Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
293.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle dostum :) zaten senden benden başkası kalmadı baksana

Bu arada sana birşey danışmak isterim. Geçen gün bir yaris ilanında gördüm, sahibine de mesajla soracaktım ama ilan kalkmış. Adam yarisinin klima kontrol ünitesinin yanındaki ceplere aydınlatma yapmış. fakat led değil, sarı ve loş bir aydınlatma çok hoş olmuş. servisim 6 yıllık, içerde abilerim var ama konu hakkında (aksesuar olarak) bir bilgileri yok. Bana da dediler ki sen dışardan al ucuza lambanı biz burda ücretsiz takarız.

şimdi soruma geleyim.

Ben bu sarı ışıkları ayakaltı bölüme yapmak istiyorum sürücü ve yolcu olmak üzere. sadece kapılar açıldığında yansın istiyorum. yani sarı isteme nedenim daha orjinal duracak olması (daha çok hoşuma gidiyor) fakat nerden ne almalıyım bilmiyorum. aracın sigortasını falan olumsuz etkilemeyelim sonra bu konulardan anlamıyorum pek, beni yönlendirebilirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erincar

Ekle dostum :) zaten senden benden başkası kalmadı baksana

Bu arada sana birşey danışmak isterim. Geçen gün bir yaris ilanında gördüm, sahibine de mesajla soracaktım ama ilan kalkmış. Adam yarisinin klima kontrol ünitesinin yanındaki ceplere aydınlatma yapmış. fakat led değil, sarı ve loş bir aydınlatma çok hoş olmuş. servisim 6 yıllık, içerde abilerim var ama konu hakkında (aksesuar olarak) bir bilgileri yok. Bana da dediler ki sen dışardan al ucuza lambanı biz burda ücretsiz takarız.

şimdi soruma geleyim.

Ben bu sarı ışıkları ayakaltı bölüme yapmak istiyorum sürücü ve yolcu olmak üzere. sadece kapılar açıldığında yansın istiyorum. yani sarı isteme nedenim daha orjinal duracak olması (daha çok hoşuma gidiyor) fakat nerden ne almalıyım bilmiyorum. aracın sigortasını falan olumsuz etkilemeyelim sonra bu konulardan anlamıyorum pek, beni yönlendirebilirsen sevinirim

üstad mesaim biraz rahatlarsa ben de aynı şeyi uzunca bir süredir düşünmekteyim zaten, bi çok üst sınıf araçta var zaten kapı açınca ayak altı aydınlatma sistemi, biz de manuel yapalım ne olacak yahu =))

• Ben araştırmaya başlıyorum o halde
  • Arkadaşlar selamlar,
    Ben de buradayım demek istedim. Bu arada benim araç 2300 km oldu(03 aralık 2011 den beri). Ortalama yakıt tüketimi 5,1 - 5,4 lt/100km arasında. Ankara / Dikmen Comiser bilir o yolları. Ben memnunum yakıttan. Henüz uzun yol yapamadım. Mart ortasında İzmir'e gideceğim o zaman hesap ederim artık diye düşünüyorum. Kendinize iyi bakın kazasız sürüşler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Ekle dostum :) zaten senden benden başkası kalmadı baksana

şimdi soruma geleyim.

üstad mesaim biraz rahatlarsa ben de aynı şeyi uzunca bir süredir düşünmekteyim zaten, bi çok üst sınıf araçta var zaten kapı açınca ayak altı aydınlatma sistemi, biz de manuel yapalım ne olacak yahu =))

Dostum ben hallettim :) bant şeklinde ledlerden aldım göstergelerle aynı renk. yalnız fotolar flaşsız çektiğim için biraz garip oldu (diyaframla oynadım) dışarısı o kadar aydınlık değil ve aydınlatma daha loş normalinde
     Yep Yeni Yaris D4D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 1 Mart 2011; 19:22:19 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 15 Nisan 2011; 20:02:33 >
  • Merhaba yaris severler, uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız bakalım :)

İstanbula taşındığımı yazmıştım.

Trafiğine bir türlü alışamadım, ne gezmekten ne de otomobil sürmekten zevk alamadım.Bunlara bir de park sorunu eklenince ne heveslerle aldığım tosunumu satılığa çıkardım ve kısa zamanda satıldı.

