Şimdi Ara

Bip Heryöne Dakika Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
11.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BiP’ten Aylık Her Yöne 1000 Dakika (10 TL)

Şimdi Turkcell'liler BiP'ten Her Yöne 1000 dakikaları ile ister cebi, ister evi arıyor!

*Müşterilerin kampanyaya katılabilmeleri için BiP 1000DK yaz 2200’a göndermeleri gerekmektedir
    *BiP Her Yöne 1000 DK paketi 31.12.2018 tarihine kadar satın alınabilecektir.
    *Paketten bireysel ve kurumsal aktif ses hatları faydalanabilecektir.
    *BiP uygulaması üzerinden gerçekleştirilen BiP her yöne aramalarda kullanılan ses dakikaları pakete dahildir.
    *Kampanyadan Turkcell, aktif, bireysel, kurumsal, faturalı, faturasız, ses ve data hatları faydalanabilecektir.
    *BiP uygulaması üzerinden yapılan aramalarda tüketilen internet kullanımları pakete dahil değildir.
    *BiP Her Yöne 1000 Dakika paketi 30 gün geçerlidir ve kullanıcıdan iptal talebi olmadığı durumda otomatik olarak yenilenir.
    *Paketler kapsamındaki kullanılmayan faydalar devretmez.
    *Paket faydalarının bitiminde sonra ya da paket süresinin sona ermesinden sonra müşterilerimizin kayıtlı olduğu başka bir kampanya yok ise kullanımları kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.
    *BiP Her Yöne 1000 Dakika paketi ay içerisinde maksimum bir defa alınabilir.
    *Paketler kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir.
    *Müşterilerimiz, iletilecek olan bilgilendirme SMS'inin ardından paketlerini kullanmaya başlayabilirler.
    *Paketler kapsamında verilen kullanım hakları sadece kişisel kullanım içindir, üçüncü sahıslara transfer edilemez, ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılabilecek ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.

BiP'ten Günlük 100 Dakika Paketi (1 TL)

BiP'ten Günlük 100 Dakika Kampanyası ile BiP'ten her yöne, herkes ile 24 saat boyunca konuşabilirsiniz.

*Müşterilerin kampanyaya katılabilmeleri için BIP 100DK yazıp 2200'a SMS atmaları gerekmektedir.
    *Günlük 100 dakika paketinden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir.
    *Paket fiyatı 1 TL'dir. Paket aşımı 0,06 TL/dakikadır. Paket alındıktan sonra 24 saat geçerlidir.
    *Yeni bir paket alınmadığı sürece abonenin faydası 24 saat sonunda tekrarlamaz.

Edit: paketler kaldırılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 2 Temmuz 2023; 18:20:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bip Heryöne Dakika Paketleri: Ayrıntılı Bir Kılavuz

Bip Heryöne Dakika Paketleri, her yöne sınırsız konuşma olanağı sağlayan avantajlı paketlerdir. Bu paketler sayesinde dilediğin kişiyi, dilediğin ağa, dilediğin kadar arayabilirsin.

Bip Heryöne 1000 Dk Paketi Nasıl Yapılır?

Bip Heryöne 1000 Dk paketini satın almak için şu adımları takip edebilirsin:

• Bip uygulamasını aç.
    • "Paketler" sekmesine git.
    • "Konuşma Paketleri" kategorisi altındaki "Bip Heryöne 1000 Dk" paketini seç.
    • "Satın Al" düğmesine tıkla.

Bip Her Yöne 1000 Dk Nasıl Kullanılır?

Bip Heryöne 1000 Dk paketini satın aldıktan sonra, paketi kullanmak için herhangi bir işlem yapmana gerek yoktur. Paket, etkinleştirme tarihinden itibaren otomatik olarak kullanıma açılır.

Diğer Bip Dakika Paketleri

Bip, Her Yöne 1000 Dk paketinin yanı sıra farklı ihtiyaçlara uygun çeşitli dakika paketleri sunmaktadır. Bu paketler şunlardır:

• Bip 500 Dk Paketi: Her yöne 500 dakika konuşma hakkı sağlar.

Bip Konuşma Paketlerinin Avantajları

Bip Konuşma Paketlerinin avantajları şunlardır:

• Dilediğin kişiyi, dilediğin ağa, dilediğin kadar arayabilirsin.
    • Uzun ve kesintisiz görüşmeler yapabilirsin.
    • Ek ücret ödemeden gönül rahatlığıyla iletişim kurabilirsin.

Önemli Not: Bip Heryöne Dakika Paketleri, uluslararası aramaları kapsamaz. Uluslararası aramalar için özel uluslararası paketler satın almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler ben de yazmak için gelmiştim.

İnternet paketi olanlar için güzel kampanya lakin internet yoksa pek bir işe yaramıyor.

Salla kazan, Kim 1 Gb ister ve evde var olan Wifi ile kullanılabilir.

Ancak internet bağlantısı hareket halinde İstanbulda bile kopuyor ve 4G ile en sağlam görüşme yapılabiliyor. Bu da şarjı olumsuz etkiliyor.

En son olarak görüşmeler için güvenlik tamamen Turkcellin elinde oluyor.

Göz önüne alınız.

