Şimdi Ara

YEPYENİ BOMBA TARİFE CEPAVANTAJ HERYÖNE EXTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart ayında da Şubat ayındaki bomba gibi tekliflerimizi aratmayacak tarife ve kampanyalarla tam gaz devam ediyoruz!

10 MART 2011 TARİHİ İTİBARİYLE CEP AVANTAJ PORTFÖYÜMÜZÜ YEPYENİ BİR TARİFEYLE ZENGİNLEŞTİRİRKEN, YEPYENİ BİR KAMPANYAYLA DA DAHA ÖNCE YAPILMAMIŞI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ!.

AYLIK 59 TL SABİT ÜCRETLİ CEP AVANTAJ HER YÖNE EKSTRA TARİFESİNE GEÇEN ABONELER AYDA HER YÖNE 1000 DAKİKA, HER YÖNE 1000 SMS, 1 GB DA İNTERNET HAKKINA SAHİP OLURKEN, AYDA 1 TL DAHA VEREREK İSTER TARİFELERİNDEKİ AVANTAJLARI İKİYE KATLIYOR, İSTER VODAFONE 945 CİHAZ KAMPANYASINDAN YARARLANIYOR.

Cep Avantaj Her Yöne Ekstra Tarifesi ve Tarife Katlayan Kampanyamız 15 Nisan 2011 tarihine kadar abone alımına açık olacaktır

*ÖNEMLİ: Cep Avantaj Her Yöne Ekstra tarifesindeki her yöne dk ve sms’lerwww.vodafone.com.tr’de belirtilen ülkelerdeki sabit hat ve Vodafone operatörleri yönüne de geçerlidir. Tarife Katlayan Kampanya ile eklenen dakika ve smsler yalnızca yurtiçi her yöne geçerlidir

+ 1 TL İLE 2 KAT DAKİKA, 2 KAT SMS, 2 KAT İNTERNET

20 Mayıs 2011’e uzatılıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 15 Nisan 2011; 12:14:55 >

• vodafone'nun kampanyaları hem akılda kalıcı hemde çok cazip olmaya başladı hakikaten bravo.

genç avantaj tarifesine cep aile dahil edilmesi lazım tek eksiği bu gibi gözüküyor.
  • CepAvantaj 55 tlye verselermiş +4 iyi olurmuş..

Ancak 60 tl verip

sadece 1000 dk görüşmek artık çok önemli olmasa gerek

* Ekstralara ben konuşmadan daha sonra baktığım içinde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

CepAvantaj 55 tlye verselermiş +4 iyi olurmuş..

Ancak 60 tl verip

sadece 1000 dk görüşmek artık çok önemli olmasa gerek

* Ekstralara ben konuşmadan daha sonra baktığım içinde olabilir.

1 tl ile 2 kat dakika yaparsan çok mantıklı
  • suppeerr olmuss vallaa =D =D ,

simdi sıra Cep Avantaj Midi de benceee

onuda 39 tl 500 dk hy 500 sms 100 mb cepnet sınırsız (hadi olmadı 512 mb vodemnet ver limitli) mukkkemmell olurr,

hata Vodafone'dan avantajınızı 2'ye katlayan formül! ü uygulayıp,

12 ay taahutle

40 tl ye 1000 dk hy 1000 sms 250 mb cepnet sınırsız (hadi olmadı 1 gb vodemnet ver limitli) ... ;) ;) ,

kimsenin kafası karısmaz. buuu isteee burda biter...

artık gencler, kendini genc hissedenler ;);) , ac herkezee =D =D ,

pantolon alırken indirim yada aylık konusmalarında ucan 4/3 limitlere takılmak istemiyorlar,

ver onlara sınırsız cepnet 100 mb,

zaten genclerin onlerine cevaplamaları gereken onca, soru cıkıyor hayatlarındaa,

oymuymus, buymus ugrasmasınlar =) =) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Mart 2011; 10:32:40 >
  • İş Ortağım yani Kurumsal Abonelerine Bireyselden daha kötü tarifeler sunan tek gsm operatörü Vodafone sanırım.
  • hocam yanliş söylüyorsam düzeltin. avea 1000 dk + 1000 sms i 35 tl ye verio zaten :D 1 sene taahhütle de 1200 dk heryöne + 3000 dk avea 30 tl ye verio bu kampanyanin bi numarasi yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bip Heryöne Dakika Paketleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123
    hocam yanliş söylüyorsam düzeltin. avea 1000 dk + 1000 sms i 35 tl ye verio zaten :D 1 sene taahhütle de 1200 dk heryöne + 3000 dk avea 30 tl ye verio bu kampanyanin bi numarasi yok bence

