Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newerdais

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
    yorumumu yeni c4 için yapmıştım
    2008 modeli görünce mesaj değiştirdim
    c4 güzel araba kokpiti normal bir araba
    kullanmak sana nasib olur inşallah

hiz sabitleyici yuzunden yaris almadik resmen ya =((
    Yaris bnm icin bambaska bir keyifti,unutmam mumkun degil,gosterge mevzuunda ise dijital ayri bir keyif hocam ya =))
  • Hayırlı olsun, 1 üst seviyeye terfi etmişsin.
    Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
  • Arkadaşlar 2.kasa yaris'e ses sistemi taktıran oldu mu? arka koltuğun arkasındaki plastiğe oval hoparlor takılması zor olur gibime geliyor.
    Orjinal aksesuarlarda JBL ses sistemi var o bayağı iyi ama pahalı 1900 TL görünüyor burada

Yep Yeni Yaris D4D
     Yep Yeni Yaris D4D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkunakalan -- 23 Ağustos 2011; 18:54:43 >

• arabayı teslim ettim dün arkadaşlar, içim gitti =((
  • Olsun hocam, daha iyisi için ayrıldın aracından
  • gecen gün 10000 bakımı avcılar sonkar'da yaptırdım..aracı teslim etmem 45 dakika,hazır olan aracı teslim almam ise 25 dakika sürdü..nasıl bir yoğunluk varsa artık anlamıyorum..tamam 250 lira verdik helali hoş olsun diyebilmem için en azından sorunlarımın giderilmesini beklerdim, üzüldüm gerçekten..

aracın ön konsolunda gösterge panelinde daimi bir cızırdama var, deli olmak üzereydim, servise gitme sebeplerimin başında bu vardı, özelliklede ilgili arkadaşdan talep ettim, beraber binip bi test edelim, bu sesi muhakkak duymanız ve test etmeniz lazım..inanın 100 metre bile sürdüremedim aracı, içeri gitti, geldi, teknik elemanımız musait değil dedi, olsun beklerim dedim, beklemeyin teste cıktı gelmez dedi, neyse özellikle kendisinin ilgileneceğini ve bu sorunu çözeceğini bildirdi..birde sağ ön cam acılırken takılma yapıyordu..herneyse aracı 10160 km testim ettim, akşam teslim almaya gittiğimde özellikle sordum sorun çözüldümü diye, evet efendim biz aracınızı uzunca test ettik, gezdik gösterge panelini silikonladık cart ettik curt ettik..ohh dedim 250 lira versekte sorunumuz çözülmüşse ne alâ..helali hoş olsun..bakın sadece teslim etmek için 45 dakika (randevuluyum bu arada) bekledim, teslim için ödeme süresi teslim evrakları hariç sadece arkadasın yanıma gelme süresi 25 dakika..ve sonunda ne oldu biliyor musunuz, arac hala 10160 kmde ve cızır cızır sesimizle eve dönüş...en son ayrılırken 5 üzerinden 5 istemeyi biliyorlar ama!

• quote:

Orijinalden alıntı: fati32

gecen gün 10000 bakımı avcılar sonkar'da yaptırdım..aracı teslim etmem 45 dakika,hazır olan aracı teslim almam ise 25 dakika sürdü..nasıl bir yoğunluk varsa artık anlamıyorum..tamam 250 lira verdik helali hoş olsun diyebilmem için en azından sorunlarımın giderilmesini beklerdim, üzüldüm gerçekten..

aracın ön konsolunda gösterge panelinde daimi bir cızırdama var, deli olmak üzereydim, servise gitme sebeplerimin başında bu vardı, özelliklede ilgili arkadaşdan talep ettim, beraber binip bi test edelim, bu sesi muhakkak duymanız ve test etmeniz lazım..inanın 100 metre bile sürdüremedim aracı, içeri gitti, geldi, teknik elemanımız musait değil dedi, olsun beklerim dedim, beklemeyin teste cıktı gelmez dedi, neyse özellikle kendisinin ilgileneceğini ve bu sorunu çözeceğini bildirdi..birde sağ ön cam acılırken takılma yapıyordu..herneyse aracı 10160 km testim ettim, akşam teslim almaya gittiğimde özellikle sordum sorun çözüldümü diye, evet efendim biz aracınızı uzunca test ettik, gezdik gösterge panelini silikonladık cart ettik curt ettik..ohh dedim 250 lira versekte sorunumuz çözülmüşse ne alâ..helali hoş olsun..bakın sadece teslim etmek için 45 dakika (randevuluyum bu arada) bekledim, teslim için ödeme süresi teslim evrakları hariç sadece arkadasın yanıma gelme süresi 25 dakika..ve sonunda ne oldu biliyor musunuz, arac hala 10160 kmde ve cızır cızır sesimizle eve dönüş...en son ayrılırken 5 üzerinden 5 istemeyi biliyorlar ama!

ilk fırsatta gidip servis müdürüyle görüş bence, terbiyesizliğin luzumu yok, resmen adam kandırıyorlar yahu!

