< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitus.amor -- 4 Kasım 2024; 22:40:12 > |
Yeniden değerleme oranı açıklandı: Trafik cezası, vergi ve harç zammı belli oldu (5. sayfa)
-
-
Bence trafik cezalarının hepsini en az 5 katı yapmalılar, vergi sorunu kolayca çözülür. Hem de kural ihlali yapan kalmaz! Ödeyemedi mi al aracı sat tekrar açık artırma ile!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 5 Kasım 2024; 0:16:56 > -
Borç Faizi ana parayı geçti beyler. Aklınızı başınıza alın bu adamın artık gitmesi lazım.
-
Deli dumrul tam gaz devam.. -
vardır bı bıldıklerı kardesım benım -
2025: 45.614 TL yuh... Lan oğlum bu paraya orta üst segmentte vergisi otu boku ödenmiş telefon alınıyor.
Bu yeniden değerleme oranı değil bu yeniden evirip çevirip silkeleme oranı. -
Devlet aklı yine devreye girmiş. Siz anlamazsınız beyler. -
Vergistan'da sıradan bir gün... -
Enflasyonu düşürmek isteyen devlet, bunu bir dezenflasyon aracı olarak kullanır ve yeniden değerleme oranını düşürür ama yapılmayacak. Bu zamlar enflasyonu daha da harlayacak. Devletin kendisi de inanmıyor buna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 5 Kasım 2024; 11:20:28 > -
Başlıkta aradım bulamadım. Yalaka takımı bu başlığa uğramıyor ya da ölü numarası yapıyor galiba? -
Müstahak bu millete iyi yapıyor oy vermeye devam edin -
Alacakları herşeyde %50,
Asgari ücret zammını %25 açıklayıp, sonra teveccühleriyle %30'a çıkardılar mı yaşasın akepe.Daha çokk eğleneceğiz çokk -
hırsızlığa devam, vergilere gerçek enflasyon zammı size gelince beklenti enflasyon zammı...
nerede kefenle gezen enayiler???
-
Yeniden yerleştirme oranları -
alkollü araç kullananın, tampon değdireceği birine göre o rakam cılız kalacaktır. bu arada neyin cezası o bakmadan yazıyorum şu an. ben de alkol sınırı kullanmayan ülkeler hangileridir diye bakıyordum. şunları buldum:
Hindistan
Endonezya
Barbados
Antigua ve Barbuda
Surinam
Nijerya
Senegal
Eritrea
Gambiya
Liberya
Togo
Sierra Leone
Comoros
Gine-Bissau
Marshall Adaları
Burundi
burundi listedeki en az gelişmiş ülke ve bu ülkeler, alkollü araç kullanmayı yasaklıyor diye gördüm. yani ben de buna bakıyordum. yasal limit oranını geçtin, cüzi miktarda cezası var. kaçtı şimdi buna da bakamıyorum ama 4bin küsür mü neydi. o atv'lere çarpıp da ölüme sebebiyet veren şu genç var hani. alkol ölçümüne girseydi ve limit aşımı tespit edilseydi, ölüme karşılık attım gitti 10bin₺ ceza veya 50bin ne kadar çok değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: haykoatmacaalkollü araç kullananın, tampon değdireceği birine göre o rakam cılız kalacaktır. bu arada neyin cezası o bakmadan yazıyorum şu an. ben de alkol sınırı kullanmayan ülkeler hangileridir diye bakıyordum. şunları buldum:
Hindistan
Endonezya
Barbados
Antigua ve Barbuda
Surinam
Nijerya
Senegal
Eritrea
Gambiya
Liberya
Togo
Sierra Leone
Comoros
Gine-Bissau
Marshall Adaları
Burundi
burundi listedeki en az gelişmiş ülke ve bu ülkeler, alkollü araç kullanmayı yasaklıyor diye gördüm. yani ben de buna bakıyordum. yasal limit oranını geçtin, cüzi miktarda cezası var. kaçtı şimdi buna da bakamıyorum ama 4bin küsür mü neydi. o atv'lere çarpıp da ölüme sebebiyet veren şu genç var hani. alkol ölçümüne girseydi ve limit aşımı tespit edilseydi, ölüme karşılık attım gitti 10bin₺ ceza veya 50bin ne kadar çok değil mi?
Sorun da o zaten bu bir ceza değil. 45 bin TL IMEI kayıt ücreti. Yurtdışından telefon aldın yok öyle kullanmak 45k hükümete ateşleyeceksin. Ceza gibi vergi, resim harç. Doğru diyorsun aslında buna vergi denmez olsa olsa ceza denir. Yurtdışından telefon satın aldın cezası.
Edit: Trafik cezalarını istedikleri kadar arttırabilirler, hatta daha fazla köklesinler. Amaç insanları trafik kurallarına uymaya zorlamak olsun, caydırıcılık olsun. Yoksa kağıt üstündeki cezaların hiçbir yararı olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Kasım 2024; 9:50:25 >
-
Yüzde 50 azaltma hakkını kullanda ne güzel olur. Hem asgari ücret zammının da kulbu olur bu indirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X