Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayrakdar

quote:

Orijinalden alıntı: jawsggg

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

arkadaşlar şu iki notebook arasında karasız kaldım asus ve lenova , lenovanın işletim sıstemi daha iyi asusunda usb 3.0 gibi özellikleri var ikiside marka algısında yüksek sankı asusun kasası daha iyi gibi world indrimiyle asus 600 lenova 585 liraya geliyor fiyatlarıda aynı sayılır yanı bu aksam birini alacam hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.yenicarsim.com/asus-x55a-sx061d-intel-b820-cpu-17ghz-4gb-ram-320gb-hdd-156-led-ekran-free-dos/notebook/id/1376800/

http://www.yenicarsim.com/bilgisayar-firsatlari/19/lenovo-59-335909-b570-intel-b950-cpu-2gb-ram-320gb-hdd-156-dos-siyah-notebook/3748/

Asusu tavsiye ederim

Ben asustan 3 tane aldım yeni çarşımdan giriş seviyesi olarak güzel bir cihaz tavsiye ederim

puanla çok iyi fiyata geliyor satmak için alsan bile olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

eee altın dahil değilmiş...

hocam böyle kampanyalara altını da dahil ediyorlarmıydı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayrakdar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yufat

arkadaşlar şu iki notebook arasında karasız kaldım asus ve lenova , lenovanın işletim sıstemi daha iyi asusunda usb 3.0 gibi özellikleri var ikiside marka algısında yüksek sankı asusun kasası daha iyi gibi world indrimiyle asus 600 lenova 585 liraya geliyor fiyatlarıda aynı sayılır yanı bu aksam birini alacam hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.yenicarsim.com/asus-x55a-sx061d-intel-b820-cpu-17ghz-4gb-ram-320gb-hdd-156-led-ekran-free-dos/notebook/id/1376800/

http://www.yenicarsim.com/bilgisayar-firsatlari/19/lenovo-59-335909-b570-intel-b950-cpu-2gb-ram-320gb-hdd-156-dos-siyah-notebook/3748/

Asusu tavsiye ederim

Ben asustan 3 tane aldım yeni çarşımdan giriş seviyesi olarak güzel bir cihaz tavsiye ederim

puanla çok iyi fiyata geliyor satmak için alsan bile olur :)

ben aynen öyle yaptım tanesi 611 TL gibi bir rakama geliyor son kullanıcay satılabilir.

• Arkadaşlar bir sorunum var acil yardımcı olur musunuz? bir yol gösterir misiniz?

biraz önce yeniçarşım müşteri hizmetlerine şu mesajı gönderdim.

23 Ağustos 2012 'de sitenizden yaklaşık 1745 tl lik alışveriş yaptım, halkcard advantage kartımla %10 nakit puan kampanyasından yararlanarak, kartıma puanlar yüklendi ve ben puanların süresi bitmeden kullandım. ikinci advantage %10 nakit puan kampanyasından da alışverişim oldu yaklaşık 800 tl lik. oradan gelecek puanları da bugün kullanmak için gittiğim yerde puanlarımın eksiye düştüğünü öğrendim.Bankayı aradım durumun düzeltilmesi için onlar da bana yenicarsim.com sitesinin ilk yüklenen 150 tl lik puanları iptal ettiğini söyledi.Acilen yapılan hatanın neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum ve durumun düzeltilmesini talep ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

hsbc kampanyasında dahildi fakat world de değil ama altın kadar avantajlı ürünler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

1500 tl ye kadar % 15 indirim yapabilirim ondan sonra en fazla 225 tl olur ., kadıköy moda'ya yakın olanlar gelir beraber netten alırken görür para satın alırken alınır..

Yarın muratdrmz nickli arkadaşımıza camera almaya gidiyoruz , alırsak hakkım dolmuş oluyor başka alışveriş yapamam bilgilerinize.
  • quote:

quote:

1500 tl ye kadar % 15 indirim yapabilirim ondan sonra en fazla 225 tl olur ., kadıköy moda'ya yakın olanlar gelir beraber netten alırken görür para satın alırken alınır..

Yarın muratdrmz nickli arkadaşımıza camera almaya gidiyoruz , alırsak hakkım dolmuş oluyor başka alışveriş yapamam bilgilerinize.

hangi kamerayı alacaksınız merak ettim :)
  • canon d 600
  • World gibi kart yok valla. Finansbanktan tası tarağı toplayıp vakıfbanka taşıyacağım
  • quote:

canon d 600

valla baktım iyi fiyata geliyor iyi yaparsınız. 1429-142=1287 tl ye 600d hiçbiryerde bulamadım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

hsbc kampanyasında dahildi fakat world de değil ama altın kadar avantajlı ürünler var.

HOCAM COK TEŞEKKÜRLER.ALMAK ISTEDIKLERIM VAR AMA GIDER OLARAK BIRSEY ALAMIYORUM.DAHA DOGRUSU KENDIMI TUTUYORUM.
  • ALTIN SATACAK OLAN VARSA GRAM VE ÇEYREK ALABİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

http://www.yenicarsim.com/sony-xperia-go-cep-telefonu/cep-telefonu/id/1234415/
    http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-beyaz-hemen-kargo/cep-telefonu/id/1311567/

arkadaşlar hangi telefonu önerirsiniz. nedeniyle yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Kardeş alabiliyorsan xperia s al direk.. İphone, samsung galaxyler filan halt etmiş. Mükemmel bir telefon.. Kendi hafızası 32 gb ayrıca 12 megapixel kamera ;)

+1

• ürün almak isteyene yardımcı olabilirim. 1500 tl ve üstü alışverişlerde 150 tl indirim yapabilirim
  • quote:

quote:

canon d 600

valla baktım iyi fiyata geliyor iyi yaparsınız. 1429-142=1287 tl ye 600d hiçbiryerde bulamadım :)

Bugun aliverus tamamlandi % 15 indirim ile yc hakkim doldu kliksadan isteyen olurss % 15 ile alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 adet world cardla 4500+ tl'ye kadar alışveriş yaparım. alacağım bonusun %12 fazlası kadar indirim yapabilirim. Sadece Ankara'dan elden teslim...
    İlgilenenler PM lütfen...
  • yenicarsim %5 indrm wardir isteyene yardimcu olyrum

• altın satabilecek olan varmı özelden ulaşsın ....
  • yeniçarşım ın komisyon oranı ne kadar sanalpazarın yüzzde beşti bunun?
  • quote:

quote:

quote:

canon d 600

Bugun aliverus tamamlandi % 15 indirim ile yc hakkim doldu kliksadan isteyen olurss % 15 ile alabilirim.

Hadi bakalım hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.