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: fati32

gecen gün 10000 bakımı avcılar sonkar'da yaptırdım..aracı teslim etmem 45 dakika,hazır olan aracı teslim almam ise 25 dakika sürdü..nasıl bir yoğunluk varsa artık anlamıyorum..tamam 250 lira verdik helali hoş olsun diyebilmem için en azından sorunlarımın giderilmesini beklerdim, üzüldüm gerçekten..

ilk fırsatta gidip servis müdürüyle görüş bence, terbiyesizliğin luzumu yok, resmen adam kandırıyorlar yahu!

sanırım bayram dönüşü işi gücü bırakıp bunu yapıcam, yoksa 20000 e kadar cekilmicek bi cızırtı

• dostlar merhaba :))
    aracı satarken sıfır kislik lastiklerini vermemistim pazarlığa binaen, burdan sizlere duyuralım dedim, orjinal jantlari, kazalarıyla beraber pirelli winter lastikler 350tl dir, ankaradan isteyen olursa teslim edebilirim, gidip daha fazla para vermeyin, jantlara beraber olduğu için şok yaka gerek kalmadan kışlık lastiklerini kullanabilirsiniz... bu arada elimde bir takım ön farlar ile, bir takım da arka stoplar var tertemiz, dileyen olursa bunları da satacağım bilgilerinize..

bu arada c4 yaristen sonra biraz sert geldi ama hakkaten güzel araç, viraj kabiliyeti vs muazzam, yaris tatlı bi ani olarak kalacak hafızalarımızda :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

dostlar merhaba :))
    aracı satarken sıfır kislik lastiklerini vermemistim pazarlığa binaen, burdan sizlere duyuralım dedim, orjinal jantlari, kazalarıyla beraber pirelli winter lastikler 350tl dir, ankaradan isteyen olursa teslim edebilirim, gidip daha fazla para vermeyin, jantlara beraber olduğu için şok yaka gerek kalmadan kışlık lastiklerini kullanabilirsiniz... bu arada elimde bir takım ön farlar ile, bir takım da arka stoplar var tertemiz, dileyen olursa bunları da satacağım bilgilerinize..

bu arada c4 yaristen sonra biraz sert geldi ama hakkaten güzel araç, viraj kabiliyeti vs muazzam, yaris tatlı bi ani olarak kalacak hafızalarımızda :((

beyler bayram bitti neredesiniz yahu, bak kış gelir yarın bir gün karaborsa olmasın

• bende olmasa alırdım senden yaw
  • güzel araç
  • Arkadaşlar 1.4 disel yariste direksiyondaki ses kontrol düğmeleri gece farlar yakılınca ışıklandırılıyormu bende gece ışık yok.2010 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temucinozturk -- 7 Eylül 2011; 16:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temucinozturk

Arkadaşlar 1.4 disel yariste direksiyondaki ses kontrol düğmeleri gece farlar yakılınca ışıklandırılıyormu bende gece ışık yok.2010 model

Begum ki 2006 idi ve ışıklandırma yoktu, zaten göz alır diye ışıklandırma olmadığını söylemişlerdi servisten de..
  • Merhaba dostlar nasılsınız?

İstanbul koşuşturması, yeni iş, yarissiz zamanlar derken epeydir giremedim topice.

Yaza doğru tekrardan araç alma durumu oluştu ve yeniden bir arayış başladı.

Net bir şekilde gezmediğim hiçbir bayi kalmadı, fiyat olarak yine makul seviyeler olduğu için c ve üstü sınıflardan araç bakamadım. fiesta, mazda 2, aveo, clio, corsa, punto, c2 derken en sona bıraktığım yariste vuruldum kaldım yine

Kiminin içi daha kaliteli, kiminin donanımı zengin ama yarisin sorunsuzluğundan mıdır, toyotanın isminden midir bilmem herşeyiyle yine alırsam yaris alacağım sanıyorum..

