Paralel için değil.

Sen öyle diyorsan öyledir.Alacağımdan değil de öylesine uygun gibi gelmişti.Iphone devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATSIZ

world kampanyası için 300 tl lik tek ürün mü almak gerkiyor, tek sepette toplam 300 tl bir kaç ürün olsa yüzde 10 geçerli olur mu...

tek sepet hocam.ben geçen advantage dan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrserafettin

quote:

Orijinalden alıntı: ATSIZ

tek sepet hocam.ben geçen advantage dan aldım.

Alıntıları Göster
    ok............
  • quote:

quote:

Paralel için değil.

Hocam nasıl düşecek?

Galaxy S2 bile mediamarkt ümraniye dışında o fiyatı görmedi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bu altına geçersizi anlamış değilim, yani o kategoriden farklı posla mı ödeme yaptırıyorlar.. sadece caydırma gibi geliyor bana, gg dan bu şekilde yapıpta yüklenmeyen olduysa teyid alabiliriz kullanıcılardan,

yeniçarşımda altında geçersiz dediği avantajix e ödeme yapıyor ama bunu tam olarak inceleyeceklerini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

bu altına geçersizi anlamış değilim, yani o kategoriden farklı posla mı ödeme yaptırıyorlar.. sadece caydırma gibi geliyor bana, gg dan bu şekilde yapıpta yüklenmeyen olduysa teyid alabiliriz kullanıcılardan,

yeniçarşımda altında geçersiz dediği avantajix e ödeme yapıyor ama bunu tam olarak inceleyeceklerini sanmıyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, güzel bir kampanyaya benziyor 1399'a yeni ipad 16 GB 4G bile var.
    anladığım kadarıyla bu sistem gittigidiyor gibi ve mağazalar yeniçarşım üzerinden satış yapıyor ve sizden onay gerekiyor yine.

güven, kalite nasıl alışveriş yapanlar memnun mu? fitfiyat mağazasından alışveriş yapan oldu mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

arkadaşlar, güzel bir kampanyaya benziyor 1399'a yeni ipad 16 GB 4G bile var.
    anladığım kadarıyla bu sistem gittigidiyor gibi ve mağazalar yeniçarşım üzerinden satış yapıyor ve sizden onay gerekiyor yine.

güven, kalite nasıl alışveriş yapanlar memnun mu? fitfiyat mağazasından alışveriş yapan oldu mu hiç?

Alıntıları Göster
    Adios'a gündoğdu diyeceğim ama altın dahil değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Adios'a gündoğdu diyeceğim ama altın dahil değilmiş.

Alıntıları Göster
    bu siteden wordpuanla ödeme yapılıyor mu? 80 tl puan var pes13 alayım diyorum ama bilemedim ki... 300 e tamamlamakta mantıklı ama ne alacam yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

bu siteden wordpuanla ödeme yapılıyor mu? 80 tl puan var pes13 alayım diyorum ama bilemedim ki... 300 e tamamlamakta mantıklı ama ne alacam yahu

Alıntıları Göster
    Yalnız almak istediklerimin fiyatları, bu sitede; diğerlerine göre farklı...Ben uygun bir şey bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

pos aynı ama belki alısverislere bakıyorlardır
    gg de altın odenmedi world kampanyasında
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.