Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarisin deposunu fülledim 42.9lt gibi bir yakıt aldı.
    bunların deposu 42lt deyilmiydi? hortumların ve fitrenin mazotunadamı kullandım
    145tl ye dolan depo 165.5 gibi bir rakamla doldu. sordum ne oluyoruz dün gece zam geldi dediler
    fişe baktım tam hatırlamiyorum euro diesel 3.850krş olmuş
    yaris bile 260krş ist tirafiğinde tüketecek gece zamları mazotu yılbaşına kadar 5tl yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

quote:

ben de bugün yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişimi yaptım, yağ olarak castrol magnet midir nedir ondan koyduk, hava filtresi ve diğeri de japoncudan alındı, geçen sene de öyle yapmıştım, toplamda 80tl karttan çektirdim bilginize

benimde yağ+yağ filtresi+hava filtresi değiştirmem gerekli. servisten randevu aldım ama iptal ettim sonra. 280 tl vermek zor geldi.
    fiyat çok uygun, nerede nasıl yaptınız o işi?

iskitler sanayide arkadaşıma yaptırdım, olsun olsun sana da 100e yapsın, servis zaten castrol magnetec filan da koymuyor, toptan ucuz aldıkları yağı koyuyorlar, hiç bir avantajı yok yani

mobil 1 kullaniyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

quote:

quote:

ben de bugün yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişimi yaptım, yağ olarak castrol magnet midir nedir ondan koyduk, hava filtresi ve diğeri de japoncudan alındı, geçen sene de öyle yapmıştım, toplamda 80tl karttan çektirdim bilginize

benimde yağ+yağ filtresi+hava filtresi değiştirmem gerekli. servisten randevu aldım ama iptal ettim sonra. 280 tl vermek zor geldi.

iskitler sanayide arkadaşıma yaptırdım, olsun olsun sana da 100e yapsın, servis zaten castrol magnetec filan da koymuyor, toptan ucuz aldıkları yağı koyuyorlar, hiç bir avantajı yok yani

mobil 1 kullaniyorlar

gözünle gördün mü?

• toyotanın resmi sitesinde mobil1 yazmıyor
    http://www.toyota.com.tr/turkey-local/yaglar.aspx
  • yakın zamanda trafik sigortası + kasko yaptıran var mı?

ben geçen sene trafik sigortası için 240, kasko için 874 lira ödemişim aksigortaya. %30 hasarsızlık var bide peh.

üstelik şimdi biraz araştırınca teminatlar çok düşükmüş, mini onarımı da kapsamıyor.

bu sene kazık yemeyim diyorum.
  • quote:

toyotanın resmi sitesinde mobil1 yazmıyor
    http://www.toyota.com.tr/turkey-local/yaglar.aspx

Kesinlikle mobil1 filan kullandıkları yok, diyen arkadaş gözümle gördüm dese ağzım açık kalacağım ama mümkün değil,
    kaskoyu ben geçen yıl 600 küsüre yaptırmıştım 100-300-100 şeklinde ve de tam paket bu yıl ne olur bilmiyorum,
    zaten arabayı satmaya niyetliyim, citroen c4 ya da opel astra niyetim ağır basıyor tiptronic ve de hız sabitleyici özelliği için

• Arkadaşlar Toyota Yaris Mügen Model Cam Rüzgarlıkları Geldi Satışa Başlandı

FORUMCULARA DUYURULUR.

http://www.demirciogluoto.com/?/x/9/9649/toyota-yaris-mugen-model-on-arka-cam-ruzgarligi.html

Toyota Yaris Mügen Model Cam Rüzgarlığı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mobil 1 kullaniyorlar

gözünle gördün mü?

evet bakimda kendim 5-30 götürmek istediğimde mobil 1 almami istediller izmir icin gerek olmadiğindan kendilerindeki mobil 1 10-40 koydular.

tabi servisten servise fark ediyor olabilir bişey diyemem. sonucta bu işi toyota honda opel vw farketmez düzgün yapanda var yapmayanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 1 Ağustos 2011; 23:46:21 >

• quote:

yakın zamanda trafik sigortası + kasko yaptıran var mı?

ben geçen sene trafik sigortası için 240, kasko için 874 lira ödemişim aksigortaya. %30 hasarsızlık var bide peh.

