Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinli_m

quote:

Orijinalden alıntı: fati32

quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_m

Bence mantiksiz. Yani S40 ne kadar sinif farki olsa da 2006 model ve Allah bilir kacinci el. Ustelik 110.000 km. Bu ara su an az bir durumum bile olsa 32000 TL'ye dizel Yaris'inizi ben alirdim ama yeni kasayi bekliyorum su asamada.

Zaten maddi anlamda da yeni bir arac alabilecek durumda degilim.

hayırlısı olsun, sanırım arabayı satıyorum 31750 ye anlaştık alıcıyla..biraz bekliyip 2009 s40 alıcam sanırım..fiyatların düşmesini beklicez artık kışa doğru..siz yeni kasa diyince satma kararım daha da kuvvetlendi..

Hayirlisi olsun. 2009 Volvo S40 yakisir. Araciniz manuel mi yoksa multi mode muydu?

manuel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-tertemiz-uygun-fiyata-59879134/detay/

• Dostlar nasılsınız? uzun zaman oldu görüşmeyeli :)

Dizel kullanan arkadaşlar bir depoyla şehir içi kaç km yapıyorsunuz? ben sanırım bu ay rekorumu kıracağım. Araç km yaptıkça daha mı az yakıyor ne.
  • Selam üstat hoşgeldin,

Geçen mazot aldım ve 110 liraya 575 km gitmişim.
    Ama çok kasıldıydım.
    Şimdiyse her fırsatta koltuğa yapıştırıyorum kendimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Selam üstat hoşgeldin,

Geçen mazot aldım ve 110 liraya 575 km gitmişim.
    Ama çok kasıldıydım.
    Şimdiyse her fırsatta koltuğa yapıştırıyorum kendimi :)

Hoşbulduk dostum :)

Ben de geçen gün fulledim, 39 litre aldı (sanırım pompacı fullendikten sonra biraz daha doldurdu) her şeyi sıfırladım şu an depo yarımın bir tık altında. km olarak 534 km yaptım range de 195 gösteriyor. daha önce range sıfır olduğunda 715 km yapmıştım. şimdiden bu rekorumu kırdım sanırım bunun yanında şöyle bir güzellik var kullanıma göre range yerinde sayabiliyor. mesela ben 3 km yapıyorum fakat o 1 km düşüyor bakalım bir rekor peşindeyim ya hadi hayırlısı

• İnsan çok kasılıyor yaw.
    Sabahları işe yetişme stresi yaşamasam yine deneyeceğim.
    Bi 10 dk erken çıkmayı başarabilsem
  • yol bilgisayarına heleki kalan menzile hiç güvenmiyorum. bir bakıyorum kalan menzil 130 diyor, halbuki ben 200 km daha gidiyorum, üstelik yakıt uyarısı yanmamış oluyor.

hep tek çizgi kala alıyorum yakıtı, 35 litre mazotla 680km oluyo genelde. yani 5.2lt/100km ortalamam.

bu arada artık eminim, shell'den aldığım zaman opet'e göre 20-25 km fazla gidiyorum, üstelik aracı daha performanslı ve sessiz hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

yol bilgisayarına heleki kalan menzile hiç güvenmiyorum. bir bakıyorum kalan menzil 130 diyor, halbuki ben 200 km daha gidiyorum, üstelik yakıt uyarısı yanmamış oluyor.

hep tek çizgi kala alıyorum yakıtı, 35 litre mazotla 680km oluyo genelde. yani 5.2lt/100km ortalamam.

bu arada artık eminim, shell'den aldığım zaman opet'e göre 20-25 km fazla gidiyorum, üstelik aracı daha performanslı ve sessiz hissediyorum.

yaris bu konuda çok iiy bencei c4 son bir kaç km ye göre range hesaplıyor ki bu da çok sıkıntı oluyor,
    esasen daha mantıklı, ama yaris o anki ortalamaya göre hesaplıyor,
    c4 de bu yüzden genelde çok erken uyarı veriyor...

bu arada benim 750km küsürü gördüğüm olmuştu ankara şehir içinde,
    yine de tatmin etmemişti beni, 4lt küsür yakıt yakan arkadaşlara göre tabii

not: dostlar bu arada ön arka far seti ile kışlık pirelli winter sıfır lastik-jant isteyen varsa benle iletişime geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

yol bilgisayarına heleki kalan menzile hiç güvenmiyorum. bir bakıyorum kalan menzil 130 diyor, halbuki ben 200 km daha gidiyorum, üstelik yakıt uyarısı yanmamış oluyor.

Opet'in dizelinden ben de memnun değilim. Forumda BP'yi öneren arkadaşların dediğini yaptım, artık BP den almaya başladım. Km karşılaştırması yapmadım ama BP'nin dizeli daha bereketli geldi bana. Çekiş de farketti. Koydukları katkı maddesinden sanırım. Artık yıllardır müşteri olduğum Opet'e uğramıyorum. Yerli firma olduğu için tercih etmiştim zamanında.

• quote:

İnsan çok kasılıyor yaw.

Yok dostum keşke kassam çevre yolunda 120 den aşağıya inmiyorum. geçen hafatsonu çeşme yaptık 160 dan aşağıya inmedik. yol bilgisayarı ortalamam 5.5, daha önce daha çok kasarak 715 km yapmıştım şimdi bu haldeyken geçeceğim için çok şaşırıyorum. acaba benim benzin göstergesi mi bozuk, kalmayalım sonra yolda

• Aslında bi sabah Edirne`ye ciğer yemeye gitmek lazım.
    90 km sabit hızla, tın tın
    3.5 falan yakabilir miyim acaba?
  • quote:

Aslında bi sabah Edirne`ye ciğer yemeye gitmek lazım.
    90 km sabit hızla, tın tın
    3.5 falan yakabilir miyim acaba?

