Şimdi Ara

Yeniden değerleme oranı açıklandı: Trafik cezası, vergi ve harç zammı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratk40 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
6.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy şu anda #1
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu orana göre T.C. Kimlik Kartı ilk başvuru ücreti yeni yılda 130 liradan 187 liraya yükselecek. 260 lira olan kayıp ücreti ise 374 lira olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 4 Kasım 2024; 18:15:38 >
  • 2023 te enflasyon %60 civarı açıklanırken, yeniden değerleme oranı %122 küsür olarak belirlendi. Enflasyonu doğru açıklıyorsanız ayrıca bir yeniden değerleme oranına neden ihtiyaç var? Aynı oranda değiştirin işte har(a)çları...
  • Çokomelli

• Akıyo maşallah..
  • Köleliğie, servet transferine devamke.

diyanet din imam ezan bayrak audi a8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Kasım 2024; 19:57:45 >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Yok Temmuz ayında verilmeyen %50 zam var, totalde %75 yapmaları lazım, yoksa çoğu kişi haftalık 1 gün iş bırakma eylemlerine başlayacak, tüm ülke etkilenecek kısaca. İş verenler de etkilenecek.

İşin özü 2013 yılında ekonomi uçuyor dedikleri dönem bile her yılbaşı her şeye yine zam yapıyorlardı, Avrupa ve ABD'de böyle bir şey yok, aksine adamlar da fiyat düşüyor.

Bu malum parti tam bir kene.

• Sokağa mı çıksak hava alırız
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Harç kelimesi haraçtan gelir zaten etimolojik olarak
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Hepsi vatandaş olsun , telefoncu vs değil ki bence de hepsi esnaf değildir

Ne yapsınlar mesela ?

Ev mi alsınlar ?

Araba mı alsınlar ?

Kışın isviçre alplerine , yazın fransa kıyılarına mı gitsinler ?

Kışın uludağa , yazın antalya ya 5 yıldızlı otele mi gitsinler ?

Köye baba toprağına dubleks dik çatılı bir ev mi yapsınlar ?

Sırada ki adamların hepsine asgari ücretin 17 bin olduğu ülke de 100 bin maaş ver

Hesaplarında para olmasın , anadan babadan mal miras da kalmış olmasın , evli 1 çocuğu olsun kirada yaşasın

yukarıda yazılanlardan kaçını yapabilirler ?

40 yaşında biri olarak cebinde ki son parayla telefon alan atıyorum 25 yaşında gence zamanın da ben de eleştiride bulundum

Bugün hala doğru bulmam

Ama hayattan şunu öğrendim ; ''empati , anlamaya çalışmak''

Ben neden böyle olduğunu anlıyorum artık

Doğru bulmuyorum ama anlıyorum

• Forumun kadrolu trolleri nedense konuya gelmemiş, bak sennn.... 

• Bir taraftan ülkeyi karıştırırken diğer taraftan vergi artış oranlarını açıklıyorlar. Gündemde karışıklık, arka planda açıklanan zamlar.

• istante İ kullanıcısına yanıt

hah işte hocam konuda bir arkadaşın yazdığı cevaba istinaden bende sizin dediğinizi yazmıştım

• limitsizce kullanıcısına yanıt

erken seçim olsa bu ülke daha çok zarara girer hocam, geçen seferki seçimin maliyetinin çok astrnomik olduğunu düşünüyorum: hali hazırda seçim için ülkenin ayırabilecek kaynağı olsa bu vergileri milletin üzerine bindirmezlerdi... ülke yönetimi değil bu idarecilik yönetimi ancak!

• Lexco kullanıcısına yanıt

hocam o ülke bile bizim ülkemizden daha ileri seviyede demek ki...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

4500 nafaka veriyorum. 17 k maaş .

3 te 1 kanuna göre Max oran.

E sinti tefe Tüfe ye göre artacak maaş olarak 4 te 1 aşıyor ne biçim iş bu

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

bir daha seçim olsa kazanırız kafasında değiller ki zaten, ahını almışlar almamışlar umursamadıklarından bu haller geliyor ülkenin başına!

• Yeniden değerleme oranı   Hayır bunu yumuşatamazsınız, buna haraç kesme deniyor.

• limitsizce kullanıcısına yanıt

burda bana laf anlatacağınıza gidin o zaman seçimi siz yaptırın sizin kafanızla üniversite zaten bitirilmez, sizin kafanıza hiç bir okul bitmez, hatta siz gidin bi kendinizi psikoloğa gösterin belki şimdiye kadar teşhiş konmamış hastalığınıza belki bir ihtimal çare bulabilmişlerdir...

• @deeamblue35

Cahille, girme münakaşaya, ya sinirini zıplatır tavana , ya da yazık olur adabına demiş mevlana çok doğru söylemiş..! Başkalarının yanında söyleme erken seçim olursa ülke batar filan diye kendini güldürme millete , 1 yıllık örtülü ödeneğin 5 te 1 maliyeti bile tutmuyor seçim yapmak aman kime söylüyorum neyse sen haklısın erken seçimde ülke batar :) :) #erkenseçim2025
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.