üstelik şimdi biraz araştırınca teminatlar çok düşükmüş, mini onarımı da kapsamıyor.

bu sene kazık yemeyim diyorum.

Geçen yıl 2007 1.6 comfort corollam için 750 TL ödedim ankara sigortadan. LPG yi dahil etmeselerdi 700 TL olacaktı sanırım. 3 parça mini onarım sel yangın terör vs de dahil. Hasarsızlık indirimi de yoktu..

• Yaris ııı gelsin bir de yakından görelim. Videoda güzel görünüyor.

Fiyatlar güncel Yaris fiyatlarıyla aynı olur galiba.
  • 6 yıl sonra çıka çıka bu mu çıkmış... Yarisin özelliği dıştan en küçük ama iç hacmi en büyük olmasıydı... Uzatmışlar vs, hoşuma gitmedi valla iç dizaynı da ilk yaris gibi olmuş hiç 2012 arabası gibi durmuyor o klima panelleri vs... 2. Kasa yaris hala gözdem ;) Polo çakması gibi olmuş bu yeni kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

6 yıl sonra çıka çıka bu mu çıkmış... Yarisin özelliği dıştan en küçük ama iç hacmi en büyük olmasıydı... Uzatmışlar vs, hoşuma gitmedi valla iç dizaynı da ilk yaris gibi olmuş hiç 2012 arabası gibi durmuyor o klima panelleri vs... 2. Kasa yaris hala gözdem ;) Polo çakması gibi olmuş bu yeni kasa

furky ne yalan olsun aynı şeyi bende düşündüm polo çakması konusunda..:).
  • ben yeni yarisi beğendim , özellikle iç hacim korunarak bagajın %25 büyümesi iyi olmuş.
    Fiyat şimdiki fiyatlar ile olursa düşünülebilir.
  • Fiyat konusunda güncel Yaris'le aşağı-yukarı aynı olacağını düşünüyorum. Burada donanım da önemli bir unsur.

Gelsin. Bir görelim. Ya güncel Yaris ya da Yaris ııı bir aksilik olmazsa.
  • 100bin bakim fren balata baskı balata değişim total 1350 tl.
  • quote:

100bin bakim fren balata baskı balata değişim total 1350 tl.

İyi para,
    100 bine gelmeden satmak lazım, tabi benim baskı balata o kadar dayanır mı o da muamma.
    Eşime öğretmeyi düşünüyorum da

Bu arada mevcut Yaris, Daihatsu Charade olarak hayatına devam edecek.
    Tabi dizeli olur mu bilmem.
    Link

• dostlar merhaba,hanım düz vites kullanamadigi,ben de şahsen artık düz vites araç kullanmaktan yorulduğu için yarisimizi sattık,benim arabayı bir çoğunuz biliyorsunuz, angel eye led farlar ve led stoplar ile çelik jant lastik vardı,107.000km de 22.259tl ye biraktim,2009da 18.500e bos almistim 82.000km de,masraflar dahil aldigimdan daha uyguna sattim,zarar ettirmedi,yeni aracimiz yari otomatik ya da otomatik olacak, bugün bi c4 bakicaz bakalım nasip...
  • dostlar 2008 1.6 112beygir mcp yarı otomatik şanzuman dizel citroen c4 aldık ve konu kapandı galiba, 27.600tl para çıktı cebimizden, Allah güle güle binmeyi nasip etsin, her ne kadar süspansiyonu sert olsa da c4 sevdiğim bir araçtı, bakalım ne olacak..
  • hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
    yorumumu yeni c4 için yapmıştım
    2008 modeli görünce mesaj değiştirdim
    c4 güzel araba kokpiti normal bir araba
    kullanmak sana nasib olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N KUL -- 21 Ağustos 2011; 1:44:09 >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.