Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serin_su842

Arkadaşlar puanlar herkese aynı günde mi yüklenecek herkese 7 kasımda mı yükleniyor nasıl oluyır

Yeniçarşım.com'da World'e özel %10 Worldpuan.
    Üstelik peşin fiyatına 12 taksit fırsatı ve 3 ay taksit erteleme
    Kampanya Kuralları
    Kampanya kapsamında 5 Ekim-31 Ekim 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 150 TL olacaktır.
    Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
    Kazanılan Worldpuan'lar 07 Kasım 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 18 Kasım 2012'dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Kasım 2012 itibari ile geri alınacaktır
    World'e özel 300 TL ve üzeri %10 Worldpuan kampanyasına Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard' lar dahildir. Peşin fiyatına 12 taksit ve 3 ay taksit erteleme kampanyasına ise Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB, Vakıfbank ve Anadolubank Worldcard' lar dahildir
    Yeniçarşım.com ve Yapı Kredi Bankası A.Ş kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.yenicarsim.com/worldcard-yuzde10-worldpuan/

• Son 5 saat
  • serin_su842 Yapıkredi 7 kasıma kadar der ama, ama aslında o 7 kasımdır. 7 kasımdan önce yatabilir ama pek karşılaşılan bir durum değil. En fazla 1-2 gün önce.
  • Adisoçu arkadaşlarım ilgilenirlerse pm bekliyorum. Bana tekliflerinizi iletin.
  • Ben siparişimi vermiştim bu ne hız dedirtti :) Glaxy s3 - 17:15 civarı sipariş verdik kargoya yetiştirmişler. Yarın elimde olur inşallah sorun yaşamayız.
  • Arkadaşlar çamaşır makinesi var mı alınabilecek. Tavsiye edebileceğiniz uygun 600-700 civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Arkadaşlar çamaşır makinesi var mı alınabilecek. Tavsiye edebileceğiniz uygun 600-700 civarı.

http://www.yenicarsim.com/tum-kategorilerde/il/?q=_dyn-dbl-facet--1%3a%5b301+TO+1000%5d%7c%5b301+TO+1000%5d%3b&maintainscrollpos=1&t=%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r%20makinesi

• quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Arkadaşlar çamaşır makinesi var mı alınabilecek. Tavsiye edebileceğiniz uygun 600-700 civarı.

kargo bedava ve 600-1000 arası seçenekleri işaretle ve incele
    %5 çek ve %10 WP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 31 Ekim 2012; 20:46:05 >
  • %5 indirimli hesap bulunur
  • bugün için %5 indirim çeki lazım, nasıl temin edebilirim. yardımlarınızı bekiyorum.
  • arkadaşlar kuzenime puan lazım uygun birşeyler bulursanız bana acil pm atarmısınız teşekkürler
  • Şimdi forumdan bir üyeden hediye çeki satın alıp alışverişi geçekleştirdim son günmüş bugün puanda gece diye sıkıntı çıkarmazlar inş.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: che970

%5 indirimli hesap bulunur

mrh
    eğer kullamayacaksanız ben alabilirim.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkonur

bugün için %5 indirim çeki lazım, nasıl temin edebilirim. yardımlarınızı bekiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=54670258&mpage=877 burada 2-3 tl ye bulabilirsin
  • World kampanyası hala geçerli mi? Bi arkadaşım da almıştı ödeme sayfasında %10 için 3ay taksit seçmen gerek diye yazı var diyordu bende çıkmadı. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı? yeni çarşıma mesaj attım ama 38 dk oldu dönüş olmadığından ve süre iyice azaldığından tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?

Ekleme:
    Verdim siparişi 3 ay erteleme seçeneğiyle hadi hayırlısı...

Yeniçarşımdan mesaj geldi. Seçenek ne seçersen seç %10 geliyor

quote:

Değerli Müşterimiz,

Bugün saat 23:59’a kadar gerçekleşen 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde seçeceğiniz herhangi bir taksitli veya peşin ödeme seçneğinde %10 Worldpuan kazanabilmektesiniz. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kada34 -- 31 Ekim 2012; 22:12:03 >
  • kampanya bitimi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySteRioUsMeN

kampanya bitimi acaba ?

23:59'a kadar geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkonur

bugün için %5 indirim çeki lazım, nasıl temin edebilirim. yardımlarınızı bekiyorum.

che970 arkadaşa çek için göstrediği ilgi için teşekkür ederim.
  • Arkadaslar yenicarsim.com ceklerini kendiniz bedavayada alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar %5 indirimli hesap verebilirim. 6 Tlye almıştım hediyem olsun son 1 saatin şerefine...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.