Makyajlı kasada bütün camların otomatik olması, en can sıkıcı özellik direksiyonun ileri geri hareket edebilmesi gibi küçük ama ince detaylar tamamlanmış olması ve 205 tork 6 ileri şanzıman chip ile beraber 115hp civarında alınabilecek güç cruise control hariç istediğim herşeyi bana veriyor.

Eski yaristen içimde kalan tek ukte 17 jant lastikte olursa değmeyin keyfime. Birkaç haftadır bu umutlarla dolu içim.

Hayırlısı diyelim.Okuduğunuz için teşekkür eder, eski yeni yarisçilere selamlarımı iletirim.

• Ben de değiştirmek istiyorum.
    Hatta yenisini de çok beğendim ama ev olayına girdiğim için muhtemelen bunu öldürene kadar kullanmak zorunda kalacağım
  • Kalsın birşey olmaz.

Muhtarın oğlunda var 2006 model, 240.000km de, ne siyah duman ne başka birşey, ölesiye kullanıyor velet, araç önden ve yandan kazalı, ön takım allaha emanet ama hala kaldırıma diklemesine giriyor anlamadım

Birşey sorayım, motora chip uygulatmıştın; herhangi problemle karşılaştın mı şimdiye kadar, sıfırını alsan yine yaptırır mıydın? Teşekkürler.
  • Kalsın birşey olmaz.

Muhtarın oğlunda var 2006 model, 240.000km de, ne siyah duman ne başka birşey, ölesiye kullanıyor velet, araç önden ve yandan kazalı, ön takım allaha emanet ama hala kaldırıma diklemesine giriyor anlamadım

Birşey sorayım, motora chip uygulatmıştın; herhangi problemle karşılaştın mı şimdiye kadar, sıfırını alsan yine yaptırır mıydın? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

Merhaba dostlar nasılsınız?

İstanbul koşuşturması, yeni iş, yarissiz zamanlar derken epeydir giremedim topice.

Yaza doğru tekrardan araç alma durumu oluştu ve yeniden bir arayış başladı.

Net bir şekilde gezmediğim hiçbir bayi kalmadı, fiyat olarak yine makul seviyeler olduğu için c ve üstü sınıflardan araç bakamadım. fiesta, mazda 2, aveo, clio, corsa, punto, c2 derken en sona bıraktığım yariste vuruldum kaldım yine

Kiminin içi daha kaliteli, kiminin donanımı zengin ama yarisin sorunsuzluğundan mıdır, toyotanın isminden midir bilmem herşeyiyle yine alırsam yaris alacağım sanıyorum..

Makyajlı kasada bütün camların otomatik olması, en can sıkıcı özellik direksiyonun ileri geri hareket edebilmesi gibi küçük ama ince detaylar tamamlanmış olması ve 205 tork 6 ileri şanzıman chip ile beraber 115hp civarında alınabilecek güç cruise control hariç istediğim herşeyi bana veriyor.

Eski yaristen içimde kalan tek ukte 17 jant lastikte olursa değmeyin keyfime. Birkaç haftadır bu umutlarla dolu içim.

Hayırlısı diyelim.Okuduğunuz için teşekkür eder, eski yeni yarisçilere selamlarımı iletirim.

cruise ve de tiptronik ya da otomatik için c4'e geçtim, özlemiyor muyum? tabii ki evet, c4'ten memnun muyum, fazlasıyla evet...

geçen hafta yıllık izne ayrılıp 1500km yol yaptım, zerre yoruldum mu? hayır..
    neden? cruise..

yaris olsa belim yanım kopardı elbet..

gel gelelim ne yaktı?
    120 km hız sabitleyici ile gittim ankara-antalya yolu olimposa gittim yolu bilenler bilir sürekli in çık viraj antalyadan sonrası,
    antalyaya kadar 5 civarı olan yakıt 5.3 ile tamamlandı, sanırım 22-23 kuruş ediyor ki keyfine göre değer,
    ankarada şehir içinde ise yaris 5.5-6.5 arası iken c4 6-6.5 arası ki rahatsız mıyım tabii ki hayır..

sanırım aradaki fark otomatikten kaynaklanıyor olabilir,
    motor da en az yaris kadar güçlü 1.6 112bg olduğu için, yariste cruise olsa düşünürdüm ama malesef...

bu arada kışlık lastik isteyen yok mu jantlarla beraber millet =))

ön far ve arka stop takımı da verebilirm hem =))

• İnşallah yaza kadar satılmazlar Talibim.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.