Şimdi Ara

Yepo 737S Almayı Düşünüyorum - Klavye proplemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yepo 737S almayı düşünüyorum;ama klavyesi TR değil Q ingilizce bu sorunu nasıl çözebilirim. Klavyeyi söküp Tr klavye takma gibi bir seçeneğimiz veya benzeri çözüm var mı acaba ? :(

• Hocam nasıl alacaksanız acaba vergi olayı girince pek bi avantajı kalmadı gibi klavye sorun olmaz sticker lar var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede var alisdim klavyeye sayet Ç.Ş.Ö.Ğ gbi karakterleri bulmakda zorlanirsaniz (klavyede sag taraf enter tusunun cevresindeki yerlerde mevcut) Sticker alip ayarlardan TR klavye yapiniz.Ama yurtdisi cok pahaliya gelir.

• Yurtiçi satanlarda üzerine ekliyor fiyatlarını hocam yapcak pek bişiy yok o konuda :( Geçen Letgo da gördüm adam 900 TL ye satıyordu.
  • Hylcn kullanıcısına yanıt
    Vergisiyle kargosunu koyarsan sen daha pahaliya alacaksin ??

Bu 1 ikincisi adam emek vermis.Risk almis siparis vermis getirtmis.Bide ustune sabirla beklemis takip etmis.Simdi sen alsan en basiti bi ariza olsa geri ugras dur.Belki Cin e geri iade urun gondermek.Burdan teknosaya cihazi garantiye vermek kadar basit deil sonucda.O letgo da satan kisinin yanina gittiginde cihazi gorup sagini solunu inceleme sansinda var.Ha sunu soylim ben kendimi kini 750 ye kadar koydum Bakdim milletten ses seda yok Kaldirdim banane dedim ölücülere satmakdansa kendim kullanirim daha iyi.Ekrani ..inceligi...pili yeter.

• Boşver herkesin söylediğine kulak asma, ver siparişini adresine kadar gelsin.. Vergiden bahseden ltrg ödediği verginin makbuzunu paylaşsın da görelim bakalım kendisi ödemiş mi..
  • Yuksek ihtimalle gumruge takilip vergi ckacaktir.Sen bunu dikkate al arkadasim vergi cikmaz dyenler bi taraflarindan bsey uydurmasinlar.Onceden 75 Euro iken tablet sinifinda degerlendirlip fazla dikkate almiyorlardi.Ama suan sen uzerine 29 Euro yazdirsa koskoca kutu .Dikkat ceker.Ve bu az bi rakkam.Gumruk sınırı dustugunden yuksek ihtimal vergi cikacakdir.+ Damga vergisi.1 ine vergi cikmamasi demek gelen binlerce urune vergi ckmayacagi anlamina gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comodore84

Yuksek ihtimalle gumruge takilip vergi ckacaktir.Sen bunu dikkate al arkadasim vergi cikmaz dyenler bi taraflarindan bsey uydurmasinlar.Onceden 75 Euro iken tablet sinifinda degerlendirlip fazla dikkate almiyorlardi.Ama suan sen uzerine 29 Euro yazdirsa koskoca kutu .Dikkat ceker.Ve bu az bi rakkam.Gumruk sınırı dustugunden yuksek ihtimal vergi cikacakdir.+ Damga vergisi.1 ine vergi cikmamasi demek gelen binlerce urune vergi ckmayacagi anlamina gelmiyor.

Bu olay çok değişken, şimdi her kargoyu aynı gümrük memuru kontrol etmiyor bu demek oluyorki herkes işini aynı hassasiyetle yapmıyor.Siz 10.000 dolarlık ürün gönderseniz bile kontrol edilmezse vergisiz geçer.Ama olurda takılırsa yüzde 20 vergiyi paşa paşa öderiz.
  • Klavyesi ve yazilimi Turkce yepo737s uygun fiyata verebilirim. Dm den ulassbilirsiniz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.