Şimdi Ara

Yenilenen Galaxy Note 7'lerin sadece pili değişmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilenen Galaxy Note 7'lerin sadece pili değişmiş

Samsung, bataryasındaki sorun nedeniyle aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7'leri piyasadan toplayarak tüketicilere ücretlerini iade etmişti. Güney Koreli teknoloji devi geri çağırılan cihazları yenileyerek geçtiğimiz hafta "Galaxy Note Fan Edition" adı atında satışa sundu. Ancak şirket telefonda ne gibi yenilemeler yaptığını ve hangi parçaların farklı olduğunu kesinlikle açıklamadı.

Ayrıca Bkz.Galaxy Note 8'in ilk resmi görseli ortaya çıktı
    Cihazı parçalarına ayırarak mercek altına alan iFixit ekibi, Fan Edition sürümünün orjinal Note 7 ile neredeyse aynı olduğunu ortaya çıkardı. iFixit uzmanlarına göre cihazın içindeki bileşenler eski modelle aynı. Yayınlanan raporda piller dışında tam olarak aynı telefonun piyasaya sürüldüğü yazıyor. Daha önce cihazın "yükseltilmiş bileşenler" içerecek şekilde yenileneceği söylenmişti. Ayrıca phablet'in Qualcomm Snapdragon 821 yonga setiyle geleceğine dair bazı raporlar vardı. Ancak Samsung cihazda Galaxy Note 7'ye güç veren Exynos 8890 işlemcisini kullanmaya devam etmiş.

Yenilenen Galaxy Note 7'lerin sadece pili değişmiş

Tek fark, beklendiği gibi Samsung'un orjinal cihazdaki 3.500mAh gücündeki pili, 3.200mAh seviyesine düşürmesi. Yeni pil sadece küçük değil aynı zamanda orijinal Note 7'nin 13.48 watt saat değerine kıyasla 12.32 watt saat gibi daha düşük kapasitede çalışıyor. Galaxy Note Fan Edition şu anda sadece Kore'de satın alınabilir durumda. Samsung cihazı diğer pazarlara getirme planları var ancak bunun kararını daha sonra verecek. Yeni nesil Galaxy Note 8'in ise önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor.

• öyle olması gerekmiyor muydu zaten?

• son iyi telefon

• Yeni telefon mu çıkarmaları gerekiyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorende note 8 tanıtmışlarda içi aynı çıkmış diyorlar. Pili yüzünden satılmayan telefonun pilini değişip daha ucuz fıyata satışa çıkarmışlar. Ne beklıyordunuz anlamadım ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Temmuz 2017; 23:11:32 >
  • Parçaları söküp değiştirmeleri daha maaliyetli ayrıca işçiliği daha çok olacağından yeni telefon üretebilirlerdi fakat ellerinde üretilmiş telefonlar varken üzerindeki sorunları fixleyip (batarya) tekrar piyasaya sürdüler. Ancak bu şekilde zararı en iyi şekilde kapatabilir.Bedavaya üretilmiyor bu ürünler. Genel olarak güzel bir telefon zaten harcanmış oldu bu batarya sorunu nedeniyle

• Nasıl bir talihsizlik olduysa, gülsem mi ağlasam mı, çok acayip bir şey oldu. Uygun fiyattan gelirse cidden almak isteyeceğim bir telefon olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde bunların pili patlarsa işte o zaman samsung gümleer.

• şu telefon dünya çapında note 8 ile aynı anda piyasaya çıksa , note 8 e nal toplatır ... öyle güzel tasarımı vardıki güzelim telefona nazar değdi ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi oncelikle lafim butun turk teknoloji basinina,

Bu telefon 7 temmuzda cikti 7 temmuzda her yerde cayir cayir S821 yaziyordu note7 den ne farki var 3 tane liste yapmis hepsi bixby,pil,S821 incelemelere bakiyorum youtube dan S821 diye birsey yok 8890 kaliteli yayin kesinlikle yok turkiyede hepsi bastan savma.Acip 7 temmuzda 2 video izleseler 8890 oldunu anlarlardi.

Sony seven adam Samsung haberi yapmasin adam akilli sammy fani sammy takip eden adamlar haber yapsa bunlar olmaz..

Herneyse Note Fan Edition bekliyorum avrupada 600 eurodan satisa cikarsa alinir ama gidipte 699 euro vs derlerse değmez..

S8 in ozellikleri beni tatmin etmedi 2017 ye yakismiyor cok ozellik eksik 6 gb ram,4K 60 fps,Cpu gucsuz(S7 ile neredeyse ayni),ARM A75 dynamic IQ gibi 2018 de cok sey degisecek.S9 ile birlikte ozellestirilmis S-GPu gorebiliriz.Gomulu parmak izi vs.

Note Fan edition'i istasyon olarak kullanip S9'a bile gecilebilir.Bunlar benim dusuncem S8 tasarim guzel 18:9 ekran cok daha kullanisli herkez elestirsede fakat donanim ve eksikleri beni tatmin etmedi.

Sabirsizlikla avrupada Note Fan Edition'un satilmasini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek fark pilin ufalmasi değil benim tahminim.s8'deki pilin yanmasimn engelleyen bazı iyileştirmeler yapılmıştı.ayni güvenlik iyileştirmeleri buna da uyarlanmistir.eski note7 pilini metalle delince yanıyor ama s8'in pilini delince sadece şişiyor,yanmıyor.parcalama testinde görmüştüm.bu pil de yanmiyordur muhtemelen.

• aynısını Apple yapsa, burada Apple’ ı yerden yere vururlardı, itin gö*üne sokup, sokup çıkarırlardı. iş Samsung olunca Apple haeterler şimdi avukat cübbesi giymişler

Halbuki Samsung o telefonu note 7 mağdurlarına bedava vermesi lazım. Etik olan o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 15 Temmuz 2017; 0:39:26 >
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla zaten masrafları karşılandı mağdur insanların. Telefondan yana en azından. Evi arabası yananları bilmiyorum.

• Sorun zaten pil'deydi,onu değiştirdiler gayet normal bir şey neden yadırgadınız ?

O magdurlara paralarini geri veri niye bide telefon versinki ayrica ucuza gelirse mavi olana talibim

• Samsung, Note 7 mağdurların telefonunu toplattı, ve onlara "biz bunları düzelltik" dedikleri telefonları dağıttılar, bunu biliyoruz zaten. ama o "biz bunu düzelttik" diye dağıttıkları 2. parti telefonlarda yanınca "kullanmayın kardeşim" dediler. Daha sonra paraların iade edildiğine dair bir bilgi göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 15 Temmuz 2017; 1:48:37 >
  • Beklenen bir şey. Bitmiş üründen bir yongayı değiştirmek inanılmaz işçilik istiyor.

• Bunda sıkıntı nedir ki? Sadece pilinde sıkıntı olan cihazın kamerası da mı değişseydi? Hedef zaten elde gelen parçaları en iyi şekilde bitirmek.

Herkes parssini aldı

• keşke türkyiede satılsa şuan için tam aradıgım cihaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.