Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
293.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

arkadaşlar dizel yaris kullanıcılarına birşey soracağım
    ortalama yakıtı sıfırlayıp kontağı çevirdikten sonra 3 km çok aşırı trafikte yol alıp motor ısınmasına yakın stop ettiğinizde ortlama yakıt göstergeniz kaç lt gösterir.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

Abi sanırım 6-6.5 civarı olabilir, birde havalar soğuk gidiyor epeydir düşüremedim ortalamayı..

9.8LT idi benim geçen, bol bol dur kalklı ve de neredeyse tamamı 2.viteste geçen yolculuk sonucu.. gerçi benim normal ortalamam da yüksek, şu an 6.1Lt mesela, 80küsür km'de, tamamı şehir içi.. kış için bana bu ortalama normal artık, gerçi şöyle ana artele çıkarsam 5.5LT lere düşüyor ama malesef ev merkezde =))

Üstat ne yaptın yahu 9.8 O ortalamayı görsem sağa çeker dolmuşla devam ederdim, nasıl bir güzergahtır.İyi sabrediyorsun :)

• teşekkürler cevap için
    benimde 8.0 lt
    araçdaha 3000 km de
    ortalama hız 16 km
    süreklidur kalklı işegidiş geliş
    toplam 3.5 gidiş 3.5 km geliş
    havalar soğuk malum
    motor ısınmadan varış
    araç pro ceed 115 ps 1439 kg ağırlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

arkadaşlar dizel yaris kullanıcılarına birşey soracağım
    ortalama yakıtı sıfırlayıp kontağı çevirdikten sonra 3 km çok aşırı trafikte yol alıp motor ısınmasına yakın stop ettiğinizde ortlama yakıt göstergeniz kaç lt gösterir.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

Abi sanırım 6-6.5 civarı olabilir, birde havalar soğuk gidiyor epeydir düşüremedim ortalamayı..

9.8LT idi benim geçen, bol bol dur kalklı ve de neredeyse tamamı 2.viteste geçen yolculuk sonucu.. gerçi benim normal ortalamam da yüksek, şu an 6.1Lt mesela, 80küsür km'de, tamamı şehir içi.. kış için bana bu ortalama normal artık, gerçi şöyle ana artele çıkarsam 5.5LT lere düşüyor ama malesef ev merkezde =))

Üstat ne yaptın yahu 9.8 O ortalamayı görsem sağa çeker dolmuşla devam ederdim, nasıl bir güzergahtır.İyi sabrediyorsun :)

Umutcum şu an aynı güzergah ve de ortalama 5.9LT, yani sürdükçe düşüyor ama ben yüksek gördükçe sinirlenip gaza asılıp makaslara filan giriyorum zaten ortalama yükseldi diye, sabırsızlık pek fena bişey =))

@banabunno,
    Dostum Ankara trafiği benim bahsettiğim de, 2.5km gidiş geliş neredeyse toplamda, cool yazısının gittiğini hiç göremediğim günler bol, senin araba bizimkinden az yakmıyordur herhalde =))

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben de Auris var. Ancak benzinli olduğu için satıp Yaris almak istiyorum. Neden Auris'in dizelini almıyorsun derseniz, çok pahalı ve ben artık araba için çalışmaktan sıkıldım. Benim merak ettiğim bir şey var. Travel sistem çocuk arabasını auris'in bagajına bile zor sığdırıyorum. Acaba Yaris bana problem yaratır mı? Siz bebek arabalarınızı bagaja sığdırabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_aykurt

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de Auris var. Ancak benzinli olduğu için satıp Yaris almak istiyorum. Neden Auris'in dizelini almıyorsun derseniz, çok pahalı ve ben artık araba için çalışmaktan sıkıldım. Benim merak ettiğim bir şey var. Travel sistem çocuk arabasını auris'in bagajına bile zor sığdırıyorum. Acaba Yaris bana problem yaratır mı? Siz bebek arabalarınızı bagaja sığdırabiliyor musunuz?

Dostum, selam.
    Ben de aynı şeyi yaptım, aurisi verip dizel yaris aldım. yariste daha rahat sığdırırsın çünkü koltuklar raylı sistem ve stepnenin ordaki kutuları söküp teslim ettikleri için belli bir derinlik de var. bayideki araçlar da sökülmemiş durduğu için bagaj korkutabiliyor ama emin ol ki ben aurise göre daha rahat sığdırıyorum herşeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: erincar

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Dostum, selam.
    Ben de aynı şeyi yaptım, aurisi verip dizel yaris aldım. yariste daha rahat sığdırırsın çünkü koltuklar raylı sistem ve stepnenin ordaki kutuları söküp teslim ettikleri için belli bir derinlik de var. bayideki araçlar da sökülmemiş durduğu için bagaj korkutabiliyor ama emin ol ki ben aurise göre daha rahat sığdırıyorum herşeyi

Selam Erincar,

Auris forumundan seni hatırlıyorum. Yanıtın için çok teşekkür ederim. Sen sıfır mı aldın Yaris'i? Auris'i kendin mi sattın yoksa bayii üzerinden takasa mı girdin? Ne kadar fark ödeyeceğimi merak ediyorum da. Gerçi bu haftasonu Dumankaya'ya gideceğim takas bilgilerini almak için ama senin bu konuda tecrüben varsa ve benimle paylaşırsan çok sevinirim. Ayrıca Auris'te ki kronik ses problemleri Yaris'te de var mı merak ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_aykurt -- 20 Ocak 2011; 11:07:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erincar

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Dostum, selam.

