Şimdi Ara

Yenilenmiş telefonlara 12 taksit imkanı gedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• resimdeki telefon Huawei Ascend P7

• işte saçmalıkta son nokta bu olsa gerek, adamlar resmen sıfır telefon peşin alacaksın ikinci el telefonu taksitle olur'a getirdiler...

neden sıfır telefondan taksiti kaldırdınız kardeşim? ikinci el almak istemiyorum ben; sahtekarlığın arşa yükseldiği şu türkiyede neden birilerine güvenip ikinci el telefonun insafına kalıyorum ben? sıfır telefona da taksit istiyorum ben...

• Yenilenmiş telefonlar: Sıfırdan ucuz, 2.elden pahalı. Güler misin ağlar mısın:) Burası Türkiye dedirten bir durum daha:) Millete bakıyorum ya sıfır ya 2.el kullanıyorlar. 2.eli seçmiyordum ama ekonomini tarihini alt üst edenler yüzünden bu gidişle aradaki "yenilenmiş" leri kullanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 22 Aralık 2021; 19:32:18 >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/ara?q=yenilenmi%C5%9F+telefon&filtreler=MainCategory.Id:80821000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • revilationer R kullanıcısına yanıt
    Benim vergilerimle Mercedes, Audi, BMW'ye binenler, makamlarına uçak alanlar, soğanı, patatesi ithal edenler konu benim alacağım telefon olunca mı cari açığı düşünüyorlar. Ayrıca iPhone kullanmak için zengin olmak Türkiye için geçerli, neden acaba.

• bize verilen değer bu işte, mlsf

• Taksitle nakit avans çekmek varken bu tarz işlere girilmesi garip. Ha bana sorarsan paran yoksa çok dara düşeceksen zaten alma, ama kredi kartına taksit yapmıyorlar diye de taksit seçeneğinin tamamen gitmiş gibi davranılması bana saçma geliyor.

• Neden 12 taksit yada 3 ay takslitli kredi ile alınıyorda kredi kartı ile alınmıyor şart mı ihtiyaç kredisi kullanmak ben belki vade farksız kredi kartımla alacam

• 2 sene sonra bozuk telefonlara 12 taksit gelecek

• Para var ki taksit yaptırıyoruz telefon var ki ikinci ele düşüyor.. böyle de zengin böyle de bolluk içindeyiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlarına bakayım dedim, sıfır gibi fiyatlandırma var. Be insaf ya, elimizde ki cihazları mı saklayalım. Telefona para vermeyi sevmem, 8 ay oldu alalı bir tane bozulmasın diye çok hassas davranıyorum.
    Türkiye'de üretilmiş,ona rağmen 2.2k verdim. (32/2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 22 Aralık 2021; 23:59:17 >
  • 2. el tamir görmüş hurdalar için taksit seçeneği. Aman ne güzel vatandaşa hizmet.

• Yenilenmesini istediğimiz şey telefon değil emin olun.

• batuta kullanıcısına yanıt
    Aynen karşim kayseride üretiyoruz zaten Kayphone bilmiyo musun konuşuyorlar işte.

• Grahambell'in telefonunu alacak güç yok bir de kredi iyi bir şey gibi övünüyorlar tövbe ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu -- 23 Aralık 2021; 3:3:36 >
  • Arabayı tamir ettirip ettirip yıkatıp temizleyip 10 yerinden delinmiş atlet gibi giyip duruyoruz bari bırakında vatandaşınız telefonu sıfır kullansın döviz kuruyla alakası yok 1 telefon kendimize alabilmek için 2 telefon devlete alıyoruz böyle vergimi olur köleleştirdiniz bizleri bide müjdeli habermiş dalga geçiyorlar

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Yani topuyla hırsızlık yapan bu insanlar silah zoruyla mı o koltuklara geldi. Sizin çocunuzun rızkını zorla mı aldı. 20 yıldır cebren mi devleti soğana çevirdiler.

Cevap seçimle geldiler. Yani siz daha kime küfür edip beddua okuyacağınızı bilmiyorsunuz.

• zekibeyy Z kullanıcısına yanıt

Bu ulusa 3310 bile fazla.

• jubeii kullanıcısına yanıt

O kadar çok şey yazarım da, burası yeri değil. Sizde muhatabım değilsiniz.

Yıllar önce nasıl geldikleri, gelirken neler söyledikleri, geldikten sonra olumlu/olumsuz yaptıkları ve gelmeden önce tıpkı bugün ki gibi yaşananları nasıl eleştirdiği ve şuan tam tersini yaptığını hatırlatayım. Oluşturdukları troll ordusu ve maaşa başladıkları milyonlar sayesinde hala destek alıyorlar.

Kibir, kayıtsız şartsız hakimiyet ve korku iklimi ile birlikte 2018 de HAYIR dememize ve bir çok kampanyaya rağmen değişen sistem sonrası gelinen durumun acı tablosudur. Çalınan oylar ve hile ile sistemin geçtiğini de hatırlatayım.

Ha siz bunların hiç birini görmüyor, kabul etmiyor yada bildiğiniz halde savunuyorsanız gelinen noktada sizinde payınız var.

Yukarıda da dedim, muhatabım değilsiniz bu konuda. Seversiniz, sevmezsiniz bilemem ama ben günahımı bırakın vermeyi, emanet etmem.. tüm olanlara sebep olan ve olmasına vesile olan herkesedir söylediğim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.