Şimdi Ara

yeniden baslıyorum ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet baslıkta da okudugunuz uzere knight online usko yu az once indirdim ve yeni bastan bi üyelik aldım.
    Hangi serverda baslamamı onerirsiniz bi kac güne exp premium alıcam. ve sürekli online ım.. Gunde en az 10 saat belki daha fazla.. Onun dısında da char surekli pazarda duracak.
    Beraber dh clanı olarak takıldıgınız bi yer var mı diye sorucaktım veya yardımcı olabilcek arkadaslar.. Gosterin dh kardesligini.. Ve charı mage karus olarak acmayı dusunuyorum.
    Evet yorumlarınızı alabilirmiyim..

• güncel.
  • 8 Kasımda euko açılcak ona başmalamanı öneririm. Onda DH clanı kurulcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

8 Kasımda euko açılcak ona başmalamanı öneririm. Onda DH clanı kurulcak

peki bu euroko yu oynamamız icin proxy falan kullanmamız gerekiyomus :S düzgün oynayabilcekmiyizki.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: naletcocuk

quote:

peki bu euroko yu oynamamız icin proxy falan kullanmamız gerekiyomus :S düzgün oynayabilcekmiyizki.??

Hot spot shield diye bir program kullanarak server seçme ekranına kadar geliceksin. Ondan sonra uskoda oynuyormuş gibi normal bir şekilde lagsız devam edebilirsin oyun içinde bir sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naletcocuk

quote:

Hot spot shield diye bir program kullanarak server seçme ekranına kadar geliceksin. Ondan sonra uskoda oynuyormuş gibi normal bir şekilde lagsız devam edebilirsin oyun içinde bir sıkıntı olmaz

valla cok tesekkur ederim saolasın.. Denicektm ztn oyunu indirmistim bile ama proxy fln ugrascam zannediyodum.. Basitse bi de anlatsan süper olur :D ana konu var gordum proxy fln kurdum ama yapamadm :S

• hotspotshield acıyosun. saatin yanında simgesi cıkıyo sag tıklayıp connect dıyosun. otomatık baglanıyor. aynı yerdende kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 2 Kasım 2011; 11:17:18 >
  • Bence de, çinliler gibi çoğalır, kuruturuz her yeri oyunda.
  • Euko acilinca uskodaki koxperlerin yuzde 80i eukoya gecer bende uskoda rahat rahat pkmi atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Euko acilinca uskodaki koxperlerin yuzde 80i eukoya gecer bende uskoda rahat rahat pkmi atarim.

Niye geçsinler ya orda koxp olmıcak ya :D hani gerçekten hiç bi hileye izin vermicek olurlarsa bence koxperler euko oynamaz.. Çünkü alıştılar artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Lawyer

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Bence de, çinliler gibi çoğalır, kuruturuz her yeri oyunda.

Çinliler kadar olamayız :D USKO nun anasını ağlatmışlardı.

Yazarken karıştırdın sanırım. USKO'nun anasını ağlatan, içine eden topluluk bizim Türk milletimiz oluyor. Çinliler koxpu kazı,krowaz materyali toplama,fosil toplama gibi yerlerde kullanıp, maddiyata döküyor. Türk milleti ise PK'da kullanıp sahip olduğu 3 kuruşluk item ile milleti kesince ego tatmin ediyor ve bakınız oyun şu an olduğu hale geliyor. Üstüne üstlük yayıncı olan K2 Network "Biz sadece oyunun yayıncısıyız. Hileyi biz denetleyecek değiliz ya? Ne GM'si Allah aşkına?" tarzında bir davranış şekli ile oyunun kötüleşmesine katkıda bulunuyor. Legal oyuncular "expte kullanın koxpunuzu orda size birşey diyen yok" diyor ama 40 yılın başı giren GM pk alanlarındakileri değil expteki koxperları banlayıp çıkıyor. K2 bu politika ile devam ettiği sürece bu oyun bir yere gelmez. EUKO duyurulunca legal oyuncuları hemen bir heves kapladı ama elbet EUKO içinde koxp yazılacak. Yazılım olarak engellenemeyecek birşeydir koxp ama sıkı denetim olursa kullanmaktan caydırmak mümkün. Bakalım EUKO denetimi sıkımı tutucak yoksa K2 gibimi davranıcak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.