1 GB INTERNET
    yada
    2 GB INTERNET

extra almak istesek avea da ne kadar acep _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Mart 2011; 11:17:10 >
  • extra

- Aylık 1 GB + 29 TL

- Aylık 2 GB + 35 TL mişşş,

http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/pcden_netpaket.shtml?pagemenu=bkampanya.internet.paketler.pcdennetpaket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Mart 2011; 11:26:02 >
  • ufacik aletten internette girip ne yapıcan. ayrica forumda okudum avea 1 gb net 9 tl filan yaziodu tam nedir ne degildir hic bir fikrim yok . kendisini pek sevmesemde tr de limitsiz net icin ttnet kullanican yapıcak birşey yok :)
  • Şimdi +1 TL vererek dakikaları, sms i ve interneti ikiye katlıyoruz ama bu durumda 12 ay taahhüt vermemiz gerekiyor yanlış anlamadıysam.Ama kampanya şartalarında şu ibare dikkatimi çekti;

12 ay kontrat süresince paket fiyatlarındaki değişikliklerden etkilenir miyim?
    Evet, Vodafone tarife koşullarında değişiklik yapabilir. Degisiklik yapılması durumunda aboneler bilgilendirilir.

Bu durumda 12 ay taahhüt vererek kampanyaya katılırsak ve atıyorum 2-3 ay sonra vodafone derseki paket fiyatını ben 150 TL yaptım,ne yaparız bu durumda.Açıklayabilecek varmı yoksa benmi yanlış anlıyorum...
  • quote:

ufacik aletten internette girip ne yapıcan. ayrica forumda okudum avea 1 gb net 9 tl filan yaziodu tam nedir ne degildir hic bir fikrim yok . kendisini pek sevmesemde tr de limitsiz net icin ttnet kullanican yapıcak birşey yok :)

valla hocam bu lafına o kadar güldüm ki "ufacık aletten internete girip ne yapıcan" :)
    ben desire hd telefonumdan yeri geldiği zaman acil durumlarda web sunucularımıza remote desktop ile bile bağlanmak zorunda kalıyorum, otobüste, vapurda vs.. işimi gayet de iyi halledebiliyorum. ayrıca telefonumu hotspot olarak da kullanabiliyorum, açıyorum hotspot özelliğini, netbookumdan internete çıkıyorum :) o ufacık aletle yapılacak dünya kadar şey var, biraz araştır bence ;)

bu arada tarifeye geçiş için müşteri hizmetlerini aradım. kendilerinin bile haberi yok. 5-10 dakika beklemeden sonra başka birine aktardılar. henüz ekranımıza düşmedi bu tarife. ayın 15-20si gibi ararsanız işlemi yapabilirz dediler.

tarifeye geçen varsa bilgi versin de taciz edelim müşteri hizmetlerini :)

• quote:

ufacik aletten internette girip ne yapıcan. ayrica forumda okudum avea 1 gb net 9 tl filan yaziodu tam nedir ne degildir hic bir fikrim yok . kendisini pek sevmesemde tr de limitsiz net icin ttnet kullanican yapıcak birşey yok :)

- Telefonunuzu modem olarak kullanarak, dizüstü bilgisayarınızdan internete hızlı ve kolayca bağlanabilirsiniz. =D =D ,

yoksa cepten 30 gün 1 GB / 2 GB net paketleri ile telefon dan sadece video izlemek icin kullanılmaz ki,

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/wapinternetgprs/cep_modem.shtml

------------------------------------------------------------------------------

sahsen ben gecen sene evimde hafta sonlari VF 3G+ sebekesi uzerinden E71 + laptop + plasma kombinasyonuyla full lig maclarını izlemisligim var ! ...

