Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet üstat, uyardığını hatırlıyorum, hatta abs ışığı yanınca aklıma direk sen geldin.
    İstanbul Ankara kadar soğuk olmaz, gerek yok diye düşündüm ama o kadar soğuğa olmasa da tehlikeli olabileceğini anlamış oldum

Bende kış lastiği olmasa direk alırdım senden.
    Satarken keşke biraz fark koyup öyle verseymişsin lastikleri.
    Sahibinden.com vs denedin mi?
    Bu arada farları sattın galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Evet üstat, uyardığını hatırlıyorum, hatta abs ışığı yanınca aklıma direk sen geldin.
    İstanbul Ankara kadar soğuk olmaz, gerek yok diye düşündüm ama o kadar soğuğa olmasa da tehlikeli olabileceğini anlamış oldum

Bende kış lastiği olmasa direk alırdım senden.
    Satarken keşke biraz fark koyup öyle verseymişsin lastikleri.
    Sahibinden.com vs denedin mi?
    Bu arada farları sattın galiba.

yok ya farlar stoplar hepsi duruyor, satarken de unuttum esasen, sahibindene verdim bakalım bekliyoruz

• abs geçen zamanlarda bende de iki defa yanmıştı. ilkinde 350 liraya mal olmuştu. sağ arka abs sensörü değişmişti, hatta 1 ay beklemiştim. ertesi sene yine aynısı olmuştu, 3-4 gün abs ışığı yandı. tam servise gidiyordum, benzinlikte lastiklerin havasını kontrol ettim. sol ön lastik baya inmişti. hava basınca abs söndü, bidahada yanmadı. tesadüf mü değil mi bilmiyorum.
  • CoMiSeR; umarım satarsın

cnnysn; bizim araçların ABS nanesini koyacakları yeri yanlış tasarlamışlar.
    Bu arada benim de sağ arka sensör problemliymiş.
    Garantiden değişecek.
    Garanti Extra ya verdiğim parayı geri alıyorum
  • quote:

Bugün ABS ışığım yandı.
    Birkaç defa stop edip yeniden çalıştırdım.
    Hepsinde önce ışık söndü ama sonra yine yandı.
    Bir iki deneme yaptım ABS tamamen devre dışı.
    Bana servis yolları göründü
    Soğukta el frenini çekik bıraktığım için mi oldu acaba?

önemli değil sensor arizalaniyor benimde tek yasadiğim sorun bu aracim 115 bine geldi. garantin yoksa bile 250 tl lik bir parça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Bugün ABS ışığım yandı.

önemli değil sensor arizalaniyor benimde tek yasadiğim sorun bu aracim 115 bine geldi. garantin yoksa bile 250 tl lik bir parça.

Tabi en büyük sorunumuz böyle olsun

Benim 62 K da.
    Acaba debriyaj ne kadar dayanır onu kestiremiyorum.
    Eşime de öğretmek istiyorum araç kullanmayı ama debriyaj değişiminden tırsıyorum.
    1500 TL civarıymış sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Bugün ABS ışığım yandı.

Benim 62 K da.
    Eşime de öğretmek istiyorum araç kullanmayı ama debriyaj değişiminden tırsıyorum.

Ben şehir içi ağirlikli kullandım 100 binde değistirdim ama benden de kaynaklaniyor daha uzunda gidebilir.ben 100 bin bakim frenler ve debriyaj dahil 1400 e yaptirdim sirf debriyaj 900 tl civari

• quote:

Ben şehir içi ağirlikli kullandım 100 binde değistirdim ama benden de kaynaklaniyor daha uzunda gidebilir.ben 100 bin bakim frenler ve debriyaj dahil 1400 e yaptirdim sirf debriyaj 900 tl civari

Ben de genelde şehir içi kullanıyorum.
    Tabi İzmir ile İstanbul farklı olur ama benimki de umarım en az 100 bin gider.
    Bu arada 100 bin bakımı + frenler + debriyaj için 1400 fena değilmiş
  • quote:

quote:

quote:

Bugün ABS ışığım yandı.

Benim 62 K da.

yahu ben arkadaşlara anlatamıyorum, 250 lira filan değil 25 lralık bir parça dostum kafana takma, daha sonrasında el frenine dikkat edersin olur biter..
    hanıma araç sürme mevzuunu öğretmeye gelince boş ver, al bir tiptronik araba keyfine bak..

bizim yaris varken hanım süremiyordu ama c4'ü aldık, kısa sürede çözdü, maşallah kendisi gidip geliyor şimdi, yeni araç da dizel olduğu için pek bir şey fark etmedi yakıt vs olarak,
    tavsiye ediyorum c4 dizel mcp şanzuman gerçekten güzel

• Ahahaha evet otomatik şart.

Ev olayına girmesem çoktan almıştım başka bir araç ama...
    Aah ah bir de güvenemiyorum 2. el araçlara.
    Zaman, güvenilir usta, sağlam araç vs lazım.
  • Merhaba dostlar! =) fotoğraf sponsorunuz olarak bu sayfayı da boş geçmeyeyim dedim. Aracı soracak olursanız durumu gayet iyi devam ediyor. Az yakmaya, sorunsuzluğa devam kazasız belasız sürüşler dilerim.
     Yep Yeni Yaris D4D
  • merhaba erincar.
    Kaç km oldu araç?
    Maşallah, kazasız belasız sorunsuz binelim hepimiz inşallah
  • quote:

merhaba erincar.
    Kaç km oldu araç?
    Maşallah, kazasız belasız sorunsuz binelim hepimiz inşallah

Amin, cümlemize. 27.700 km civarında şu an. Allaha şükür hiç utandırmadı =) yakıt konusunda da çok memnunum artık. aylık 150 liralık mazot alıyorken 120 ye düşürdüm, hatta bu ay 100 liralık yetti. (nasıl yaptım bilmiyorum, kullanma sıklığım da değişmedi üstelik )

• quote:

Ahahaha evet otomatik şart.

