Şimdi Ara

Yepyeni PC açılmıyor. Lütfen ACİL yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sorundan ziyade soruna ulaşırken ne yaptığımı anlatayım. Normal bir şekilde GTA V yükledim. Oyuna girdim ve siyah ekranda kaldı. Bunun üzerine alt + f4 çekip kapattıktan sonra PC'yi yeniden başlatmayı denedim. Windows üzerinden yeniden başlat diyerek reset attım ve PC bir daha açılmadı. Yani açılmadı derken güç geliyor, fanların ledleri yanıyor, klavyeye bir kere ışık gelip gidiyor ve bir daha gelmiyor. Mouse'unda ışığı yanmıyor. Kasa öylece çalışıyor ve hiçbir tepki yok.

PC'yi toplayalı daha 1 hafta olmadı. Özellikleri ise;

Ekran kartı: Sapphire R9 390 8 gb 512 bit
    İşlemci : AMD FX 9590 8 çekirdekli sıvı soğutmalı
    RAM : 8 gb tek modül vengance 1600 MHZ
    Anakart : MSI 970 Gaming
    HDD : 1 TB
    PSU : 1200 watt PSP

Şimdiden yardımlarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum.

• Öncelikle oyun korsan mı onu öğrenmem gerek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oyun KORSAN. fakat bunun oyunla bir ilgisi yok. Başka yerden dem vurmayın lütfen. Oyunu başka pc de rahatlıkla oynuyorum. Bu alternatif pc böyle bir sorun verdi. Zaten topladığım günden beri değişik bi klavye mouse cevap vermemezliği yapıyordu. Anlam veremiyordum. Şimdi de böyle oldu. Yani oyunla ilgisi olmayan bir sorun. Ben sadece en son yaptığımı anlatmak için oyundan bahsettim. Oyun ile ilgili bir problemim olsa oyun bölümüne açardım konuyu. Teşekkürler şimdiden.
  • Hocam şu linkten baktım:http://tr.msi.com/support/mb/970-GAMING.html#support-cpu

Anakartınız işlemcinizi desteklemiyor gibi görünüyor.
    O işlemcinin TDP değerini karşılayabilecek çok az MB var piyasada keşke 990FX chipsetli bir MB alsaydınız o işlemci o anakartta düzgün çalışmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myth61 -- 29 Temmuz 2015; 12:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myth61

Hocam şu linkten baktım:http://tr.msi.com/support/mb/970-GAMING.html#support-cpu

Anakartınız işlemcinizi desteklemiyor gibi görünüyor.
    O işlemcinin TDP değerini karşılayabilecek çok az MB var piyasada keşke 990FX chipsetli bir MB alsaydınız o işlemci o anakartta düzgün çalışmayacaktır

Dostum çok teşekkür ederim. Hiç de aklımıza gelmedi yahu. Zahmet edip girip bakmışsın çok sağolasın. Hemen bişeyler yapayım ben o zaman. Güzel günler geçirmen dileğiyle.

• Myers35 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ne güne duruyoruz bu forumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.