Yolun düzlüğüne göre değişir. ben 90 la giderken anlık tüketim 3.3-3.9 arası oluyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

quote:

İnsan çok kasılıyor yaw.

Yok dostum keşke kassam çevre yolunda 120 den aşağıya inmiyorum. geçen hafatsonu çeşme yaptık 160 dan aşağıya inmedik. yol bilgisayarı ortalamam 5.5, daha önce daha çok kasarak 715 km yapmıştım şimdi bu haldeyken geçeceğim için çok şaşırıyorum. acaba benim benzin göstergesi mi bozuk, kalmayalım sonra yolda

Merhabalar
    Foruma yeni üye oldum. Ben de dizel yaris sahibiyim. Aracın yakıt tüketim durumu yol koşulları ile kullanıcının kullanım şekline göre değişir. Agresif kullanışlarda ve de çok sık vites değişimlerinde yakıt sarfiyatı yüzde otuzlara kadar farklılık gösterebilir. Çeşme yolunda aracınızı biraz daha dikkatli kullanmış olsanız tüketiminiz daha da düşebilirdi. Ayrıca sarf ettiğim yakıtı kontrol etmenin en iyi yolu depoyu fulleyip gidilen yerde tekrar depoyu fulleyerek kaç km de kaç litre mazot ya da benzin yaktığını hesaplamaktır.

• Arkadaşlar, aracın silecek lastikleri yıprandı. Ben silecekleri komple değiştirmek yerine sadece silecek lastiklerini değiştirmek istiyorum. Aynı durum da olup da sadece silecek lastiklerini değiştiren ve memnun olan var mı? Bu konuda araştırma yaptığımda Bosch, Valeo ve Silgeç marka (yerli malı) ürünler kullanılıyor. Ama önemli olan değişimden sonra kullanımda bir farklılık oluyor mu? Teşekkürler.
  • Selam,

Ben Vette Banana marka silecek kullanıyorum.
    Her sene kışa girmeden yeniliyorum.
    Soldaki 60 cm, sağdaki 35 cm şeklinde.
    Tavsiye ederim

Arka silecek için ne yapabilirim bilmiyorum.
    Değişik bir yapısı var.
    Torrttt torttt ses yaparak ve atlayarak çalışıyor
    Lastiğini değiştireyim dedim ama bir baktım demir çıta sileceğin içinden geçiyor
  • quote:

Selam,

Ben Vette Banana marka silecek kullanıyorum.
    Her sene kışa girmeden yeniliyorum.
    Soldaki 60 cm, sağdaki 35 cm şeklinde.
    Tavsiye ederim

Arka silecek için ne yapabilirim bilmiyorum.
    Değişik bir yapısı var.
    Torrttt torttt ses yaparak ve atlayarak çalışıyor
    Lastiğini değiştireyim dedim ama bir baktım demir çıta sileceğin içinden geçiyor

Teşekkür ederim....

Sanırım bu lastikler oto aksesuarcılarda bulunuyor. Ama çift olarak satılan lastiklerin boyutları aynı olup, taktıktan sonra boyu kısa olan sileceğin lastiği kesiliyor. Kendim takmayı hiç denemedim. Palio araca sanayide bir aksesuarcıya taktırmıştım. Sanırım yine öyle yapacağım. Ama burada önemli olan randımanlı çalışması merak ettiğim o idi. Sonuçta lastikleri değiştireceğim. Tekrar teşekkür ederim.

• yeni yarisin reklamları televizyonlarda dönmeye başladı, sene başına bizim araçların fiyatı düşer galiba değil mi?
  • Kesin düşer ama ne kadar düşer bilemem.

Benim daha ufaklıkla geçireceğim 2-3 senem var İnşallah
  • İşin doğrusu büyük bir hevesle beklediğim Yeni Yaris gerek donanımıyla ve gerekse fiyatıyla hayal kırıklığı yaşattı. Piyasanın sakinleşmesini bekleyip donanımlı ve dizel Yaris ıı almak düşüşncesindeyim.
  • quote:

Kesin düşer ama ne kadar düşer bilemem.

Benim daha ufaklıkla geçireceğim 2-3 senem var İnşallah

ben sırf bu yüzden erken sattım aracı, bayramdan sonrasını düşünüyordum, beklesem zararım 2-3 bin olacaktı kesin
  • slm alykm arkadaşlar çorum şamlıoğlunda yeni yarisi test etme imkanım oldu.3 arkadaş gittik...fkt hayal kırıklığıyla geri döndük ordan......araçla ilgili düşüncelerimi bildirmek istiyorum.....1.33 style benzinli multidrive 7 ileri şanzıman lısını test ettik....aracı öncelikle vitesi süper..geçişler çok hızlı ve pek anlaşılmıo diyebilirim.direksyonu bi başka zaten ona hayran kaldım..arac normalde çok performanslı bi araba gitmioo kısacı onu söyleyebilirim... eskisine nazaran biraz daha büyümüş arka tarafta bunu bariz bi şekilde anlayabiliosnuz....style donanımını kullandım fulün bir alt donanımı. bu araçta..abs-ebd-eba,6 hava yastığı-6.1 dokunmatik ekran-geri görüş kamerası,çift bölgeli dijital klima,soğutmalı torpido,çelik jant sisfarı,2 cam otomatiği gib özellikler....ic dizayn bakımından çok saçma geldi bana..yapısal görüntü olarak... 43 bin çokk bence o arac için diceklerim bu kadar.. yani..:D

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.