Ev olayına girmesem çoktan almıştım başka bir araç ama...
    Aah ah bir de güvenemiyorum 2. el araçlara.
    Zaman, güvenilir usta, sağlam araç vs lazım.

ben 5 lira fark verdim hepi topu dostum 2006 modelden 2008e yükseltmiş hem de otomatik yapmış oldum,
    hatta kendim tiptronik de manuel kullanıyorum, inanılmaz keyifli, hız sabitleyici ile uzun yol inanıulmaz keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar
    Amin, cümlemize. 27.700 km civarında şu an. Allaha şükür hiç utandırmadı =) yakıt konusunda da çok memnunum artık. aylık 150 liralık mazot alıyorken 120 ye düşürdüm, hatta bu ay 100 liralık yetti. (nasıl yaptım bilmiyorum, kullanma sıklığım da değişmedi üstelik )

Süper değerler
    Benim 5.5 lt gibi seyrediyor şu aralar.

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR
    ben 5 lira fark verdim hepi topu dostum 2006 modelden 2008e yükseltmiş hem de otomatik yapmış oldum,
    hatta kendim tiptronik de manuel kullanıyorum, inanılmaz keyifli, hız sabitleyici ile uzun yol inanıulmaz keyifli

5 bin gerçekten iyiymiş
    İnsanlara pek güvenemiyorum.
    Şöyle temiz birşey denk getirip hanımı da ikna edebilirsem süper olurdu gerçi.

Bu arada dün serviste yanıma Toyota Finans`tan bir arkadaş geldi.
    Aracımın bilgilerini aldı ve sonrasında birilerine danışıp bana fiyat verdi.
    22 500 TL
    Dedim su içinde 27 bin`e satarım ahahah.
    Ama Auris Comfort Plus için 49,500 fiyat verdi ki bana güzel geldi.

Şöyle 2-3 sene daha dayanayım da, debriyajı değiştirme zamanı gelmeden satmayayım en iyisi.

• quote:

quote:

Süper değerler

İstanbul için 5.5 iyi sanırım ben evka-6 dan alsancağa giderken sıfırladım 3.8 di (yolun yarısı zaten çevre yolu ve yokuş iniyorum) dönüp eve geldiğimde 4.4 tü.

Bu arada auris'e bakma derim, kasa yenileyecek ve corolla hb adı ile çıkacak yeni kasa. 1 yılda eski kasa olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 31 Ocak 2012; 13:53:41 >

• quote:

quote:

quote:

Süper değerler

İstanbul için 5.5 iyi sanırım ben evka-6 dan alsancağa giderken sıfırladım 3.8 di (yolun yarısı zaten çevre yolu ve yokuş iniyorum) dönüp eve geldiğimde 4.4 tü.

Bu arada auris'e bakma derim, kasa yenileyecek ve corolla hb adı ile çıkacak yeni kasa. 1 yılda eski kasa olmasın

Kış lastikleri ve soğuk hava ile beraber fena sayılmaz.
    Gerçi pek yokuş inip çıkmıyorum ama sanırım biraz daha düşürülebilir.

Aslında otomatik istiyorum ama illa ki CVT veya tam otomatik tarzı birşey olsun diyorum.
    Sanırım yeni kasada CVT kullanacaklar (bkz Avensis ve yeni Yaris)
    Gerçi dizelde kullanmaz yine bu Toyota ama belki de artık benzinli zamanı gelmiştir
    Yeni Yaris`i test ettiğimde şanzımanı hoşuma gitmişti.
    Hiç sarsmadan motoru bağırtmadan ilerliyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Süper değerler

Kış lastikleri ve soğuk hava ile beraber fena sayılmaz.
    Gerçi pek yokuş inip çıkmıyorum ama sanırım biraz daha düşürülebilir.

Aslında otomatik istiyorum ama illa ki CVT veya tam otomatik tarzı birşey olsun diyorum.
    Sanırım yeni kasada CVT kullanacaklar (bkz Avensis ve yeni Yaris)
    Gerçi dizelde kullanmaz yine bu Toyota ama belki de artık benzinli zamanı gelmiştir
    Yeni Yaris`i test ettiğimde şanzımanı hoşuma gitmişti.
    Hiç sarsmadan motoru bağırtmadan ilerliyordu.

Cvt harika gerçekten de ama ben de testte o 1.3 motoru gürültülü buldum biraz. performansı da çok iyi gelmedi basmama rağmen =) en çok hoşuma giden direksiyonun hafifliğiydi.

cvt toyotada hep benzinlilerde. dizele ya mmt ya da düz vites koyuyor. rav4 ve avensis dizelde otomatik seçeneği dahi yok. 3.0 motor land cruiser da var bir tek

ben de açıkçası yeni civic hb ve onla gelecek 1.6 dizeli merak ediyorum. çıkıp model yılı atladığında düşünebilirim. Birleşik 3 küsürlerde yakacak diyorlar

• Evet Yaris CVT pek performans aracı değil.
    Bizimkinden sonra gitmiyor gibi geliyor

Honda`nın motorunu ben de bekliyorum.
    Eğere DPF kullanmadan emisyon normlarını karşılayabiliyorsa ideal olur.
    Aksi taktirde tırsarım değişim maliyetinden
  • 2 yıl kullandım da şu yarisi 5.5 in latına bir türlü düşemedim genelde 6küsür idi hep ev yokuşta olunca ankara yokuş olunca yapıcak başka bişi yoktu, c4 de 6 küsür 7 hep
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.