Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smnkz

Arkadaşlar %5 indirimli hesap verebilirim. 6 Tlye almıştım hediyem olsun son 1 saatin şerefine...

Hesabı verdim arkadaşlar. Herkese iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Arkadaslar yenicarsim.com ceklerini kendiniz bedavayada alabilirsiniz.

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Ya da 25 Ekim 2012'de foruma üye olan birine

Alıntıları Göster
    0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfnrtn -- 28 Kasım 2013; 3:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfnrtn

0

Alıntıları Göster
    Konu bitti ama soru genel bişey olduğu için yazayım;

Madem avukatlık bürosundasınız önünüze yüzlerce dolandırılma hikayesi gelmiştir.2003 yılından beri foruma üyeyim ve nice hikayeler duydum,gördüm hatta yaşadım.Forumda 7 yaşından 70 yaşına kadar dürüstünden dolandırıcısına kadar her türlüsü var.

Yapılan alışverişte kargo yola çıktıktan sonra artık o ürün kart sahibinin değil alıcınındır.

Sizin şahsınızla ilgili bir sorun yok.Yazdıklarınız doğru olabilir ama tamamen yalan da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 28 Kasım 2013; 8:24:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Konu bitti ama soru genel bişey olduğu için yazayım;

Madem avukatlık bürosundasınız önünüze yüzlerce dolandırılma hikayesi gelmiştir.2003 yılından beri foruma üyeyim ve nice hikayeler duydum,gördüm hatta yaşadım.Forumda 7 yaşından 70 yaşına kadar dürüstünden dolandırıcısına kadar her türlüsü var.

Yapılan alışverişte kargo yola çıktıktan sonra artık o ürün kart sahibinin değil alıcınındır.

Sizin şahsınızla ilgili bir sorun yok.Yazdıklarınız doğru olabilir ama tamamen yalan da olabilir.

Alıntıları Göster
    0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfnrtn -- 28 Kasım 2013; 3:54:54 >

• YENICARSIM ceklerini bedavaya alma yontemi :

Arkadasim bir adet hesap ac emailine gelen aktivasyon linkini tiklama 1 hafta sonra tekrar link gelecek o linki tikladiginda %5 li hesabin olacak.
  • world puanlar bugünden itibaren yatacak yazıyordu puanı yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

YENICARSIM ceklerini bedavaya alma yontemi :

Arkadasim bir adet hesap ac emailine gelen aktivasyon linkini tiklama 1 hafta sonra tekrar link gelecek o linki tikladiginda %5 li hesabin olacak.

Ya da referans sistemi de kullanılabilir tabi bunun için iki farklı alışveriş yapmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350tl'lik 3 parçadan oluşan alışveriş yaptım, bir tanesi stokta olmadığı için iptal edildi 100tl bedelli, şimdi puan kazanamayacak mıyım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

350tl'lik 3 parçadan oluşan alışveriş yaptım, bir tanesi stokta olmadığı için iptal edildi 100tl bedelli, şimdi puan kazanamayacak mıyım acaba?

300 TL altinda kaldigi icin hayır.
  • bugün akşama kadar banka yatıracak herhalde.
  • görünürde puan yok bakalım bugün yùklenecekmi

• Yapi kredi yenicarsim puanlarını yatırmış..

• benim daha yatmadı worldpuan
  • ben harcadım bilee
  • benim yatmış ama arkadaşımın hesabından benim kartla aldığıma puan yatmamış.

• Vakıfbanktan puanı yatan var mı?
  • yatmadııı,,,
  • vakıfkart şu an itibariyle yatmadı hala
  • az önce vakıfbankı aradım ve puanlar bugün itibariyle yatırılmaya başlanıyormuş. acele etmeyin 1-2 güne kadar yatar dedi. yani yüklemenin son günü bugün değil
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.