Şimdi Ara

Yenilenmiş telefonlara 12 taksit imkanı gedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • artık çöpleri bile taksitle alabileceksiniz, daha ne istiyorsunuz?! namkörlük etmeyin

• Ben bir kere s9 almıştım yenilenmiş aldıkdan sonra 3 kere servise gittim sonuncu tamir oldu hemen satılığa koydum sattım.. sattığım kişiyede söyledim yenilenmiş olduğunu .
    Sattığım çocuk 3 ay sonra mesaj çekti wifi si gidip geliyor dedi sen bunu nerden almıştım verdim adresi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun arkasina deji yapiştir geç

• sırf taksit olduğu için sıfırdan pahalı "yenilenmiş" çöp pardon telefonlara hazır olun.

• Mevcut iktidar cari açığı kapattım demek için her şeyi yapar.

Bu kur seviyesi, bu otomobil zamları, teknoloji zamları bunun ispatı. Gördük.

Almanızı istemiyor. İlla alacaksan iyi bakalım sende para çok maşallah bir iki tane de bana alacaksın diyor. Yenilenmiş telefona izin veriyor çünkü bunlar zaten sınırdan bir kez girdi bir kez ithal etti bunları. Sen yenilenmiş aldığında tekrardan ithalat için para çıkmıyor ülkeden.

Bu kararın tek moral motivasyonu budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 24 Aralık 2021; 20:48:47 >
  • barsahin B kullanıcısına yanıt

Dostum sen ben gibi en az 30-40 milyon yetişkin var.

30 milyonun her yıl fazladan harcayacağı 1000 dolar demek, 30 milyar dolar demek. İş yerleri gibi düşün, yönetici ve hissedarlara iyi araçlar ve imkanlar tahsis edilebilir çünkü sayıları azdır. Fakat ister mavi yakalı ister beyaz yakalı tüm çalışanlara da aynı imkan olsun dersen o şirket batar.

Ayriyetten sebep olduğun ithalatın karşılığında aynı ihracat yapmazsan veya ihracata dolaylı katkı saglamiyorsan bir müddet sonra alamaman gayet normal.

Kimse kendisine demiyor 100 dolarlık ihracat yapmadım ama 1000 dolarlık ithal ürün ve hizmet kullaniyorum. Kim ödüyor aradaki farkı?

ÖTV, cari açığı kapatmak için tutulan, oluşturulan bir şey değil. ÖTV, beyan edilmeyen alışveriş ve ticaretin diyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 24 Aralık 2021; 21:47:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.