Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfnrtn -- 28 Kasım 2013; 4:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

quote:

Orijinalden alıntı: adakif

Indirim kodu olan varmi hayrina yada parasina verecek olan

+1 :)

Yenicarsim %5 indirimi zar zor 23 tl'ya aldım gecen hafta şimdi de bu isten para kazanmaya çalışan insanlar para kazanmaktan vazgeçip paylaşım yapmaya yönelmeleri icin yenicarsim %5 indirim yöntemini buradan yaZiyorum

Yeni bir hesap acıyorsunuz mailinize aktiflestirme linki geliyor o linke tıklayıp hesabı aktiflestirmiyorsunuz. En geç 1 hafta icinde yeni bir link ve %5 indirim gönderiyor size oradan hesabı aktiflestirip % 5 indirimi alıyorsunuz. Maliyet 0 tl. Kar 23 tl.

bence kar sadece 23tl değil bir de alacağın ürüne göre %5 indirimin var valla şeytanın aklına gelmez

• Puanı yatan var mı? Bankayı aradım tam 7sinde yatar dediler.. Ama 7sine kadar yazıyor sitede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

http://www.yenicarsim.com/sony-xperia-go-cep-telefonu/cep-telefonu/id/1234415/
    http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-beyaz-hemen-kargo/cep-telefonu/id/1311567/

arkadaşlar hangi telefonu önerirsiniz. nedeniyle yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Kardeş alabiliyorsan xperia s al direk.. İphone, samsung galaxyler filan halt etmiş. Mükemmel bir telefon.. Kendi hafızası 32 gb ayrıca 12 megapixel kamera ;)

experia s den uzak durun nişanlıma aldım ekranı sarardı , galaxy s3 4.8 bu 4.3 inç olmasına rağmen ondan daha kaba , kamerası sözde 12 megapixel , şarjı iphone kadar anca gidiyor ve batarya çıkarılabilir değil vs vs ... kısacası berbat telefon

Xperia S alınacak en son cihazlardan biri sony in arc gibi batırdığı telefonlardan bitanesidir. Alıp 22 ay garantisi ile 400 tl zararına sattığım teldir kendisi.. Galaxy S2 nin eline bile su dökemeyecek kadar hatalı bir cihazdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Puanı yatan var mı? Bankayı aradım tam 7sinde yatar dediler.. Ama 7sine kadar yazıyor sitede...

kampanya henüz bitmedi bittikten bir hafta sonra puanlar yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

quote:

quote:

quote:

kendi yeniçarşım hesabından başkasının kredi kartı ile alsam o karta yüzde on verir mi yine

elbette verir. yeniçarşım arayıp adres kontrolü yapar. ve kart sahibini sorar, sen de arkadaşımın dersin. bu anlattıklarımı yaşadım:)

kendi kartım ile bir yüzde on aldım şimdi arkadaşımın kartıyla yine benim hesaptan alcaz.arkadaşımın kartınada yüzde on verir değil mi

O sekilde yaparsan %10 alamazsın. Cunku musteri bazlı kampanya. Yani aynı kartla degisik hesaptan almalısın

haklıymışsınız.aynı karta farklı hesap olunca puan veriyor.

benim de bu durumla ilgili kafam karıştı müşteri hizmetlerine mesaj attım gelen cevap

Değerli Müşterimiz,

Kampanya kapsamında, 5 Ekim-31 Ekim 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilmektedir. Kısıtlama World kart müşterileri için geçerlidir. Aynı üyelikten farklı kişilere ait kartlarla “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” çerçevesinde alışveriş yapabilirsiniz. Kampanya detayları için lütfen tıklayınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

S3 fiyatı iyi değil mi 1419 TL + 142TL world puan ?

