Şimdi Ara

Yenicarsim.com Advantage Puan - Bitti- puanlarınızı harcamayı unutmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
8.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mask345

Halkkartla ilgili hala bir kesinlik yok. Mus. Hiz. Ne evet ne hayir diyebiliyor. Sanirim bir muddet daha beklemek gerekecek.

size katılıyorum. ancak altın fiyatları artmadan almak lazım. biran önce netleşse de alış verişimizi yapsak...
  • ben halkcard la siparişimi verdim,inşallah yüklerler 150 tl mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaplan

quote:

Arkadaslar altin aliminda gecen kampanyada oldugu gibi yine puan veriliyor mu? Sitedeki aciklamada altinin dahil olmadigina iliskin herhangi bir aciklama goremedim.

Siteye sordum altın alışverişlerinde geçerliymiş.

pekı burdan altın almak guvenlımı alan arkadaslar varmı bırde pıyasa fıyatından dahamı pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

quote:

Arkadaslar altin aliminda gecen kampanyada oldugu gibi yine puan veriliyor mu? Sitedeki aciklamada altinin dahil olmadigina iliskin herhangi bir aciklama goremedim.

pekı burdan altın almak guvenlımı alan arkadaslar varmı bırde pıyasa fıyatından dahamı pahalı

Alabilirsin sıkıntı olmaz alan kişilerin yorumlarını oku zaten detaylı bilgiye ulaşırsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alabilirsin sıkıntı olmaz alan kişilerin yorumlarını oku zaten detaylı bilgiye ulaşırsın.

serbest pıyasadan daha pahalı ornegın tam altın serbest pıyasada 690 tl den satılırken sıtede 740 tl den satılıyor yuzde 10 puan ıadesı ıle ancak aynı fıyata denk gelır sadece kredı kartı ıle almıs olmak avantajı var onun dısında pek karlı bır ıs gıbı durmuyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

serbest pıyasadan daha pahalı ornegın tam altın serbest pıyasada 690 tl den satılırken sıtede 740 tl den satılıyor yuzde 10 puan ıadesı ıle ancak aynı fıyata denk gelır sadece kredı kartı ıle almıs olmak avantajı var onun dısında pek karlı bır ıs gıbı durmuyor?

Kim sana 12 ay taksitle peşin para verir??

• quote:

Bu arada Halkbank'ta bi gelişme yokmu? 3 adet mail attım hiçbirine dönmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Bu arada Halkbank'ta bi gelişme yokmu? 3 adet mail attım hiçbirine dönmediler.

Bende halkbanki bekliyorum, bilgi alan lutfen paylaşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

haber veren arkadaşa teşekkürler...
    bir alışveriş daha yaptım ancak şu puan kullanma işi sıkıntılı...

Ankara Keçiören'de kullanabileceğim bir tek benzinlik bulamadım. Allahtan Ayakkabı dünyasında kullanılabiliyormuş da orada kullanabildim. yoksa gidiyordu puanlar...

Arkadaşlar puanları kullandığınız yerleri paylaşır mısınız?

etlik kavşağındaki (1011 kavşağı) shell de kullanılabiliyor.ayrıca kazım karabekirdeki bp de de kullanılıyor,ben orada kullandım.turkcell bp kampanyasıyla birleştirdim, bir 15 tl de oradan geldi
  • gecen sefer seturdan hedıye kart almıstım...tatıl puan olarak mı aldılar tam bılmıyorum ..ama bu sefer tatıl puan olarak kullanılamaz yazmıslar...yıne sansımı denesemmı acaba:)malum 2 kat yada 3 kat carpılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

ben halkcard la siparişimi verdim,inşallah yüklerler 150 tl mi

iyi geceler. kardeşim rica etsem internet bankacılığından kredi kartının dönem içi işlemlerini kontrol edebilirmisin?
    Hani şu şimdi al 2013'te öde kısmı belki ekstrede erteleme felan görülebilir. eger öyle bir durum felan olursa halkbankın kampanyaya katıldığınıda teyit etmiş oluruz. bizi de bilgilendirirsen seviniriz...
  • halkbank kredi kartıyla 18 eylülde alışveriş yaptım. provizyonda ve dönem içi işlemlerde görünmüyor. büyük ihtimalle 2013 ertelediler
  • Avantajlı bir altın fırsatı yokmu şu anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: witmar

halkbank kredi kartıyla 18 eylülde alışveriş yaptım. provizyonda ve dönem içi işlemlerde görünmüyor. büyük ihtimalle 2013 ertelediler

dostum yarın öbürgün tekrar bakarmısın? birde diger banka kartlarında dönemiçinin altında gelecek taksitler bölümü vardı halkbankasında varmı hatırlamıyorum. eger varsa ona da bakarmısın yani 2013 yılının taksilerini görebiliyor musun sana zahmet bi bakıver.
  • 500 TL limitli halkbank kartın borcunu taksitlendirsem mi diye düşünmüyor değilim.
  • %5 hediye ceki ve %10 puanla 1255tlye 12 taksitle ve de 3 ay ertelemeli samsung galaxy s3 alinmistir sagolasin yenicarsim. bu fiyata avrupa fiyatina geliyor ustelik taksitle. iphone5i bosuna beklemeye gerek kalmadi, sonucta o da 2400den asagi cikmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irs69

yeni çarsım %5 indrm hesabı temin edilir

altında denermisiniz hediye çeki kullanılabiliyormu
  • Bende bu siteden cep telefonu bakıyorum ama genelde paralel ithalat telefonlar uygun fiyatlı. Peki paralel ithalat telefonu almakla riske mi gireriz. Bugüne kadar hep kvk genpa garantili telefon aldım ama hiç servislik işim olmadı. Ama paralel ithalat telefona güvenebilir miyiz? Ayrıca %5 indirim çeki konusunu biraz açıklar mısınız,nasıl alınıyor veya zamanında alındı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

Orijinalden alıntı: irs69

yeni çarsım %5 indrm hesabı temin edilir

altında denermisiniz hediye çeki kullanılabiliyormu

Yeniçarşım çekleri altınlarda kullanılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.