Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adakif

Indirim kodu olan varmi hayrina yada parasina verecek olan

+1 :)
  • 20 tl ye çek bölümünde satılıyo. puanı yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

20 tl ye çek bölümünde satılıyo. puanı yatan var mı?

Kazanılan Worldpuan'lar 07 Kasım 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

20 tl ye çek bölümünde satılıyo. puanı yatan var mı?

Kazanılan Worldpuan'lar 07 Kasım 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir.

onu okudum biliyorum, 18 inde geride alıncakta. daha önce yatar mı diye sordum. bayramda harcim..
  • yüzde 5lik indirim kullandığımızda worlde parapuan yüklenir değil mi?
    aksini söyleyen bir şey göremedim.
  • Merhaba
    Worldpuan alabilmek icin illa 12 ye boldurmek mi gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

Merhaba
    Worldpuan alabilmek icin illa 12 ye boldurmek mi gerekiyor?

Peşin veya taksitli farketmez.Ancak worldpuan kazanmak için 300 TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerek.
    quote:

Kampanya kapsamında 5 Ekim-31 Ekim 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.
  • Uygun fiyatli Yenicarşım %5 hediye ceki mevcuttur.ilgilenenler pm atabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreakin21

yüzde 5lik indirim kullandığımızda worlde parapuan yüklenir değil mi?
    aksini söyleyen bir şey göremedim.

bende öyle aldım %5 indirim kullanıp, 10% puan kampanyasından aldım. puanların gelmesini bekliyorum.

ayrıca avantajix te kullandım ordanda 15 Tl geldi :)
  • çok uygun yeniçarşım %5 indirim wardır

• selamlar,

yenicarsimdan yurtici garanti sorunu olmatan i5 islemcili guzel bir laptop tavsiye edebilecek olan var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

selamlar,

yenicarsimdan yurtici garanti sorunu olmatan i5 islemcili guzel bir laptop tavsiye edebilecek olan var mi acaba?

Bu nasıl sence ? i5 yeni nesil işlemcili 4gb ram var ve 1gb paylaşımsız ekran kartı mevcut.

http://www.yenicarsim.com/samsung-300e5c-s01-i5-3210m-4gb-500gb-1gbvga-w7h/notebooklar/id/1415320/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsggg

quote:

Orijinalden alıntı: canverse

selamlar,

Bu nasıl sence ? i5 yeni nesil işlemcili 4gb ram var ve 1gb paylaşımsız ekran kartı mevcut.

http://www.yenicarsim.com/samsung-300e5c-s01-i5-3210m-4gb-500gb-1gbvga-w7h/notebooklar/id/1415320/

Birde bu var

http://www.yenicarsim.com/acer-as5755g-52454g75mn-ci5-2450-8gb-750-2vg-do/notebook/id/1382711/

• yenicarsim %5 var ama bana gg% 5 indirim lazım yada limango daybuyday olsaydı daha iyi olurdu yeniçarşım %5 geldi ama ben alacağımı almıştım
  • yeniçarşım % 5 lazım nasıl halledeceğiz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: asermis

yeniçarşım % 5 lazım nasıl halledeceğiz??

Çek satış&takas konusunda satan arkadaşlar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asermis

yeniçarşım % 5 lazım nasıl halledeceğiz??

Pm

• Yeniçarşım %5 kodlar indirim kodu mu, yoksa hediye çeki mi? Hediye çeki ise son kullanım tarihi, alt limit var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

http://www.yenicarsim.com/sony-xperia-go-cep-telefonu/cep-telefonu/id/1234415/
    http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-beyaz-hemen-kargo/cep-telefonu/id/1311567/

arkadaşlar hangi telefonu önerirsiniz. nedeniyle yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Kardeş alabiliyorsan xperia s al direk.. İphone, samsung galaxyler filan halt etmiş. Mükemmel bir telefon.. Kendi hafızası 32 gb ayrıca 12 megapixel kamera ;)

experia s den uzak durun nişanlıma aldım ekranı sarardı , galaxy s3 4.8 bu 4.3 inç olmasına rağmen ondan daha kaba , kamerası sözde 12 megapixel , şarjı iphone kadar anca gidiyor ve batarya çıkarılabilir değil vs vs ... kısacası berbat telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

quote:

Orijinalden alıntı: adakif

Indirim kodu olan varmi hayrina yada parasina verecek olan

+1 :)

Yenicarsim %5 indirimi zar zor 23 tl'ya aldım gecen hafta şimdi de bu isten para kazanmaya çalışan insanlar para kazanmaktan vazgeçip paylaşım yapmaya yönelmeleri icin yenicarsim %5 indirim yöntemini buradan yaZiyorum

Yeni bir hesap acıyorsunuz mailinize aktiflestirme linki geliyor o linke tıklayıp hesabı aktiflestirmiyorsunuz. En geç 1 hafta icinde yeni bir link ve %5 indirim gönderiyor size oradan hesabı aktiflestirip % 5 indirimi alıyorsunuz. Maliyet 0 tl. Kar 23 tl.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.