İlk arabam olması hasebiyle epey üzüldüm, iki yıl önce aldığım paraya sattım bu işin tek teselli bu oldu. toyota giderkende kullanıcısı memnun etti diyebilrim.

Yeni taşındığım binada telefon hattı yok sık giremiyorum internete, arada yine görüşmek dileğiyle.
  • istanbuldaki yakıt tüketim karşılaştırmaları beklerken satmışsınız meğer, hayırlısı olsun tabiki. bu kadar mı soğuttu istanbul sizi. pek hareketli olmasa da buralar uğrayın mutlaka fırsat buldukça.

ikinci el piyasası da gayet iyi bizim yarislerin, alan satan memnun oluyor gözlemlerime göre. benim aracıda isteyen bir kaç kişi var şakayla karışık. daha bugun araçta park halinde beklerken vatandaşın biri talib oldu, illa sat bana diyo.

quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

Merhaba yaris severler, uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız bakalım :)

İstanbula taşındığımı yazmıştım.

Trafiğine bir türlü alışamadım, ne gezmekten ne de otomobil sürmekten zevk alamadım.Bunlara bir de park sorunu eklenince ne heveslerle aldığım tosunumu satılığa çıkardım ve kısa zamanda satıldı.

İlk arabam olması hasebiyle epey üzüldüm, iki yıl önce aldığım paraya sattım bu işin tek teselli bu oldu. toyota giderkende kullanıcısı memnun etti diyebilrim.

Yeni taşındığım binada telefon hattı yok sık giremiyorum internete, arada yine görüşmek dileğiyle.

• Yaris 1.33'ümden genel olarak memnun olmakla birlikte yeni yeni açığa çıkan bir sorun beni mahvetti.

Parke yolda durup direksiyon çevirirken direksiyondan çıtır çıtır sesler geliyor özellikle tam nötr konum civarında.Artık servise göstereceğim.

Bu arada Yarisin makyajından sonra birşey dikkatimi çekti.Makyajsız Yarislerde dizel oranı gayet fazlayken makyajlı araçlar genelde benzinli motora sahip.Sanırım benzinlinin dizel kadar olmasada ekonomikliği fiyatınında daha düşük olması nedeniyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mriya
    .

Bu arada Yarisin makyajından sonra birşey dikkatimi çekti.Makyajsız Yarislerde dizel oranı gayet fazlayken makyajlı araçlar genelde benzinli motora sahip.Sanırım benzinlinin dizel kadar olmasada ekonomikliği fiyatınında daha düşük olması nedeniyle.

Hocam neye dayanarak bu kanıya vardınız merak ettim gerçekten ben izmirde hep dizel görüyorum makyajlı. daha bir tane 1.3 göremedim eco'lu falan. ondan sordum elinizde sayısal bir veri varsa paylaşırsanız memnun olurum.

• quote:

bir tane daha :)
     Yep Yeni Yaris D4D

üstad süper olmuş yahu, nerden aldın, çok hoş gereçkten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

üstad süper olmuş yahu, nerden aldın, çok hoş gereçkten...

Dostum 10 liraya göstergeyle aynı renk ledlerden aldım(bant şeklinde yapışkanlılardan) , gittim yetkili servisime taktırdım iç aydınlatmayla bir yanıyor kapılar açılınca. orjinal gibi oldu
  • konu öldü bu ne hal arkadaşlar ya, hadi bizim düğün var size ne oluyo yazın biraz =((
  • Ben biraz renk katayım o halde =) ama maaşallah deyin, camım çatladı geçen gün, Allahtan küçüktü de mini onarımdan halledildi.
     Yep Yeni Yaris D4D

