2. spot ne demektir, k700i'mi spot mu almalıyım? Çünkü spot fiyatı 475 milyon falan diyorlardı. Ayrıca 475 milyona aldığımda garantili mi olur? Yoksa sadece dükkan birkaç aylık bir garanti mi verebilir?
3. k700i alırsam önce ne yapmalıyım? Versiyonunu mu güncelleştirtmeliyim telefoncuya? Ya da başka?
4.Doğubank'ta güvenebileceğim magaza ve dukkanların isimlerini verebilirmisiniz biliyorsanız?
5. k700i alınca, ondaki resimleri, dökümanları nasıl bilgisayarıma aktarabilirm?
Çok acil yanıtlarınızı bekliyorum, haftasonuna kadar telefonu alma niyetindeyim. teşekkürler şimdiden.
dogubank fiyatları ile ilgili forumda bunlara baya bir tartısıldı. okursan belki cevaplarını bulursun ama belki boyle de yardımcı olma suresi kısalır.
quote:
Orjinalden alıntı: tanak
dogubank fiyatları ile ilgili forumda bunlara baya bir tartısıldı. okursan belki cevaplarını bulursun ama belki boyle de yardımcı olma suresi kısalır.
Gerçekten pek postum olmasada forumları çok takip ediyorum bu konuda, mesela k700 almaya da o sebeple karar verdim diyebiliriz. Ama fiyat ve dükkanlar hakkında işe yarar bir şeyler bulamadm.
o dediğim forumun son sayfalarında bundan bahsedilmişti diye hatırlıyorum. ama en iyisi dogubankcıların sana cevap vermesini beklemek sanırım.
Kardeş spot telefon garantisiz telefon demektir.. Elektronik cihazda doğubank'a güvenme.. Versiyon güncelleştirince batarya süresi uzuyo duyduğum kadarıyla.. SE K700i'den resimleri Bluetooth'la veya Data Kablosu ile PC'ye aktarabilirsin..
sx1 al
k700i güzel tel ama spot alma biraz daha fazla ver garantili al gönül rahatlığı ile senelerce kullan
En alt kata indiğinde tam karşında Elmas ... adında bir dükkan var.. ben yaklaşık 1,5 yıl önce oradan spot yani garantisiz 6610 aldım.. Tlf. nerdeyse 24 saat açıki bugüne kadar herhangi bir sorunum olmadı.. Bu arada telefonu alırken satıcıdan IMEI numarasını kartvizitine yazdırıp kaşe ve imza attırt. Ayrıca 1 hafta 10 gün kadar da sana garanti veriyorlar. Şu an telefonu eşim kullanıyor herhangi bir sorun yok. Ayrıca telefondan bilgileri vb. bilgisayara aktarmak için 20-25 $ civarında bluetooth adaptör satılıyor, Billionton marka kullanıyorum, tavsiye ederim..
Saygılar.
hep söylüyorum yine söyleyeceğim: cep telefonunu spot almayın! ki almaya çalıştığınız ürünün 1/4 veya 1/5 oranında fazlasını verip garantilisini almak varken o riske girmeye değmez!
spot buzdolabı almak mantıklıdır. her zaman her yerde servisinden daha ucuza yaptırırsınız çünkü sorunu mekaniktir. ama cep telefonu gibi yazılımsal sorunlar çıkartabilecek bir cihaza servisinin sağladığı garantiyi göz ardı etmek akıllıca olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme