Şimdi Ara

Yeniden hat Taşıma süresi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ayın 24 ünde turkcelle tahhütdüm bitiyor. Durduk yere70 küsür ödemeyeyim dedim.
    Ben bu hattı şimdilik vodafonena taşımak sonrasıda da aveaya geçmek istiyorum.

Hattı vodafone taşıdıktan sonra tekrar aveaya Taşıma için ne kadar süre beklemem lazım?
    Yada faturasız türkcelle mi geçsem geçici olarak bilemedim.

2. Taşıma yada faturasıza geçme de tekrar turkcellden fatura çıkmadan ve cayma bedeli ödemeden ne zaman başvurmam mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde sorum olacak ;ttden turkcelle geçtim 20 gün oldu. Şimdi tekrar turkcelle geçersem cayma bedeli ödermiyim. Turk Telekom ile görüştüm operatötünüze 30 tl cayma bedeli ödersiniz dediler.

• Yanlış yazmışım turk telekomdayım turkcelle geçersem cayma bedeli ödermiyim

• Taahhütünün son ayında olduğun için istediğin zaman cayma bedeli ödemeden taşıyabilirsin numaranı. Ancak şöyle bir detay var. Senin 24ünde bitiyor. 14ünde numaranı taşısanda 24üne kadar fatura tutarı ödersin. Bu nedenle 20sinde falan başvurman daha mantıklı olur.

Diğer soru ise vodafone a taşıdıktan sonra istersen aynı gün avea ya taşıyabilirsin. Bir engel yok bu konuda.
  • Şu anda bulunduğun operatöre sorabilirsin. Fatura Tutarı + varsa Cayma Bedeli ödersin. Tamamen kampanya şartları ile ilgili bir şey. Bu nedenle en net bilgiyi mevcut operatöründen alırsın.
  • Teşekkürler

• islamzeki kullanıcısına yanıt
    Öncede yeni operator için 90 gün bekleme süresi vardı onun üçin sormuştum demekki kalktı o kural. Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat taşıma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben turk telekomdan turkcell e geçtim şimdi 1 ay kullanıp tekrar turk telekoma geçersem turk telekoma 30 tl cayma bedeli ödermişim öyle dedi müşteri hizmetleri

• teote kullanıcısına yanıt
    vodo onermem 3g si pili öldürüyor

• teote kullanıcısına yanıt
    90 gün kuralı hat aktivasyonu için. Bir hatta ilk satın almada var o uygulama ve halen devam ediyor. Sizin aktivasyon 90 gün geçmediyse taşıyamazsınız hiç bir yere.
  • Türktelekom faturalidan faturasiza geçeceğim bu hafta . 25 kuruş bakiye yüklenecek 19.75 hediye verilecekmiş onu da sonraki ay son fatura ile ben ödeyecekmişim. Ne güzel geçiriyorlar. Turkcell faturalı bakıyorum bende yuksek internet li

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.