Faturasızlar için tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı kutu puanı ile bip dakikası alınabiliyordu şimdi tl ilede satılması güzel oldu sarı kutudan alınca yanında bipte geçerli 1 gb hediye veriyordu bunda internet dahil değil ama ben şahsen kampanyalardan hiç internetsiz kalmıyorum. Salla kazan var, bip grup kur 1 gb kazan var, bip 5 gün boyunca hergün 10 msja 1 gb kazan var, bip kim 1 gb ister var, dergilik var ücretsiz dergi indirmeye 1 gb veriyor, yaani kullanım kampanyası var 10 gün aktif kullanıma 1 gb veriyor. Bunlar devamlı kampanyalar salla kazan ve kim 1 gb ister her hafta oluyor diğerleri her 31 günde bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 18 Aralık 2017; 13:53:24 >
  • bu bip sistemi nasıl çalışıyor aceba arkadaşlar internet üzerinden arama mı yapılıyor ? karşıdaki kişi internete bağlı olmadığı halde nasıl konuşabiliyor aramalar internet üzerinden yapılıyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

bu bip sistemi nasıl çalışıyor aceba arkadaşlar internet üzerinden arama mı yapılıyor ? karşıdaki kişi internete bağlı olmadığı halde nasıl konuşabiliyor aramalar internet üzerinden yapılıyorsa

sen netten arıyorsun karşı tarafa normal çağrı olarak gidiyor işleyişi biraz garip ama çok başarılı

• 2G'ye düşmemeniz gerekir.

Konuşma netliği ve lifecell kullanımı sağlığı açısından.!!

• Saçma sapan bir uygulama işte ne olacak..butun sacma seyler turkcelde yok dergilik yok lifecell yok fizby mi ne yok bip daha bir sürü..kardesim bana 1000dk 6 gb, 8gb internet ver 40-45 tl ye..3gb 500dk 40 tlden basliyor vodafonda 22 tl olan tarifeler..ama milletin parası cok heralde bu fiyata veriyosa turkcell..mersin merkezdeyim ama tahminimce bütün merkezlerde avea olsun vodafon olsun cokta iyi çekiyor..ama turkcelde suc yok milletimizin yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road warrior -- 18 Aralık 2017; 18:23:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samimi diyordum, hattimi tasimayi dusunuyordum gene fikrimi degistirdin turkcell, wifi heryer zaten 10 tl ye 1000dk super oldu

• Fiyat iyimis

• guzel paket ama Ankara ıcın konusayım bıp her yone rama yapıyorum hakıkaten karsı taraf ıle konusturmuyo o kadar boguk bır ses olusuyor kı. whatsapp gıbı arama sesı kalıtesınde olsa muhtesem olur
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Bip'ten karşı Bip'e arama yapılabiliyor ya da Her Yöne arama seçeneği ile karşı tarafta Bip olmasa bile normal sesli görüşme gibi karşı taraf aranabiliyor. Bip'ten Bip'e arama zaten ücretsiz hala bildiğim kadarıyla. Hattınızda eğer bir konuşma paketi vs. yok ama TL varsa Her Yöne konuşmanız normal sesli arama gibi yapılıyor ve normal şekilde TL düşüşü oluyor. Konuşma paketiniz varsa Bip'ten yaptığınız her yöne aramalar da bu paketten düşüyor yine. Ben hat 4G'den 3G'ye düşmesin diye bu şekilde arama yapıyorum. Bakiye yoksa bu aramayı yine yapamazsınız. Bip Her Yöne paketiniz var ise de Bip üzerinden yapılan Her Yöne aramalar yine bu Bip paketinizden düşer. O bitince normal konuşma paketinizden düşer. Yoksa TL'nizden düşer. Tabi bunlar için mobil veri bağlantısı da şart, hani İnternet paketiniz de olmalı ya da iyi bir WiFi ağına bağlı olmalısınız.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    ses kalitesi nasıl memnun musun?

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Evet.
    Yalnız dikkat edilmesi gereken şu var. Bu konuda bahsedilen 1000 dakika 10 TL paketi sadece Bip içinden her yere aramalar için. Bir dışından aramalar yapmayı düşünüyorsanız normal her yöne paketler de düşünülebilir. Sonuçta onlar da Bip ile kullanılıyor ve o paketten düşüyor, hani TL düşmüyor. Tabi bunun 1000 dakika 10 TL avantajı var.
  • Şu anda memnunum. Ama bir süre önce Turkcell harici numaralara arama yapıldığında bir senkronizasyon sorunu vardı. Karşı tarafın sesi hani bir artıp bir azalarak geliyordu. Şuan bu sorun giderilmiş. Tabi bir Skype kalitesi falan olmayabilir. Uzun süredir kullanıyorum tabi, normal görüşmelerin sesini unuttuğum için de olabilir. :D Hattınızdaki TL'lerden ya da ses paketinizden kullanarak Bip'ten her yöne arama yaparak deneyebilirsiniz.
  • Selamlar,

Konuyu hortlaşmış gibi olacağım ama BIP'ten her yöne aramayla ilgili paket nasıl satın alabilirim? Yukarıdaki bilgilere sms gönderdim, sistem kabul etmedi malesef

• careemm kullanıcısına yanıt
    Paketler kaldırıldı hocam şuanda bip dakika paketi bulunmuyor maalesef.

• careemm kullanıcısına yanıt

Bip’ten arama yapabiliyor musunuz her yöne

• osnakli O kullanıcısına yanıt

Dakikası 1.80 TL. Paket olmadığı için kontör düşüyor.

• Ben bipten her yöne arama yapamıyorum mobil veriden bağlanın gibi saçma sapan hatalar veriyor. Bipe yazdım 2 ay oldu geri dönmediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.