Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutbulut10

İnşallah yaza kadar satılmazlar Talibim.

böyle giderse öyle olacak zaten, ay oldu arabayı satalı daha sahibinden e vs ilan vericem, ne biçim adamım anlamadım, yer işgal ettiğine mi yanarsın yoksa öylece durduğuna mı =))

arabayı çelik jantları ile satınca orjinal jantlar(kapaklı olanlar) bende kaldı, adama da al bunları demeyi unuttum 300 liradan bedava fiyata,
    pirelli winter diye bir lastik almıştım geçen yıl kar yağdığında, şubatta taktım martta söktüm, yeni araçta da kışlık lastik var bu sefer kışın başında takıcam,
    yoksa araba çok patiye düşüyor, yariste yaşadığm tecrübesizlik bana ders olsun, bir kar yağıyor pati allah pati, sonra da araç niye çok yakıyor, yakar tabii =))

• selamlar
    ankara-balıkesir-ankara yaptım bu hafta sonu. balıkesirde biraz dolaşınca toplamda 1200 km. oldu.
    gidişte mola vermedim, yol bilgisayarına göre ortalama hız 115 di.

giderken 7, dönüşte 6 radar kontrolü gördüm. hiç bir yolculuğumda bu kadar radar görmemiştim. 140-160 gittiğim sıralarda karşıdan gelenlerin saolsun selektörleri sayesinde ucuz yırttım. 160 la giderken yanımdan yaldır yaldır geçen x6 lara gıcık oluyorum.

hep klima açık olmasına ve nispeten tempolu sürmeme rağmen ortalama tüketim 4.8

tüketimden memnunum ama 6 ncı vites ve cruise kontrol istiyorum artık.
  • @umut; chipten yana bir problem yaşamadım çok şükür.
    Daha uzun seneler kullanmak zorundayım, ama eski yazzılıma dönmeyi düşünmüyorum.
    Yeni araç alsam yine yaptırırdım

@Comiser; canım C segmenti çekiyor hocam böyle anlatınca. Hatta D ama nerde

#cnnysn; 160 bizim araca çok sanki yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

@umut; chipten yana bir problem yaşamadım çok şükür.
    Daha uzun seneler kullanmak zorundayım, ama eski yazzılıma dönmeyi düşünmüyorum.
    Yeni araç alsam yine yaptırırdım

@Comiser; canım C segmenti çekiyor hocam böyle anlatınca. Hatta D ama nerde

#cnnysn; 160 bizim araca çok sanki yaw

5 bin lira fark verdim hem aracı iki yaş küçülttum model olarak, hem de vites otomatik oldu...aradaki farka değer bence, cruise vs. artilar da cabası.

• Dostlar nasılsınız? aldığım haberlere göre yeni yaris ortada polo falan bırakmayacakmış yakından tanıdığım kişiler aracın eğitiminden döndüler. Bomba gibi bir araç geliyormuş b ile c segment arası birşey olmuş diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

selamlar
    ankara-balıkesir-ankara yaptım bu hafta sonu. balıkesirde biraz dolaşınca toplamda 1200 km. oldu.
    gidişte mola vermedim, yol bilgisayarına göre ortalama hız 115 di.

giderken 7, dönüşte 6 radar kontrolü gördüm. hiç bir yolculuğumda bu kadar radar görmemiştim. 140-160 gittiğim sıralarda karşıdan gelenlerin saolsun selektörleri sayesinde ucuz yırttım. 160 la giderken yanımdan yaldır yaldır geçen x6 lara gıcık oluyorum.

hep klima açık olmasına ve nispeten tempolu sürmeme rağmen ortalama tüketim 4.8

tüketimden memnunum ama 6 ncı vites ve cruise kontrol istiyorum artık.

X6'lar yanlarından 160'la geçen Yaris'e daha fazla gıcık oluyorlardır arkadaşım emin ol. :)

140 - 160 la giderek 4.5 saatte gidilir Ankara'dan Balıkesir'e.

Molasız tabii :)

• @CoMiSeR; bu cuise bir esp olsa yetecek bana aslında.
    Otomatik vites de fena olmaz gerçi

@erincar; şu CVT yi çok merak ediyorum.
    Fiyatı da polodan güzel olursa tadından yenmez gerçekten de.

