Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-beyaz-cep-telefonu-8gb-hafiza-kart-hediye/cep-telefonu/id/1328484/

linkteki ürün 819 tl %10 puan %5 indirim çeki %1.75 avantajix çeki 12 taksit + 3 ay taksit erteleme ile alabilecek olan varsa ben nakit peşin ödeyeyim kendisine tekliflerinizi pm den iletebilirsiniz benim aklımdaki rakam 620 tl civarı??..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkstone78

http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-beyaz-cep-telefonu-8gb-hafiza-kart-hediye/cep-telefonu/id/1328484/

linkteki ürün 819 tl %10 puan %5 indirim çeki %1.75 avantajix çeki 12 taksit + 3 ay taksit erteleme ile alabilecek olan varsa ben nakit peşin ödeyeyim kendisine tekliflerinizi pm den iletebilirsiniz benim aklımdaki rakam 620 tl civarı??..

Sepete ekledikten sonra çek miktarı kadar düşer
    819*0,95(%5 çek)=778

Karttan çekilen miktarın %10'u kadar WP yüklenir
    778*0,90(%10 WP)=700

Ürünün fiyatından kdv düştükten sonraki rakam kadar avantajix yüklenir.
    819*0,82(kdv)*0,0175(avantajix)=11

700-11=689 tl

• http://www.yenicarsim.com/apple-iphone-4s-32gb-cep-telefonu/cep-telefonu/id/1105342/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfnrtn -- 29 Ekim 2013; 1:23:05 >
  • Sepete ekledikten sonra çek miktarı kadar düşer
    X*0,95(%5 çek)=Y

Karttan çekilen miktarın %10'u kadar WP yüklenir
    Y*0,90(%10 WP)=Z

Ürünün fiyatından kdv düştükten sonraki rakam kadar avantajix yüklenir.
    X*0,82(kdv)*0,0175(avantajix)=W

Z-W=Q

X=Ürünün fiyatı
    Q=Benim istediğim rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantajx i hep unutuyoruz gene unuttuk arkadaş ya deli olcam

500 / 1.75 gitti iptal etsek %5 indirim gümleyecek ah yani okadar baktım suraya göremedim şimdimi yazmak geldi aklınıza avantajx i
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfnrtn

http://www.yenicarsim.com/apple-iphone-4s-32gb-cep-telefonu/cep-telefonu/id/1105342/
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 28 Kasım 2013; 20:55:32 >
  • YENİÇARŞIM %5 indirim yüklü hesap
    % 10 world puanın yanında %5 indirim sağlayın
    Avantajixide unutmayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

?

Alıntıları Göster
    Ya da 25 Ekim 2012'de foruma üye olan birine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 28 Kasım 2013; 8:22:47 >
  • tlcard ile alsam worldpuan verir mi yeniçarşım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

tlcard ile alsam worldpuan verir mi yeniçarşım ?

Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • kampanyada bugün son gün şimdi yapacağımız bir alışverişin puanı 7 sinde yüklenecek bir hafta sonra.iyi değerlendirmek lazım.
  • Arkadaşlar %5 indirim çeki gönderebilecek arkadaş aranıyor.
  • world kampanyasından sonra birde bonus yaparlar mı acaba?
  • Selamlar, %5 indirim çeke benimde ihtiyacım var arkadaşlar. Telefon alacağım. Kullanmayacak kişi varsa rica etsem yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

world kampanyasından sonra birde bonus yaparlar mı acaba?

Valla bonusla yaparlarsa tadından yenmez.
  • Alışveriş yapmayacak arkadaşlar lütfen %5 indirim çeki gönderebilirmisiniz.
  • Merhabalar,

Bu %5 indirim çeki nasıl alınıyor?
    Bende bir alışveriş yapacağım.

Satmak isteyen varsa iletişime geçebilir.
  • Arkadaşlar ben şu saatte Galaxy S3 siparişi verdim fakat Dubai Bilişim'den alacaktım ama tam dikkat etmeden ana sayfa üzerinden sipariş verdim Promtex Mobile diye bir firmadan almışım. Pekte referansı olan bir firma değilmiş. Aynı fiyattı inşallah başımıza bir şeyler gelmez diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Arkadaşlar ben şu saatte Galaxy S3 siparişi verdim fakat Dubai Bilişim'den alacaktım ama tam dikkat etmeden ana sayfa üzerinden sipariş verdim Promtex Mobile diye bir firmadan almışım. Pekte referansı olan bir firma değilmiş. Aynı fiyattı inşallah başımıza bir şeyler gelmez diyorum.

Merak etmeyin arada yeniçarşım var .Çalışacakları firmaları eleyip o şekilde mağaza açtırıyorlar.Gittigidiyor,sanalpazar gibi her önüne gelen ürün satamıyormuş yeniçarşımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaplan

quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Arkadaşlar ben şu saatte Galaxy S3 siparişi verdim fakat Dubai Bilişim'den alacaktım ama tam dikkat etmeden ana sayfa üzerinden sipariş verdim Promtex Mobile diye bir firmadan almışım. Pekte referansı olan bir firma değilmiş. Aynı fiyattı inşallah başımıza bir şeyler gelmez diyorum.

Merak etmeyin arada yeniçarşım var .Çalışacakları firmaları eleyip o şekilde mağaza açtırıyorlar.Gittigidiyor,sanalpazar gibi her önüne gelen ürün satamıyormuş yeniçarşımda.

O konuda içim rahat. Arada Hürriyet'in sahip olduğu bir firma varki satışlar güvenlik onaylı. Bundan ziyade ben fark edemedim, Dubai Bilişim'in sipariş sayısı aşırı fazla yorumları referansları çok fazla. Bunun yanı sıra benim sipariş verdiğimde 1 sipariş var daha :) Birde 1379 aldım ben Dubai Bilişim 1369 :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.