Şimdi Ara

Yenicarsim.com Advantage Puan - Bitti- puanlarınızı harcamayı unutmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
8.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bérkay

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mask345

quote:

arkadaşlar halkcard kampanyaya dahil mi acaba,öğrenen oldu mu

cevabı öğrendim

Değerli Müşterimiz,

%10 Advantage NakitPuan kampanyamızdan faydalanmanız için, kullanacağınız kredi kartınızın advantage özelliğine sahip olması yeterlidir. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Musteri hizmetlerinin telefonuna ulasilamiyor.

yeniçarşıma mail atın hemen cevap veriyorlar...

destek@yenicarsim.com

evet yeniçarşım advantage özellikli olması yazıyor ama halkbank demiyor. halk mh sadece 12 taksit kampanyasına katıldık diyor. ne halkın sitesinde var ne de müşteri hizmetleri biliyor. şuan için muallak. yeniçarşımın cevabı zaten havada kalmış güvenip almayın sonra kampanyaya dahil degil gibi bir cevap alırsanız sizin için kötü süpriz olur... bence halkcardın müşteri hizmetlerine yeniçarşımın kampanya linkiyle mail atmak lazım. ancak o zaman detaylı bilgi sahibi oluruz...

geçenki kampaya başladığında da halkbankın sitesinde yoktu.mail atıp sormuştum,aynı cevap gelmişti.bende katılmıştım

önceki kampanyayı ben halkbankın sitesinde teyit ettikten sonra katıldım yoksa katılmazdım ama suan site de eski kampanyanın yanında sadece 12 taksit kampanyası yazıyor.
    inşallah sizin dediginiz gibidir bende altın alacagım. ama halkbank sitesinde gömezsem almam...

• quote:

arkadaşlar halkcard kampanyaya dahil mi acaba,öğrenen oldu mu

cevabı öğrendim

Değerli Müşterimiz,

%10 Advantage NakitPuan kampanyamızdan faydalanmanız için, kullanacağınız kredi kartınızın advantage özelliğine sahip olması yeterlidir. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Musteri hizmetlerinin telefonuna ulasilamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sefer 150 tl yi zamanında kullandığım halde, daha önceki süresiz puanlarımı sildiler,,, maille şikayet oluşturdum, hala sonuç yok,,,
  • bu kampanya gelir diye 2 hafta bekledim en son geçen hafta salı aldım şimdi yeniden başlamış :)
  • quote:

Arkadaslar altin aliminda gecen kampanyada oldugu gibi yine puan veriliyor mu? Sitedeki aciklamada altinin dahil olmadigina iliskin herhangi bir aciklama goremedim.

Siteye sordum altın alışverişlerinde geçerliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaplan

quote:

Arkadaslar altin aliminda gecen kampanyada oldugu gibi yine puan veriliyor mu? Sitedeki aciklamada altinin dahil olmadigina iliskin herhangi bir aciklama goremedim.

Siteye sordum altın alışverişlerinde geçerliymiş.

Cevabiniz icin tesekkurler. Simdi sira halkkartta gecerli olup olmadigini netlestirmekte.

• halkcard işini öğrenebilen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

advantage.com.tr'de bile yokki bu kampanya

http://www.advantage.com.tr/faydalan/firsatlar_dunyasi.asp#!/sanal-alisveris

en altta kampanya detayları yazıyor.

buda halkbanktaki kampanya detayları; en üstte eski kampanya detayı en alttada mhnin dedigi geçerli kampanya varmış

http://www.halkcard.com.tr/channels/1.asp?id=681

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

advantage.com.tr'de bile yokki bu kampanya

http://www.advantage.com.tr/faydalan/firsatlar_dunyasi.asp#!/sanal-alisveris

en altta kampanya detayları yazıyor.

buda halkbanktaki kampanya detayları; en üstte eski kampanya detayı en alttada mhnin dedigi geçerli kampanya varmış

http://www.halkcard.com.tr/channels/1.asp?id=681

advantage'da anasayfada olmadığı gibi bu sayfada da yoktu yeni eklemiş olabilirer halkcard'ta hala eski kampanya var.

• Arkadaşlar sanal kart kampanyaya dahil mi ...
  • tatilpuan olarak kullanilamaz denmis ama sanirim eksi puanlari sifirlamakta kullanilmadina birsey demezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çağrı merkezini aradım , sanal kredi kartı geçerli ve her alışveriş de puan kazanılabiliyormuş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar çağrı merkezini aradım , sanal kredi kartı geçerli ve her alışveriş de puan kazanılabiliyormuş ...

nasıl yani! her alışveriş derken?
  • Doğumgünü indirimi ne kadar arkadaşlar?
  • quote:

Arkadaşlar çağrı merkezini aradım , sanal kredi kartı geçerli ve her alışveriş de puan kazanılabiliyormuş ...

geçen sefer 150 tl yi zamanında kullandığım halde, daha önceki süresiz puanlarımı sildiler,,, maille şikayet oluşturdum, hala sonuç yok,,,
  • haber veren arkadaşa teşekkürler...
    bir alışveriş daha yaptım ancak şu puan kullanma işi sıkıntılı...

Ankara Keçiören'de kullanabileceğim bir tek benzinlik bulamadım. Allahtan Ayakkabı dünyasında kullanılabiliyormuş da orada kullanabildim. yoksa gidiyordu puanlar...

Arkadaşlar puanları kullandığınız yerleri paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

quote:

geçen sefer 150 tl yi zamanında kullandığım halde, daha önceki süresiz puanlarımı sildiler,,, maille şikayet oluşturdum, hala sonuç yok,,,

mahir kardeş 4-5 yere daha aynısını yazmışım, heralde hiçbirinden cevap alamadın:)
    bende de harcadığım halde geri çekmişler bende mh'yi aradım noluyo lan dedim 2 gün sonra tekrar yüklemişler. merak etme harcadıysan sorun yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

quote:

mahir kardeş 4-5 yere daha aynısını yazmışım, heralde hiçbirinden cevap alamadın:)
    bende de harcadığım halde geri çekmişler bende mh'yi aradım noluyo lan dedim 2 gün sonra tekrar yüklemişler. merak etme harcadıysan sorun yok...

hocam bildiğin gibi değil, panik yaptım ,,, allah muhafaza 120 tl gitmiş x3 eder 360 tl,,, kart eşimin adına, hayatta aramaz bankayı, kimseden de ses çıkmayınca tırstım haliyle,,, :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

haber veren arkadaşa teşekkürler...
    bir alışveriş daha yaptım ancak şu puan kullanma işi sıkıntılı...

Ankara Keçiören'de kullanabileceğim bir tek benzinlik bulamadım. Allahtan Ayakkabı dünyasında kullanılabiliyormuş da orada kullanabildim. yoksa gidiyordu puanlar...

Arkadaşlar puanları kullandığınız yerleri paylaşır mısınız?

ist yolu, çiftlik kavşağını geçince petrol ofisi, k. karabekir girişinde opet,,,
  • Halkkartla ilgili hala bir kesinlik yok. Mus. Hiz. Ne evet ne hayir diyebiliyor. Sanirim bir muddet daha beklemek gerekecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.