Paralel için değil.
    Zaten 1 ay sonra Iphone 5 gelince fiyatı 1.000TL aLtına düşecek

Fazla hayal perestsin.
    Spotu 1100 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki 1739- 88 (yeniçarşım yüzde 5 indirim)=1651 tl lik ürünü worlkartıyla 1350 tl ye alabilecek babayiğit var mı? Varsa hemen pm atsın ki yüzde 5 lik indirimi kaçırmayalım!

http://www.yenicarsim.com/samsung-galaxy-n7100-note-ii-cep-telefonu-beyaz/cep-telefonu/id/1389055/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaSSS -- 29 Ekim 2012; 14:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixib

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

quote:

quote:

quote:

kendi yeniçarşım hesabından başkasının kredi kartı ile alsam o karta yüzde on verir mi yine

elbette verir. yeniçarşım arayıp adres kontrolü yapar. ve kart sahibini sorar, sen de arkadaşımın dersin. bu anlattıklarımı yaşadım:)

kendi kartım ile bir yüzde on aldım şimdi arkadaşımın kartıyla yine benim hesaptan alcaz.arkadaşımın kartınada yüzde on verir değil mi

O sekilde yaparsan %10 alamazsın. Cunku musteri bazlı kampanya. Yani aynı kartla degisik hesaptan almalısın

haklıymışsınız.aynı karta farklı hesap olunca puan veriyor.

benim de bu durumla ilgili kafam karıştı müşteri hizmetlerine mesaj attım gelen cevap

Değerli Müşterimiz,

Kampanya kapsamında, 5 Ekim-31 Ekim 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilmektedir. Kısıtlama World kart müşterileri için geçerlidir. Aynı üyelikten farklı kişilere ait kartlarla “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” çerçevesinde alışveriş yapabilirsiniz. Kampanya detayları için lütfen tıklayınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum.Kendi kartınla bu kampanya kapsamında sadece birkez kampanyadan yararlanabilirsin hesap önemli değil önemli olan kartın yeniçarşımda kullanılıp kullanılmadığıdır.Senin hesabınla arkadaşın gelip kartıyla alışveriş yaparsa puanı yine kazanır.Müşteri bazlı olmasındaki maksat ise world kart sahibi olma ile alakalı mesela kendine ait iki adet world kart var sadece birtanesinden puan kazanabiliyorsun diğerinden puan kazanamazsın.Durumun kısaca yeniçarşım hesabıyla değil kullanılan kartla ilgisi var.

• yeniçarşım %5 indirim sağlayan hediye çeki 07.11.2012 ye kadar aktif satılıktır özelden ulaşabilirsiniz.
  • yenicarsimdan alısveriş yaptım fakat joker vadaa lardan birini seçmedim? kafam karıştı bu %10wp den yararlanmam için seçmem mi lazımdı ya? :/
  • Yeniçarşım %5 bulunur
  • alalımbakalım nasıl bir firma bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

yenicarsimdan alısveriş yaptım fakat joker vadaa lardan birini seçmedim? kafam karıştı bu %10wp den yararlanmam için seçmem mi lazımdı ya? :/

Seçmezsen olmuyo malesef.. Bende aynı hataya düştüm.. Joker vadaanın altında açıklama yazıyor. 3 ay öteleme deyin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

yenicarsimdan alısveriş yaptım fakat joker vadaa lardan birini seçmedim? kafam karıştı bu %10wp den yararlanmam için seçmem mi lazımdı ya? :/

Seçmezsen olmuyo malesef.. Bende aynı hataya düştüm.. Joker vadaanın altında açıklama yazıyor. 3 ay öteleme deyin diyor.

3 ay öteleme seçmeyenlere vadaa seçmeyenlere olmuyor yani :S kötü oldu iptal edip bastan mı alsam mı ya :S
  • ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum , iptal etmeden evvel yeniçarşıma mail at büyük ihtimal tekrar alışveriş yapman gerekmeyecek.
  • Ben Worldkart ile peşin fiyatına 12 taksit olarak alışveriş yaptım. Jokervadaa ve erteleme kullanmadım. %10 puan kampanyasında sıkıntı yaşar mıyım?
  • Tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.
    Peşin fiyatına 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme kampanyasına ise Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB, Vakıfbank ve Anadolubank Worldcard' lar dahildir

Joker vada olayı ekstra bir durum.Yani puan kazanabilmek için şart değil....
  • Vakifworld kartim var hangi secenekleri secmem gerek puan kazanip taksit le alabilmek icin karıstı biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

Vakifworld kartim var hangi secenekleri secmem gerek puan kazanip taksit le alabilmek icin karıstı biraz

hiçbir şey seçmen gerekmiyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.