@haluk 23; gerçekten de gıcık edici olabiliyor bizim ufaklık. (hele ki chiple)
    Bir de biraz güven verse yüksek hızlarda...
    Umarım yenisi yan rüzgarlardan bizimki kadar etkilenmiyordur.
  • quote:

@CoMiSeR; bu cuise bir esp olsa yetecek bana aslında.
    Otomatik vites de fena olmaz gerçi

@erincar; şu CVT yi çok merak ediyorum.
    Fiyatı da polodan güzel olursa tadından yenmez gerçekten de.

@haluk 23; gerçekten de gıcık edici olabiliyor bizim ufaklık. (hele ki chiple)
    Bir de biraz güven verse yüksek hızlarda...
    Umarım yenisi yan rüzgarlardan bizimki kadar etkilenmiyordur.

otomatik vites değil de tiptronik müthiş geldi bana, kafana göre direksiyondan f1 tabir edilen sistemle vites değiştirebilmek süper, kafana göre ayarlayabiliyorsun resmen, yani zırt bırt manuele almana gerek yok, sürüşe kattığı tad paha biçilemez...

esp ye gelince resmen hissettim bir virajda, saçmaladığım anda eps ışığı yandı bir süre ve toparladı araç, yani takdire şayan...

cruise a gelince, sanırım yaristen vazgeçmem için tek sebepdi, zira sıfır yariste bile yok, o yüzden çok şey kaybediyor artık gözümde,
    özellikle c4 de dijital olması sebebi ile diğer manuel kadranlı araçlara göre daha açık oluyor,
    sabitlediğin hızı ve de devrede olup olmadığını görebildiğin gibi direksiyondan da artırıp azaltabiliyorsun, o da ayrı bir zevk...
    hasılı ben sürüş keyfi vs olarak yarisi aramadım lakin ön konsol da sağda ve soldaki bardaklıkları çok arıyorum, şaka gibi ama gerçek,
    ön tarafta sadece bir bardaklık var o da el freninin orada ki çoğu araçta da böyle esasen, yaris o konuda istisna bence

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

X6'lar yanlarından 160'la geçen Yaris'e daha fazla gıcık oluyorlardır arkadaşım emin ol. :)

ankarada bindim 5 saat sonra balıkesirde indim arabadan. inegöl dolaylarında yol çalışmaları vardı sıklıkla. orda biraz zaman keybediliyor.

sanırım 5-6 tane x6 gördüm ama hepsini beni solladıktan sonra arkalarından gördüm. ama bi tanesini polatlı'da kırmızı ışıkta yakaladım, 18-20 yaşlarında bir kız sürüyordu. boynumu büktüm, radyodan arabesk frekanslar aradım kırmızıda beklerken.

bu arada arkadaşlar benim navigasyon 3 defadır çakmağın sigortasını attırıyor. şimdilik tek derdim bu arabayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

ankarada bindim 5 saat sonra balıkesirde indim arabadan. inegöl dolaylarında yol çalışmaları vardı sıklıkla. orda biraz zaman keybediliyor.

sanırım 5-6 tane x6 gördüm ama hepsini beni solladıktan sonra arkalarından gördüm. ama bi tanesini polatlı'da kırmızı ışıkta yakaladım, 18-20 yaşlarında bir kız sürüyordu. boynumu büktüm, radyodan arabesk frekanslar aradım kırmızıda beklerken.

bu arada arkadaşlar benim navigasyon 3 defadır çakmağın sigortasını attırıyor. şimdilik tek derdim bu arabayla.

