Şimdi Ara

Yenicarsim.com Advantage Puan - Bitti- puanlarınızı harcamayı unutmayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
8.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende s3 aldım siteden.birde bu puanları nerde kullanıcaz onları konuşsak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: witmar

halkbank kredi kartıyla 18 eylülde alışveriş yaptım. provizyonda ve dönem içi işlemlerde görünmüyor. büyük ihtimalle 2013 ertelediler

Dönem içi işlemlerde de provizyonda da görünmesi gerekir. Başka türlü saçma olur.
    Sonuçta provizyon olmadan siz ürünü alamazsınız, dönem içi işlemlere de yansır ama taksit olarak 2013 te yansımaya başlar.
    Muhtemelen bugün görürsünüz..
  • ben 17 eylülde halkcard ile siparişimi vermiştim,bugün baktığımda taksitli işlemlerde 2013 ocak extresinden itibaren başlıyor ödemeler.yani 2013 e artelenmiş halkcard ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bérkay

ben 17 eylülde halkcard ile siparişimi vermiştim,bugün baktığımda taksitli işlemlerde 2013 ocak extresinden itibaren başlıyor ödemeler.yani 2013 e artelenmiş halkcard ile...

o zaman halkcard'lılar alışverişe:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

ben 17 eylülde halkcard ile siparişimi vermiştim,bugün baktığımda taksitli işlemlerde 2013 ocak extresinden itibaren başlıyor ödemeler.yani 2013 e artelenmiş halkcard ile...

Erteleme tamam da, puan durumu netlesti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mask345

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Erteleme tamam da, puan durumu netlesti mi?

erteleme varsa puan da vardır. birini yapıp digerini yapmamazlık olmaz:) (umarım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

bende s3 aldım siteden.birde bu puanları nerde kullanıcaz onları konuşsak...

kuyumcuların çogunda gram altın veya çeyrek alarak kullanabilirsiniz.
  • Değerli Müşterimiz,

Nakit Puan kampanyasına tüm Advantage kredi kartları dahildir. Puanlarınız yüklenmezse bizim tarafımızdan da bankanızla görüşülecek ve sorun bildirimi yapılacaktır. Puanların kartınıza yüklenmesi bankanız tarafından yapılmaktadır. Yeniçarşım’da puan ile alışveriş yapılamamaktadır. Bu yüzden alışverişlerinizde sadece %5’lik hediye çekinizi kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Müşteri İlişkileri Destek Ekibi - Serhat

E-Posta
    :
    destek@yenicarsim.com
    Web
    :
    www.yenicarsim.com

From: BEN
    Sent: Wednesday, September 19, 2012 1:09 AM
    To: Yenicarsim Destek Ekibi
    Subject: %10 nakit puan

İyi çalışmalar;

Bir kaç sorum olucaktı tam olarak bilgilendirirseniz sevinirim.

1.%10 Nakit Puan Avantage özellikli Halk Bank kartlarında geçerli mi?
    Bankanın sayfasında bununla ilgili bir bilgi yok.

2.Geçerli derseniz ve 4 eylül'de puanlar yüklenmez ise sorumlu olarak yeniçarşım mı yoksa halk bankasını mı kabul edicez?

3.%5 Çek ile %10 nakit puanı bir arada kullanabilirmiyim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelostcity

Değerli Müşterimiz,

Nakit Puan kampanyasına tüm Advantage kredi kartları dahildir. Puanlarınız yüklenmezse bizim tarafımızdan da bankanızla görüşülecek ve sorun bildirimi yapılacaktır. Puanların kartınıza yüklenmesi bankanız tarafından yapılmaktadır. Yeniçarşım’da puan ile alışveriş yapılamamaktadır. Bu yüzden alışverişlerinizde sadece %5’lik hediye çekinizi kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,

E-Posta
    :
    destek@yenicarsim.com
    Web
    :
    www.yenicarsim.com

İyi çalışmalar;

2.Geçerli derseniz ve 4 eylül'de puanlar yüklenmez ise sorumlu olarak yeniçarşım mı yoksa halk bankasını mı kabul edicez?

Verdiginiz bilgi icin tesekkurler. Ben ikna oldum, halkkartla alisveris yapacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelostcity

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla,

E-Posta
    :
    destek@yenicarsim.com
    Web
    :
    www.yenicarsim.com

İyi çalışmalar;

Verdiginiz bilgi icin tesekkurler. Ben ikna oldum, halkkartla alisveris yapacagim.

• Acayip pahalı bu site. Kliksa ve bimeks bile daha insaflı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Acayip pahalı bu site. Kliksa ve bimeks bile daha insaflı.

gittigidiyor benzeri bir sitedir, komisyonla çalışır, o yüzden satıcılar komisyonu alıcıya yansıtmak için fiyatı biraz yüksek tutarlar. bu gibi siteden banka kampanyası olmadıgı sürece alışveriş yapmamaya özen gösteririm.
  • Arkadaşım ve bana ait iki altın siparişini bilgi güvenliği bahanesiyle iptal ettiler.Yıllardır her ay onlarca sanal alışveriş yaparım.Hiçbir sorun yok bilgilerimizde. Yeniçarşım resmen altın sattırmamak için çamura yatıyor.
  • Geçen kampanyadan altın aldım hiç bir sorun yaşamadım. Ayın 30 una kadar bekleyeceğim düşerse yine altın alırım bu sefer daha iyi 3 ay ertelemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARE7

Arkadaşım ve bana ait iki altın siparişini bilgi güvenliği bahanesiyle iptal ettiler.Yıllardır her ay onlarca sanal alışveriş yaparım.Hiçbir sorun yok bilgilerimizde. Yeniçarşım resmen altın sattırmamak için çamura yatıyor.

destek@yenicarsim.com'a mesaj atın bilgilendirirler sizi kısa sürede

önceki kampanyada bende altın aldım sıkıntı olmadı
  • GG'de %10 maxipuan kampanyası var.Haremaltın 10lu çeyreği 1775 liraya satıyor.Yeniçarşımda kapalıçrşının fiyatı 1816.Tanede 8 lira fark oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/10lu-eko-ziynet-ceyrek-altin-eski-ucretsiz-kargo-64553283
    http://www.yenicarsim.com/10-adet-x-ceyrek-altin-kargo-dahil/ziynet-altin/id/1329636/

GG
    1775X0,95(%5 çek)=1686,25-100(maxipuan)=158,6 tl tanesi
    Yeniçarşım
    1816-150(nakitpuan)=166,6 tl tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 20 Eylül 2012; 9:50:45 >

• http://www.yenicarsim.com/10-lu-eko-ceyrek-eski-tarih-ucretsiz-kargo/ziynet-altin/id/1295190/

1775-150(%10 puan)=162,50 tl çeyrek
    %5 altında geçerli olsa güzel olurdu.

• Altın siparişi veren varmı arkadaslar bir sıkıntı varmı acaba? Bende altın almayı dusunuyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Altın siparişi veren varmı arkadaslar bir sıkıntı varmı acaba? Bende altın almayı dusunuyorumda

dostum 3 defa aldım 1'i bayram tatiline denk geldigi için elime 8 gün sonra geçti ama kar yaptım:)
  • halk karrta kesin 150 tl nakit puan verecekmi acaba veriyosa külçe altının gramı 99 tl gibi bi rakama alınabiliyo .

nakit puanla ilgili nasıl kesin bilgi elde edebiliriz??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.