Şimdi Ara

Yenilenmiş Cevaplanan tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba eskisi kadar olmasada forumda belli başlı sayfa ve konularda vakit geçiyorum, Lakin kimin aklına geldiyse yeni ve iğrenç bir tasarım ile cevaplanan mesajlar kısmı değiştirilmiş durumda...

Hadi böyle bir tasarım yapıyorsunuz bari bir bakın düzgün çalışıyormu diye, konular 5-10 saniye sonra geliyor, Hiç bir konunun sayfaları aktif olarak görünmüyor, Konuya girince 2-3 sayfa öncesinden görüyoruz, Bu durumun düzeltilmesi şart.

Böyle kötü bir tasarımmı olur gerçekten bu nedir ya, Bir DpReview foruma bakın örnek alın bariYenilenmiş Cevaplanan tasarımı 

• Forum veya herhangi bir site için konuşursak;

Herkes cep telefonu yada tablet kullanıyormuş gibi driver indereceğin sitede bile koca koca butonlar, 18-20 punto yazılar vs.. ve sonuçta aradığını bulmak için 40 takla atmak... bunu ilk akıl eden kimse eğer ölmediyse soyu kurusun, öldüyse de cehennemde yansın.

Bu cevaplananlar sayfasını akıl eden düşünen vs.. emeği geçen kim varsa hangi akıl ve mantıkla acaba böyle bir saçmalığa imza atmış anlatsın da aydınlanalım.

• Selamlar, konuların yüklenmesi (söylediğiniz kadarıyla 10 sn kadar sürebiliyormuş) sürekli olan bir durum mu?

• Evet dünden beri değişen bir durum yok aynı maalesef, Çok sıkıntılı ve forumdan iyice soğumaya sebep olan bir durum kesinlikle acilen ilgilenilmesi gerekiyor.

@gun @powerstorm @Ed Wood @Wadjet

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Konuyla ilgileniyoruz.

• Eski hali daha iyiydi.

• ugur7seven kullanıcısına yanıt
    GÜNCELLEME: Browser üzerinden sürümler arası geçiş yapınca kendi kendine düzeldi ancak yine de sorunun oluşum aşamalarını aşağıda okuyabilirsiniz.

Az önce ne oldu bilemiyorum ama konular arasında her zamanki gibi mobil tarayıcı ile gezerken, Mini sürümden cevaplanan mesajlarıma (CEVAPLAR) girmek istediğimde forum masaüstü sürümü ana sayfasına atıyordu. Şimdi ise mobil sürümün cevaplanan mesajlar ekranına atıyor ama o sayfada da semboller eksik ve hatalı/bozuk şekilde yükleniyor şu şekilde:

Şu eski başlığa tıklayıp başlığın 1. sayfasına gittikten sonra forum cevaplanan mesajlar sapıtıyor Mini sürümde, isterseniz deneyin:
    https://mini.donanimhaber.com/google-com-acilmama-sorunu--53921458-2#157686923

Şu şekilde URL'nin sonuna "?" eklersem bu sefer Mini sürümde cevaplanan mesajlar ekranına sorunsuz girebiliyorum saçma şekilde, yani birşeyler sapıttı:
    https://mini.donanimhaber.com/followup.asp?

Ancak her zamanki normal yolla ve arayüzdeki haliyle şu URL üzerinden Mini sürümde cevaplar ekranı açılmıyor, Mobil sürüme geçiyor karakterler düzgün yüklenmeyerek (üstteki SS'de mevcut):
    https://mini.donanimhaber.com/followup.asp

Özetle Mini sürümde cevaplanan mesajlarımı göremiyorum.

Çerezleri sildim, düzelmedi.

İlgilenebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ocak 2024; 19:45:13 >

• Cevaplanan mesajlar sayfasında eski tasarımda konudaki son mesajdaki ok ikonu üzerine mouse ile gelince tıklamadan mesaj içeriğini görebiliyorduk. O da uçmuş oldu.

• Cevaplanan bölümü biraz hızlanmış konuların gelme süresince lakin konular hala sıkıntılı bir konuya giriyorum kimi 2 ay kimi 3 ay önceki mesajdan başlıyor.

• Konu hakkında hiçbir gelişme yok, Hatta masaüstü Pc de bildirim problemi var hiç bir şekilde bildirim gelmiyor, Forumu gitgide bozmayı becermek büyük başarı teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.