simdi bana biraz ters geldi mantıgınız ;) ;) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Mart 2011; 11:49:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: excoder

quote:

valla hocam bu lafına o kadar güldüm ki "ufacık aletten internete girip ne yapıcan" :)
    ben desire hd telefonumdan yeri geldiği zaman acil durumlarda web sunucularımıza remote desktop ile bile bağlanmak zorunda kalıyorum, otobüste, vapurda vs.. işimi gayet de iyi halledebiliyorum. ayrıca telefonumu hotspot olarak da kullanabiliyorum, açıyorum hotspot özelliğini, netbookumdan internete çıkıyorum :) o ufacık aletle yapılacak dünya kadar şey var, biraz araştır bence ;)

bu arada tarifeye geçiş için müşteri hizmetlerini aradım. kendilerinin bile haberi yok. 5-10 dakika beklemeden sonra başka birine aktardılar. henüz ekranımıza düşmedi bu tarife. ayın 15-20si gibi ararsanız işlemi yapabilirz dediler.

hocam aynen :D iyi yakaladin teamden pc ye bakiom bende :) her taraf wireless ayrica sen şimdi diyorsun ki ben bu işi biliyorum. 1 gb yeter bana etme eyleme youtube dan 3 5 video izlesen dolar zaten 1 gb nedir yaw

• quote:

quote:

quote:

hocam aynen :D iyi yakaladin teamden pc ye bakiom bende :) her taraf wireless ayrica sen şimdi diyorsun ki ben bu işi biliyorum. 1 gb yeter bana etme eyleme youtube dan 3 5 video izlesen dolar zaten 1 gb nedir yaw

her taraf wireless dolu da o wifi kullanan kişilerin camlarında "wifi şifremiz budur: xxxxx" yazmıyor dimi :D
    otobüste, vapurda nerden bulacağız wifi yi :) şu an 8'TL'lik cep net paketini kullanıyorum. işimi baya görüyor. 1gb hayli hayli görecektir. pek youtube video vs.. izlediğim yok. genelde işlerimi halletmek için kullanıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

- Telefonunuzu modem olarak kullanarak, dizüstü bilgisayarınızdan internete hızlı ve kolayca bağlanabilirsiniz. =D =D ,

yoksa cepten 30 gün 1 GB / 2 GB net paketleri ile telefon dan sadece video izlemek icin kullanılmaz ki,

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/wapinternetgprs/cep_modem.shtml

sahsen ben gecen sene evimde hafta sonlari VF 3G+ sebekesi uzerinden E71 + laptop + plasma kombinasyonuyla full lig maclarını izlemisligim var ! ...

hocam etme eyleme 1 gb la 2 gb la nereye video izlion izleyecegin video nun kalitesine göre 2 3 saatte dolar. ancak 1 gb netle mail okursun forumlarda gezersin chat cut yaparsın kendine özel 1 2 ufak işin varsa onlari görürsün o kadar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

her taraf wireless dolu da o wifi kullanan kişilerin camlarında "wifi şifremiz budur: xxxxx" yazmıyor dimi :D
    otobüste, vapurda nerden bulacağız wifi yi :) şu an 8'TL'lik cep net paketini kullanıyorum. işimi baya görüyor. 1gb hayli hayli görecektir. pek youtube video vs.. izlediğim yok. genelde işlerimi halletmek için kullanıyorum :)

aynen bende onu diyorum şimdi cepnetle yapamacagimiz 1 gb netle yapabilecegimiz ne var ki :)

• daha düne kadar 29 tl ye 1000 dk her yöne veriyordu. 10000 vf + 2000 sms paketi 9 tl cepnet 8 tl 29 + 9 + 8 = 46 tl ye fazladan 11k smslisini zaten aliyorduk bunun :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

hocam etme eyleme 1 gb la 2 gb la nereye video izlion izleyecegin video nun kalitesine göre 2 3 saatte dolar. ancak 1 gb netle mail okursun forumlarda gezersin chat cut yaparsın kendine özel 1 2 ufak işin varsa onlari görürsün o kadar..

ben gecen sene on odemeli hattımdan sadece hafta sonları macları izlemek icin haftalık limitsiz paket alıp, cts-pz macları rahtalıkla izliyor + hafta

icide mail web takılıyordum, bana yetiyordu sahsen gecen sene ;) ;) ,

not: gecen sene haftalık limitsiz paket fiyatları daha uygundu ! ...

bide herkez bilmiyordu bu kadar, cepnet mis, vodem net mis ;) ;) ,

VF olmasaydi ayni seyi avea yada trkcl de aklimdan bile geciremezdimm,

denedim cunku, ayni fiyat ve verim alamamıstımmm, =( =( ,

duygulandım simdii, o yuzden iyki varsın VF ! ... =D =D ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 10 Mart 2011; 12:19:43 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.