Selam Erincar,

Auris forumundan seni hatırlıyorum. Yanıtın için çok teşekkür ederim. Sen sıfır mı aldın Yaris'i? Auris'i kendin mi sattın yoksa bayii üzerinden takasa mı girdin? Ne kadar fark ödeyeceğimi merak ediyorum da. Gerçi bu haftasonu Dumankaya'ya gideceğim takas bilgilerini almak için ama senin bu konuda tecrüben varsa ve benimle paylaşırsan çok sevinirim. Ayrıca Auris'te ki kronik ses problemleri Yaris'te de var mı merak ediyorum?

Evet dostum sıfır aldım. ben takasa verdim kaskomu aktardım direk. baya bi indirimim var çünkü. bayiler ölü fiyata alıyorlar, tanıdığım bayi olduğu için biraz daha iyi bir fiyata aldılar ama kesinlikle dışarda daha iyi fiyata satarsın, tabi o da uğraştırıyor biraz. yariste de sert plastik kullanılıyor. yol sesi auristen farklı değil. bunun dışında ben aurisle hangi hızla giriyorsam viraja bu araçta da aynı hızda giriyorum, yani yol tutuştan korkuyordum ama araca alışınca çok da fark olmadığını gördüm açıkçası. bunun yanında öyle bir konsol sesi problemi yok, auriste kapı içleri falan çok çiziliyordu ama bu da sert plastik olmasına rağmen çizilmiyor. hıza duyarlı radyosu var, yol sesini örtüyor diyebilirim, güzel bir özellik. yakıtı çok farkedeceksin, ben de 124 beygirlik kullanıyordum baya farkediyor. motor da canavar ayrıca, seri değil diyenlere hiç aldırma, hızlanması falan gayet iyi, 6. viteste 2000 devirde 110, 3000 devirde 160 görüyor. 5000 devirde ne olur sen düşün bunun dışında ortalamam 4.9 şu an. sakin kullandığımda 3.8 bile gördüm. teslim almadan bayiye stepnedeki kutuların sökülüp teslim edilmesini istediğini söylersen bagajı da sorunsuz kullanırsın

• 210km yol, 5.8Lt ortalama.. sanırım ben abartıyormuşum, Ankara'nın kışına ve şehir içi trafiğine bu ortalama normal gibi..
  • sıcak sıcak sonuçları aktarayım;

bursa-istanbul-bursa 500km karadan, ortalama yakıt 4.2litre. 3 çizgi gitti sadece :)
  • quote:

sıcak sıcak sonuçları aktarayım;

bursa-istanbul-bursa 500km karadan, ortalama yakıt 4.2litre. 3 çizgi gitti sadece :)

Senin araç kaç model umut =))

ekleme: şaka bir yana maşallah, Allah nazardan korusun, ben 4.5LT lere düşüyorum uzun yolda, 4.1Lt görmüştüm galiba sadece bir keresinde.. yazın daha düşük oluyor tabi, şu an siz çok avantajlısınız, bursa da istanbul da Ankaranın yanında sıcak kalır =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 20 Ocak 2011; 20:35:35 >
  • 2009 MODEL.amin saolun

Her ay aynı yolu gidip-gelince çeşitli denemelerim oldu.Çokta basınca da az basınca da varıyoruz nihayetinde onun için kasmaya gerek yok ortalama 100-110km civarında yata yata gitmeyi tercih ediyorum.

Ah bir de 6 ileri olacaktı o zaman 4ün altına kesin düşürürdüm.

Abi ankaraya gelirsem muhakkah senin aracı görmek isterim(tayin bekliyoruz)
  • quote:

2009 MODEL.amin saolun

Her ay aynı yolu gidip-gelince çeşitli denemelerim oldu.Çokta basınca da az basınca da varıyoruz nihayetinde onun için kasmaya gerek yok ortalama 100-110km civarında yata yata gitmeyi tercih ediyorum.

Ah bir de 6 ileri olacaktı o zaman 4ün altına kesin düşürürdüm.

