Şimdi Ara

AKü bitmesi kendim değiştirebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araç 2 yıldır bende sahibi 4-5 aylık demişti akü yani ortalama 2.5 yıllık aşağıdaki videoda çektiğim gibi aracım çalışmıyor akü alacağım gördüğüm değiştirmek çok kolay kendim değiştireyim mi yoksa bir elektirikci mi değiştirsin önerisi olan var mı ?

Araçta lpg yok takılı akü resimde bu normalden güçlü değil mi 72ah olması gerekmiyor mu ? aynısını mı takmalıyım bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum AKü bitmesi kendim değiştirebilirmiyim ?

iyi çalışmalar

• kendin değiştirebilirsin çok kolay,takviyeyle çalıştırabilirsen akücü değiştirir uğraşmamış olursun hemde depozito ücreti olarak eskisini verirsin.bence aynısını alın.
  • Kendin değiştirebilirsin kolay fakat teyp kodlu ve bilmiyorsan sorun olur.motor sağlıklıysa 60 yeter.benimki 50 yetiyor.
  • aküyü kendiniz değiştirebilirsiniz, fakat aküyü bayiden alıyorsanız sökmetakma ücreti almıyorlar :)

''Araçta lpg yok takılı akü resimde bu normalden güçlü değil mi 72ah olması gerekmiyor mu ?'' demişsiniz. 72 ah yada 81 ah olması akünün boşta çalışma ömrüdür örnekle 72ah akü 3 amperlik bir lambayı 24 saat çalıştırabilir 81ah akü 3 amperlik aynı lambayı 27 saat çalıştırabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

kendin değiştirebilirsin çok kolay,takviyeyle çalıştırabilirsen akücü değiştirir uğraşmamış olursun hemde depozito ücreti olarak eskisini verirsin.bence aynısını alın.

Takviye ile uğraşmak istemiyorum açıkçası şuan araç garajda aküyü alıp kendim taktırabilirim veya 50 tl verip gelip takacak oto elektrikçisi var
    @ie36
    araçta 2din teyp takılı teyp kodu geremiyor bilgilendirme için teşekkürler
    @arfcmr
    Araç şuan yürür durumda değil takviye yapmak pek istemiyorum ya kendim takacağım yada 50 tl takacak oto elektirikcisi var o takacak ikisinden biri gibi gözüküyor şuan
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Teyp kod gerekmiyorsa al bir akü, sanırım 12-13 yada 13-14 anahtar somunları açıyordu.Kendin değiştir elektirikçiye ne para vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Teyp kod gerekmiyorsa al bir akü, sanırım 12-13 yada 13-14 anahtar somunları açıyordu.Kendin değiştir elektirikçiye ne para vereceksin.

185 TL 6 taksit yiğit akü markası olan helden akü taktırdım şuan marşı gayet iyi ne kadar gidecek çok merak ediyorum.
    Aküyü gelip araca ücretsiz taktılar hayırlısı bakalım cevap veren herkese teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akü Bitti Teyp Kod İstiyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz ne olur ne olmaz kaçak kontrolü yapın belki teyp güç çekiyor olabilir. bitmesinde bir sebep vardır elbet.
  • akü ne kadar zamanda bitti? araç günlerce yattıysa normaldir bitmesi, takviye yap kullanmaya devam et, zayıflık hissedersen değiştir, 2 buçuk yılda akü kolay kolay bitmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.