Yep Yeni Yaris D4D

Yep Yeni Yaris D4D

• arkadaşlar 2el 2007 model 74binde d4 mmt yaris aldım
    servise bakıma götürdüm 1250tl bakımı tuttu. bir de
    2006 2009 yarislerin mmt kampanyası varmış baskı balata
    bişeyler garantiden değişiyorlar onuda yaptılar bu garanti
    kapsamındaki değişim ücreti 1500tl imiş göya
    26300arabaya verdim
    kasko 1480
    trafik s 275
    çelik jant vs vs 30bini buldu sıfırı 37750 demişlerdi
    arabada kaza boya çizik vs yok.
    caravelle 2.5 130hp kullaniyordum ayda 800tl mazot
    2elde arabada yok dizel ve otomatik yarisi bulunca hemen aldım
    yazılarım çok kötü kusuruma bakmayın arkadaşlkar.
    test sürüşü yaptım viraja sert girince arka kaymaya başliyor
    biraz yol sesi fazla. frenler iyi hızlanma vs çok güzel
    iç hacım yaşam alını caravelleyi aratmadı

• herkese merhaba

bugün eşimin 2011 model d4-d m/m yarisini kullanırken birşey farkettim. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Vites kutusunun olduğu bölümden bir ses geliyordu ilk önce bozuk para vs.. sesi sandım fakat müziği kapayıp biraz kulak verince vites kutusu içinden değişik sesler geldiğini farkettim.

Sanki iki parçanın sürtünme sesi gibi hani manuel araçlarda debriyaja tam basmadan vites değiştirken carrtt diye bir ses gelir ya o sesin biraz daha hafifi fakat ses bariz duyuluyor özellikle de uzun kasislerden geçerken .

Araba yaylanırken her yaylandığında bu ses geliyor Araç 2000 km de ve garantisi devam ediyor. ilk 1000 km kontrolünde böyle bir sorun yoktu yada eşim acemi olduğundan farketmedi. Var mı bu sorunla karşılaşan ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsdirt

herkese merhaba

bugün eşimin 2011 model d4-d m/m yarisini kullanırken birşey farkettim. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Vites kutusunun olduğu bölümden bir ses geliyordu ilk önce bozuk para vs.. sesi sandım fakat müziği kapayıp biraz kulak verince vites kutusu içinden değişik sesler geldiğini farkettim.

Sanki iki parçanın sürtünme sesi gibi hani manuel araçlarda debriyaja tam basmadan vites değiştirken carrtt diye bir ses gelir ya o sesin biraz daha hafifi fakat ses bariz duyuluyor özellikle de uzun kasislerden geçerken .

Araba yaylanırken her yaylandığında bu ses geliyor Araç 2000 km de ve garantisi devam ediyor. ilk 1000 km kontrolünde böyle bir sorun yoktu yada eşim acemi olduğundan farketmedi. Var mı bu sorunla karşılaşan ?

Teşekkürler

bence servise götürüp sormayı deneyin, sonuçta daha iyi analiz edebilirler biz birebir yaşamadığımız için..

bu arada arkadaşlar hafta sonu itibari ile ben de evliler kervanına katıldım,
    balayı için antalya olimposa geldik,

600km, keskin virajlar harici 120km ortalama(afyon-ankara arası 100ü pek geçmedim ama sonra sıkılınca bastım da bastım yokuş mokuş dinlemeden),
    bol yağmurlu ve de inişli çıkışlı olimpos yollarından sonra ortalama yakıt tüketimi 5.1LT...

benim araç bana çok yakıyor gibi geliyor arkadaşlar, zira burada 120km ortalama hızla 4küsür litre yakan arkadaşlar olmuştu, yanlış mıyım?
    bu gidişle 6 vitesliye geçmek farz oldu gibi, hangi yıldan sonra yarislerde usb çıkış var teyp olarak, bari ordan yırtalım =))

• yaris lastik havaları kaç olmalı?
    185/60/15 32psi diyorlar.
    kitapcıkta 25 24 max26 yaziyor.
    önleri 25 arkaları 24 yaptım baya süspansiyon
    yumuşadı. bir kaç kişiye sordum 28 32 olmalı
    bende 4 lastiği 31e bağladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerdais
    yaris lastik havaları kaç olmalı?
    185/60/15 32psi diyorlar.
    kitapcıkta 25 24 max26 yaziyor.
    önleri 25 arkaları 24 yaptım baya süspansiyon
    yumuşadı. bir kaç kişiye sordum 28 32 olmalı
    bende 4 lastiği 31e bağladım

Torpido gözünde olması gereken basınç değerleri yazıyor.
    Ben önleri, 35 arkaları 32 yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.