Şimdi Ara

YENİÇARŞIM BU KEZ WORLD İLE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
12.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

Vakifworld kartim var hangi secenekleri secmem gerek puan kazanip taksit le alabilmek icin karıstı biraz

hiçbir şey seçmen gerekmiyor

Benim de aklim karisti 3 ay erteleme secmistim ben.Orada oyle bir sey yaziyordu sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kampanya şartlarını detaylı okudum. 300 TL üzeri ister peşin, ister, taksitli, ister, ertelemeli nasıl yaparsan yap %10 puan geçerli.
  • ortalığı ben karıştırdım galiba :D kafama takıldı arkadaşda böyle yazıyor bende yanlıs yaptm diyince korktmdu :D alışverişe devam gençlik :p
  • Valla arkadaşlar anlıyorum herkes alıyor falan :) Benim anlamadığım durum arkadaşlar başkasının adına %15 indirimle falan alıyor. Böyle bir şeyi neden alıyorlar. Bu işlem neden yapılıyor merak ediyorum. Banada uygun gelirse nakit şekilde İphone 4s 16 gb siyah alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Valla arkadaşlar anlıyorum herkes alıyor falan :) Benim anlamadığım durum arkadaşlar başkasının adına %15 indirimle falan alıyor. Böyle bir şeyi neden alıyorlar. Bu işlem neden yapılıyor merak ediyorum. Banada uygun gelirse nakit şekilde İphone 4s 16 gb siyah alabilirim.

badi ekrem, adios kart sayesinde bu puanlar 3 kata kadar değer kazanıyor yani 150TL'lik puan 450TL' ye kadar değer kazanabiliyor uçak, tatil vb. harcamalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: degidide

quote:

Valla arkadaşlar anlıyorum herkes alıyor falan :) Benim anlamadığım durum arkadaşlar başkasının adına %15 indirimle falan alıyor. Böyle bir şeyi neden alıyorlar. Bu işlem neden yapılıyor merak ediyorum. Banada uygun gelirse nakit şekilde İphone 4s 16 gb siyah alabilirim.

badi ekrem, adios kart sayesinde bu puanlar 3 kata kadar değer kazanıyor yani 150TL'lik puan 450TL' ye kadar değer kazanabiliyor uçak, tatil vb. harcamalarda

Vay be bir ara adios konusuna göz atma imkanım olmuştu ama tatil / uçak gibi şeylere pek ihtiyaç duyan birisi olmadığım için ilgilenememiştim. Demek bu kadar karlı olabiliyor :)

• arkadaşlar,adios world ile alınan puanlar siliniyormu?kullnılmayan puanlar 19 kasımda geri alınacak diyor.hangisi doğrudur.
  • Arkadaşlar yine söylüyorum iPhone hallettim. varsa Galaxy S3 alacak arkadaşlar ne kadara alır. Şu an ana ekranda 1379 TL görünüyor.
    n
  • Yarın songün, kampanyayı kaçırmamak lazım ama alacak net birşeyde bulamadım. Bazı ürünlerde arkadaşlar sağolsun, fiyatları birazcık şişirmişler.
  • Canon 1100d iyi fiyata geliyor.949-94= 855 TL Ye Slr makine sahibi olunabiliyor.Değerlendirmekte fayda var.

http://www.yenicarsim.com/canon-eos-1100d-18-55mm-lens-dijital-slr-fotograf-makinasi/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/1319905/
  • %5 hesabım var ,alacak bir şey yok ki
  • http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-beyaz-cep-telefonu-8gb-hafiza-kart-hediye/cep-telefonu/id/1328484/

linkteki ürün 819 tl %10 puan %5 indirim çeki %1.75 avantajix çeki 12 taksit + 3 ay taksit erteleme ile alabilecek olan varsa ben nakit peşin ödeyeyim kendisine tekliflerinizi pm den iletebilirsiniz benim aklımdaki rakam 620 tl civarı??..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstone78 -- 30 Ekim 2012; 22:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

%5 hesabım var ,alacak bir şey yok ki

Nasıl birşey arıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaplan

quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

%5 hesabım var ,alacak bir şey yok ki

Nasıl birşey arıyorsun ?

aslında birşeye ihtiyacım yokta ,yüzde 5 ve wp değerlendirmek için düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

Linkteki 1739- 88 (yeniçarşım yüzde 5 indirim)=1651 tl lik ürünü worlkartıyla 1350 tl ye alabilecek babayiğit var mı? Varsa hemen pm atsın ki yüzde 5 lik indirimi kaçırmayalım!

http://www.yenicarsim.com/samsung-galaxy-n7100-note-ii-cep-telefonu-beyaz/cep-telefonu/id/1389055/

quote:

Arkadaşlar yine söylüyorum iPhone hallettim. varsa Galaxy S3 alacak arkadaşlar ne kadara alır. Şu an ana ekranda 1379 TL görünüyor.
    n

quote:

Orijinalden alıntı: darkstone78

http://www.yenicarsim.com/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-beyaz-cep-telefonu-8gb-hafiza-kart-hediye/cep-telefonu/id/1328484/

linkteki ürün 819 tl %10 puan %5 indirim çeki %1.75 avantajix çeki 12 taksit + 3 ay taksit erteleme ile alabilecek olan varsa ben nakit peşin ödeyeyim kendisine tekliflerinizi pm den iletebilirsiniz benim aklımdaki rakam 700 tl civarı??..

Samsung galaxy n7100
    1475 tl

Samsung Galaxy S3
    1150 tl

Sony ericsson xperia arc s
    700 tl

Yukarıdaki fiyatlara önce ödeme sonra alışveriş.Referans isteyen
    thundere
    Katılım zamanı: 11 Kasım 2003

• arkadaşlar var mı farklı kategoride altın satan ? ya da satan birini bilen ?
  • quote:

arkadaşlar var mı farklı kategoride altın satan ? ya da satan birini bilen ?

Yeniçarşımda vergi mükellefiyeti olmadan satış yapılamıyor...
  • quote:

Yeniçarşım GG gibi değil.Önüne gelen satış yapamaz.Gerçekten ticari işyeri sahibi olmak gerekiyor.
    Altın satanlara teklif ettim komisyon oranları farklı ve sıkı denetlendiği için kabul etmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Yeniçarşım GG gibi değil.Önüne gelen satış yapamaz.Gerçekten ticari işyeri sahibi olmak gerekiyor.
    Altın satanlara teklif ettim komisyon oranları farklı ve sıkı denetlendiği için kabul etmediler.

bilgilendirme için sağolun hocam. ticari iş yeri sahibi olunması gerektiği konusunda bilgim vardı.
    Ancak belki bir yol çare bulan vardır diye yine de sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Yeniçarşımda vergi mükellefiyeti olmadan satış yapılamıyor...

siz de sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.