Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
293.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a.günaydın...sağ ön cam ne kendi kapısından ne de sürücü kapısından açılmıyor.Durup dururken ne oldu anlamadım?
  • muhtemelen pencereleri kitleyen düğme basılı kalmıştır.

Yep Yeni Yaris D4D
  • renk olsun
     Yep Yeni Yaris D4D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

renk olsun

dostum şehir neresi günlük güneşlik, araba da tertemiz mis gibi =))
    biz ankarada hasretiz bu tip karelere =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR
    quote:

renk olsun

İnsanları en güzel, kendisi ikinci güzel şehrimiz
  • quote:

quote:

renk olsun

İzmir'deyim dostum soğuk ama açık hava. tabi Ankara gibi değildir. Bir de bu aracın kirli hali =D
  • quote:

quote:

quote:

renk olsun

İzmir'deyim dostum soğuk ama açık hava. tabi Ankara gibi değildir. Bir de bu aracın kirli hali =D

benim araba kış başladığından beri hiç bu kadar temiz olmadı desem yeridir.. yıkatmaya ücret ödemediğim halde kardan yağmurdan yıkatmaya üşeniyor insan resmen ankarada..
    daha arabayı ısıtamadan gideceğimiz yere varmamız da cabası bu fena soğuklarda.. izmirle kıyaslanamaz bile..

• quote:

quote:

quote:

quote:

renk olsun

benim araba kış başladığından beri hiç bu kadar temiz olmadı desem yeridir.. yıkatmaya ücret ödemediğim halde kardan yağmurdan yıkatmaya üşeniyor insan resmen ankarada..
    daha arabayı ısıtamadan gideceğimiz yere varmamız da cabası bu fena soğuklarda.. izmirle kıyaslanamaz bile..

dostum ben birazda hastayım aracımı teslim alırken bile yıkattırmadım fırça değer diye. sonax'ta yıkatırım hep. nano guard da var. kendim kullandığım ürünler de var en pis hali bu. aurisimde de böyleydim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

renk olsun

dostum ben birazda hastayım aracımı teslim alırken bile yıkattırmadım fırça değer diye. sonax'ta yıkatırım hep. nano guard da var. kendim kullandığım ürünler de var en pis hali bu. aurisimde de böyleydim

Ankarada olsan hastalığın geçerdi dostum =))

• istanbula taşındım dostlar;

ortalama 5.0dan aşağı inmedi 4lü rakamlar artık hayal benim için.

Her yağmurda tavana kadar çamur olması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

istanbula taşındım dostlar;

ortalama 5.0dan aşağı inmedi 4lü rakamlar artık hayal benim için.

Her yağmurda tavana kadar çamur olması da cabası.

Ankaraya gelsen 5.5 den aşağıyı göremezdin emin ol dostum =))

böylece soğukluğun ve de iklim şartlarının etkisinin yakıtaı nasıl değiştirdiğine birebir şahit olduk sanırım =))
  • Bugün işe giderken sıfırladım herşeyi. tam 16 km. 3.9 yaktım yolun 3/2'si çevreyolu. dönüşte ise tam 34 km olmuştu ve ortalamam 4.8 di. aynı sakinlikte kullandım ancak dönüşte evime gelmeden bir yokuş çıkıyorum ve yol dar olduğu için düşük hızda 2. viteste çıkıyorum. bu yokuş esnasında anlık tüketimim fırlayınca(50 saniye,1 dk falan çıkıyorum yokuşu) ortalamaya da böyle yansıyor
  • quote:

Bugün işe giderken sıfırladım herşeyi. tam 16 km. 3.9 yaktım yolun 3/2'si çevreyolu. dönüşte ise tam 34 km olmuştu ve ortalamam 4.8 di. aynı sakinlikte kullandım ancak dönüşte evime gelmeden bir yokuş çıkıyorum ve yol dar olduğu için düşük hızda 2. viteste çıkıyorum. bu yokuş esnasında anlık tüketimim fırlayınca(50 saniye,1 dk falan çıkıyorum yokuşu) ortalamaya da böyle yansıyor

Ankaraya bekleriz =)
  • yağ değişimini kendi yapan yada servis dışında biryere yaptıran varsa yağ sayacı sıfırlaması var kitapçıkta yazıyor.sonra uyarı ışığı çıkıyor sıfırlanmayınca, benim gibi araç bozuldu diye paniklemeyin.eski konularda varsa kusura bakmayın aratmadan paylaşayım dedim
  • Yarisçiler nerelerdesiniz??
     Yep Yeni Yaris D4D

Yep Yeni Yaris D4D
  • arkadaşlar bugün sonunda abs için servise gidebildim, tahmin ettiğim gibi sağ arka teker soketi bozulmuş, 20TL ye hurdacıdan çıkmasını aldık ve taktık,
    yani 300-400TL isteyip uzun süre beklettikleri sıkıntıyı toplamda 20TL ye bitirdik, başına gelen olursa boşa fazla para vermesin,
    zira daha önce 400TL küsür para verenleri hatırlıyorum ben
  • Bu arabayı beğeniyorum ve dizel yarisler hakkında sayenizde baya bilgi sahibi oldum arkadaşlar. İyi günlerde kullanın araçlarınızı. İlerde bu aracın sıfırını düşünüyorum.. Fakat bu ay zam gelmiş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

s.a.günaydın...sağ ön cam ne kendi kapısından ne de sürücü kapısından açılmıyor.Durup dururken ne oldu anlamadım?

kendiliğinden cam açılmaya başladı..hic birşey yapmadan ilginc...neyse simdiki sorun yarım kontak ile actıgımda aracı 5-6 kez anahtar yanıp sönüyor sonra tamamen kayboluyor daha sonrada aracı çalıştırıyorum.Şimdi bir arıza oldugunumu gösteriyor anahtar?Ya da arıza var ise sürekli yanık kalması gerekmez mi?Ayrıca sormak istediğim şey ise geçen geri alırken (el fireni çekikti) garip bir sesli şekilde sürtme sesi geldi sanırım debriyajdan..Bu ses ne sesidir ?Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 14 Şubat 2011; 15:54:38 >
  • Yarisçiler görüşemiyoruz uzun zamandır nerelerdesiniz???

Yep Yeni Yaris D4D

Yep Yeni Yaris D4D

Yep Yeni Yaris D4D

• millet de ses seda yok yahu..

erinca bana foto koydurtma ayıp oluyo =))
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.