Şimdi Ara

YENİLEMEMİ DÜZELTMEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    « : 23 Aralık 2011, 15:25:03 »
    Çok zamandır bunun düşünmekteyim:Yenilememi daha sağlıklı yoksa düzeltmemi.konuyu biraz acayım isterseniz.tamamen aracın kaportasindan bahsediyorum.tabiki ufak surtmeler konumuz dışı.benim kastettiğim çekme ,çekiçleme yapilarak duzeltilen kaporta hasarları.yapanlara saygım sonsuz.imkani yoktur yaptırır biner ona diyecek birşeyim yok.ama satarken abi değişen yok sadece boya var demesi beni rahatsız ediyor satıcının.kapı yamulmus camurluk göçmüş kaput eğilmiş.imkanda var neden yurdum insanı değiştirmez tüm bunları orjinallleriylede duzeltip binmek ister? Benim anlayamadığım nokta bu.?!!ya makinenin yaptığımı daha iyi olur yoksa sanayide bir kaportacinin kimi?arabayi komple değiştirsen orjinall
    eriylede öyle binsen ne olur?kimse koltuk değişti lastik değişti turbo değişti diye arabayi almamazlik etmez ama camurluk değişti diye fiyat kırmak isteyen çok kisi vardır.
    Neden oluyor tüm bunlar? Neden hala farklı ve doğru düşünemiyoruz.arablar gibi ticaret yapıyoruz diyecem ama onlarda bizden bu konuda daha modern!!!avrupalinin araçlara yaklaşımı bizden çok farklı.oyle olmamız için yıllar geçmesi lazım.ben bu konuda bir günah keçisi aradım ve buldum kendimce(tamamen kişisel )1: galericiler 2 :bu memleket ınsanına yıllarca Tofaş araçlarını satan grup.
    Eskilerimiz böyle yapardı diye bizlerinde aynı şeyi yapmamız gerekmez.artik neredeyse ayakkabı tamircisi yok.neden?
    Komple orjinal parça ile yenilenen bir aracı tamamen çekiçle düzeltilen bir araca tercih etmemizin sebebi/leri nelerdir?
    İlginize sunmak istediğim konu bu arkadaslar.

Not: eğer daha önce böyle bir konu tartışıldı ise dikkate almayın lütfen.

• Ekonomik nedenlerden kaynaklı genelde tabi eskiden gelen bir alışkan da olabilir ama ana neden ekonomik durum eğer galerici ise ucuza yaptırayım daha çok kar edeyim anlayışı olduğu için takla atmış arabayı 2 yerinde boya var değişeni yok diye satmaya çalışan galericide gördüm böyle durumlar malesef türkiyede mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.