Abi ankaraya gelirsem muhakkah senin aracı görmek isterim(tayin bekliyoruz)

benim aracın yeni hallerini bi fotolayıp koymam lazım zaten =))

bu arada sanırım bizim araç 2006 seninkisi 2009 yakıt olarak o da fark eder değil mi?
  • Aynı motor fark olmaz, aslında bu d-4d eski kasa yaristede kullanılmış fakat Türkiyede satılmamış.Epey eski bir motor ama 10.9 saniye 0-100ü olan tek dizel Yaris
  • Müdürüm bu da benimkinin son hali, fikir vermesi açısından koyuyorum

Yep Yeni Yaris D4D
  • Arkadaşlar merhaba sizlerden gerçekten yardım istiyorum.Benim 2010 model dizel yarisim var. Araçta vites değiştirdiğimde Özellikle 1 de kalkışta ve 1 den 2 ye attğımda ayağımı nekadar debryajdan nazik çeksemde tak diye bir vuruntu ses geliyor.Bunun nedeni ne olabilir lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adadoef

Arkadaşlar merhaba sizlerden gerçekten yardım istiyorum.Benim 2010 model dizel yarisim var. Araçta vites değiştirdiğimde Özellikle 1 de kalkışta ve 1 den 2 ye attğımda ayağımı nekadar debryajdan nazik çeksemde tak diye bir vuruntu ses geliyor.Bunun nedeni ne olabilir lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

bu olay bende de var, ben bir an önce ikiye geçiyorum, genel de ilk çalıştırmada yapıyor =))

@umut,
    dostum benim arabayla farlar filan aynı, ama spoiler isteğim arttı onu görünce, bu arada kısa süre sonra vitz ızgara armaları gelicek, bekleyin =))
  • Araç benim değil yanlış anlaşılmasın :) meteor metalik yaris diye aratınca bu çıktı, çok sade ve şık bir modifiye olmuş.

@CoMiSeR abi ben de böyle sade birşeyler düşnüyorum ama epey külfetli geldi, ön arka ledli farlar, 17 jant ve lastik+yay, güzel bir pasta cilayla resimdeki gibi gıcır gıcır olabilir.Bunun maliyeti yaklaşık 3.000tl yi bulur.

En iyisi arabanı satmanı beklemek :)

quote:

Orijinalden alıntı: adadoef

Arkadaşlar merhaba sizlerden gerçekten yardım istiyorum.Benim 2010 model dizel yarisim var. Araçta vites değiştirdiğimde Özellikle 1 de kalkışta ve 1 den 2 ye attğımda ayağımı nekadar debryajdan nazik çeksemde tak diye bir vuruntu ses geliyor.Bunun nedeni ne olabilir lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

Kavrama sesidir, başlarda bana da tuhaf gelmişti.ilk viteslerde yapıyor fakat büyük viteslerde pek belli olmuyor.

• quote:

Araç benim değil yanlış anlaşılmasın :) meteor metalik yaris diye aratınca bu çıktı, çok sade ve şık bir modifiye olmuş.

@CoMiSeR abi ben de böyle sade birşeyler düşnüyorum ama epey külfetli geldi, ön arka ledli farlar, 17 jant ve lastik+yay, güzel bir pasta cilayla resimdeki gibi gıcır gıcır olabilir.Bunun maliyeti yaklaşık 3.000tl yi bulur.

En iyisi arabanı satmanı beklemek :)

17 jant ve lastiği hiç bir arkadaşım tavsiye etmiyorum, bu söylediklerim tabii ki ankara için geçerli, sizin orada yollar nasıl bilemiyorum... yay da kısa süre sonra sıkılırsın, külfetiyle kalır diyorlar, herşey estetik değil, az da olsa konforumuz da önemli be kardeş.. ama far ve stop konusunda sana yardımcı olurum, o üstteki arabadaki farlar benimkisinin aynısı, zaten stoplar da ledli benim, siyah zemine, bir ara detaylı foto koyucam, ah bir de şu armalar gelse tam olacak herşey =))

• merhaba arkdaşlar. bugün bayiden işlemleri hallettim, sanırım cuma veya cumartesi arabamı teslim alacam:D ilk arabam da heyacan yaptım

bir konuda fikrinizi almak istiyorum. arabamın rengi yakamoz gümüş. dizel olarak sadece bu vardı bende aldım. rengi hoşuma gitti zaten, sorun yok.
    soracağım şey; teslimat sırasında yan kapı çıtası takılmasını istedim. oradan aldığım katologda yan kapıların tam ortasında, yada kapıların alt kısmında çıta oluyormuş. sizce hangisi daha güzel durur. birde 100 tl ye mal oldu bana. sizce değermi yan kapı çıtası 100 tl ye? değmezse daha parasını vermedim, takılma işini iptal ettireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat_old_sun

merhaba arkdaşlar. bugün bayiden işlemleri hallettim, sanırım cuma veya cumartesi arabamı teslim alacam:D ilk arabam da heyacan yaptım

bir konuda fikrinizi almak istiyorum. arabamın rengi yakamoz gümüş. dizel olarak sadece bu vardı bende aldım. rengi hoşuma gitti zaten, sorun yok.
    soracağım şey; teslimat sırasında yan kapı çıtası takılmasını istedim. oradan aldığım katologda yan kapıların tam ortasında, yada kapıların alt kısmında çıta oluyormuş. sizce hangisi daha güzel durur. birde 100 tl ye mal oldu bana. sizce değermi yan kapı çıtası 100 tl ye? değmezse daha parasını vermedim, takılma işini iptal ettireyim.

yan çıtalar güzel duruyor, ama tamponlarda da var mı, komple olursa daha hoş oluyor, benim arabada yoktu ben yaptırmadım, siz beğendiyseniz yaptırın kullanışlı neticede..

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.