Şimdi Ara

YENİYİM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdısından gelmiş olan yeni bi iphone3 aldım ve cydia icinde yuklü... bu telefonda cok yenıyım ve hıc bı bılgım yok ... bi kac sorum olucak

1-telefonun versiyonunu update etmelimiyim suan 3.1.3 olarak gözüküyor ? yurtdısından gelen telefonlarda versiyon yükseltirken sanırım sorunlar oluyormus
    2-cydia kullanmalımıyım tavsiye edermisiniz
    3-menü icinde örnegin oyunlar diye bi klasör nasıl olusturabilirim ?

• öncelikle hayırlı olsun hangi ülkeden geldi cihazınız 3.1.3 ile geldiğine göre ve yükseltilebildiğine göre 3gs sanırım
  • 3gs deil 3g
    yükseltilebilecekmi onuda bilmiyorum tam olarak bilgisayara bagladıgımda update ve restore yazısı cıkıyor..baska bi bilgisayarda yükseltmeyi denedik backing up diyor ve öyle kalıyo hiçbi seiklde bi ilerleme olmuyor
  • 1. sorunuz için güncelleme size kalmış snowbreeze diye bi jailbreak işlemi yapan program var ve her sürüm için çıkarılıyor. Onunla ilgili araştırma yaparsanız sizin açınızdan iyi olur. Sn0wbreeze 2.7.3 sürümü ile 4.3.3 e güncelleme yapmayı araştırın özellikle baseband değiştirmeden geçmeyi.
    2. sorunuz için cydia büyük bi nimet bence
    3.sorunuz için sizin sürüm desteklemiyor klasör açmayı. Yeni sürüme güncellerseniz bir iconun üstüne basarak titreme gibi efekt oluyor o sırada iconu tutup klasör açmak istediğiniz diğer iconun üstüne koyarak ekleyebilirsiniz

Edit: 1. sorunun cevabı 3gs için yazılmıştır. 3g ise güncelleme yapmamanız tavsiye edilir yavaşlama ve hızlı şarj bitme sorunları çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorroBlack -- 15 Haziran 2011; 13:14:13 >

• kaç hesabın var dostum?
  • Back up yedek alma anlamina gelir bu arada
  • eski üyeligimin sifresini hatırlayamadıgımdan bi üyelik daha actım o yuzden iki hesabım oldu :)

sizlerin tavsiyesi nedir sizin tecrübenize göre 3.1.3 de kalmalımıyım yoksa versiyon yükseltmelimiyim siz olsanız ne yaparsınız ?
    cydia sayesınde klasör açan bi program bulamazmıyım?bide backing up dediginde hiçbi ilerleme olmuyor o şekilde kalıyor ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: turktrn
    eski üyeligimin sifresini hatırlayamadıgımdan bi üyelik daha actım o yuzden iki hesabım oldu :)

sizlerin tavsiyesi nedir sizin tecrübenize göre 3.1.3 de kalmalımıyım yoksa versiyon yükseltmelimiyim siz olsanız ne yaparsınız ?
    cydia sayesınde klasör açan bi program bulamazmıyım?bide backing up dediginde hiçbi ilerleme olmuyor o şekilde kalıyor ekranda

Eğer 3.1.3 sürümünde kalırsanız klasörleme olayını cydiadan categories programı ile halledebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.