Valla 160km hıza 4.8 lt ortalama şamda kayısı bence, inanılası değil şok edici...2 yıl bindim 100km ile o ortalamayı göremedim, zoruma gidiyor açıkçası :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 26 Eylül 2011; 23:49:45 >

• Aradaşlar sol special kullanan varsa sorum olucak, klima düğmelerinden alttakinin farlar açıkken iç aydınlatması yanmıyor, yani gece mod-a/c yazıları okunmuyor. Ben önceden yandığını hatırlıyorum, servis oranın aydınlatması yok diye ısrar ediyor, sizden ricam, sizdede yuvarlak çerçevede değilde iç yazıların olduğu kısımda aydınlatma olup olmadığına bakarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo078

Aradaşlar sol special kullanan varsa sorum olucak, klima düğmelerinden alttakinin farlar açıkken iç aydınlatması yanmıyor, yani gece mod-a/c yazıları okunmuyor. Ben önceden yandığını hatırlıyorum, servis oranın aydınlatması yok diye ısrar ediyor, sizden ricam, sizdede yuvarlak çerçevede değilde iç yazıların olduğu kısımda aydınlatma olup olmadığına bakarmısınız.

benim 2006 terra'da a/c yazısında aydınlatma vardı, hatta bir kere lambası patlamıştı da değiştirmiştim, hatta yeşil yerine turuncu takmışlardı da ambians bambaşka olmuştu, sonra gidip tekrar yeşil yaptırmıştım
  • A/C dğümesinde ışık var ancak Mode düğmesinde yok diye hatırlıyorum.
    Aksi durum varsa akşama yazarım
  • quote:

A/C dğümesinde ışık var ancak Mode düğmesinde yok diye hatırlıyorum.

Düğmeye bastığımda klimanın devrede olduğunu gösteren ışık yanıyor onda sıkındı yok, ben yazıların aydınlatması var diye hatırlıyorum yani farları açında mod a/c front yazıları okunmuyor, sanki önceden karanlıkta okunuyordu.tşk.
  • arkadaşlar elimde 2011 model yaris d4d terra sporty var 11000 kmde..32000 liraya satıp (ki aldıgım fiyat) 2006 model volvo s40 dizel 110000 kmde 34000 tl ye araba almak mantıklı mı sizce? alıcı ve satıcılar hazır diyelim..
  • Bence mantiksiz. Yani S40 ne kadar sinif farki olsa da 2006 model ve Allah bilir kacinci el. Ustelik 110.000 km. Bu ara su an az bir durumum bile olsa 32000 TL'ye dizel Yaris'inizi ben alirdim ama yeni kasayi bekliyorum su asamada.

Zaten maddi anlamda da yeni bir arac alabilecek durumda degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo078

quote:

A/C dğümesinde ışık var ancak Mode düğmesinde yok diye hatırlıyorum.

Düğmeye bastığımda klimanın devrede olduğunu gösteren ışık yanıyor onda sıkındı yok, ben yazıların aydınlatması var diye hatırlıyorum yani farları açında mod a/c front yazıları okunmuyor, sanki önceden karanlıkta okunuyordu.tşk.

Geç oldu kusura bakma.
    Bu akşam baktım yazılarda ışık yok.
  • çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_m

Bence mantiksiz. Yani S40 ne kadar sinif farki olsa da 2006 model ve Allah bilir kacinci el. Ustelik 110.000 km. Bu ara su an az bir durumum bile olsa 32000 TL'ye dizel Yaris'inizi ben alirdim ama yeni kasayi bekliyorum su asamada.

hayırlısı olsun, sanırım arabayı satıyorum 31750 ye anlaştık alıcıyla..biraz bekliyip 2009 s40 alıcam sanırım..fiyatların düşmesini beklicez artık kışa doğru..siz yeni kasa diyince satma kararım daha da kuvvetlendi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fati32

quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_m

Bence mantiksiz. Yani S40 ne kadar sinif farki olsa da 2006 model ve Allah bilir kacinci el. Ustelik 110.000 km. Bu ara su an az bir durumum bile olsa 32000 TL'ye dizel Yaris'inizi ben alirdim ama yeni kasayi bekliyorum su asamada.

hayırlısı olsun, sanırım arabayı satıyorum 31750 ye anlaştık alıcıyla..biraz bekliyip 2009 s40 alıcam sanırım..fiyatların düşmesini beklicez artık kışa doğru..siz yeni kasa diyince satma kararım daha da kuvvetlendi..

Hayirlisi olsun. 2009 Volvo S40 yakisir. Araciniz manuel mi yoksa multi mode muydu?
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.