Şimdi Ara

[YepYeni] Philips V900 | 3.15 MP, WLAN, 480 x 800 piksel - 3.5'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [YepYeni] Philips V900 | 3.15 MP, WLAN, 480 x 800 piksel - 3.5'

For China Mobile
    General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
    Announced 2010, February
    Status Coming soon. Exp. release 2010, 1Q
    Size Dimensions 115 x 62.4 x 13.2 mm
    Weight 153.5 g
    Display Type TFT touchscreen, 256K colors
    Size 480 x 800 pixels, 3.5 inches
    Sound Alert types Vibration; MP3 ringtones
    Speakerphone Yes
    - 3.5 mm audio jack
    Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
    Call records Practically unlimited
    Internal 40 MB
    Card slot microSD, up to 8 GB
    Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 12
    3G No
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, miniUSB v2.0
    Camera Primary 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus
    Video Yes, QVGA
    Secondary No
    Features OS Android-based OPhone OS
    Messaging SMS, MMS, Email
    Browser HTML
    Radio No
    Games Yes
    Colors Black
    GPS Yes, with A-GPS support
    Java Yes, MIDP 2.0
    - MP3/WAV/AAC+ player
    - MP4/H.264/H.263 player
    - Organizer
    - Voice memo
    - T9
    Battery Standard battery, Li-Ion 1450 mAh
    Stand-by Up to 420 h
    Talk time Up to 7 h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 8 Mart 2010; 21:33:07 >

• kalıp sabun gibi telefon yapmışlar bu nedir böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: laerrof
    kalıp sabun gibi telefon yapmışlar bu nedir böyle

Orda ‘philips‘ yerine ‘apple‘ yazsaydı böyle konuşmazdın dimi? Nedir bu milletteki çamur atma merakı anlamıyorum yaa. Tasarımı gayet hoş. Iphone‘dan bile güzel bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 2 Mart 2010; 11:56:38 >
  • Şarj süresi söylenen gibiyse tadından yenmez
  • ben 13 ay oldu x800 alalı çok memnunum.1 haftadan aşağı düşmüyor şarjı.bu telefonda gelirse bunuda alacağım.1.5 milyar iphoneye para veremem ben.Scorpion_tr isimli arkadaşıda kutluyorum.Benim düşündüklerimi anlatmış.
  • quote:

Orda ‘philips‘ yerine ‘apple‘ yazsaydı böyle konuşmazdın dimi? Nedir bu milletteki çamur atma merakı anlamıyorum yaa. Tasarımı gayet hoş. Iphone‘dan bile güzel bence...

quote:

ben 13 ay oldu x800 alalı çok memnunum.1 haftadan aşağı düşmüyor şarjı.bu telefonda gelirse bunuda alacağım.1.5 milyar iphoneye para veremem ben.Scorpion_tr isimli arkadaşıda kutluyorum.Benim düşündüklerimi anlatmış.

bay scorpion bu talihsiz yorumunu görmemiş sayıyorum orada değil iphone apple ın toz zerreciği bile yokken böyle ön yargılı bi yorum yapman için ya apple dan temiz bir kazık ya da philips ten temiz bir ikramiye almış olman gerekir 1500-2000 arası yüksek bi mebla para veripte orijinal yazılımın h@ckleyemedn stabil olarak kullanamayacağim bir cihazı değil övmek yerine dibine gömerim foruma yazdıklarımı okursan iphone ile görüşlerimi öğrenmen çok geç olmayacaktır burada marka fanatizmine gerek yok burası herkesin görüşlerini başkasına çamur atmadan belirtebileceği özgün bir forum kaldı ki mesele tasarım açıkça söyleyim şunu zaten iphone ile bu cihaz segment olarak kıyaslanamaz ama mesele tasarım olunca açık konuşayım hiç aklımda yokken o tiksindiğim iphone tasarımı bu telefona göre daha da hoşuma gitti bu arada apple ile aramda herhangi bir organik bağ yok amerikaya hiç gitmedim tam tersine yukarıda yazdığım üzere iphone a karşı da antipatim var ve samsung marka bir telefon kullanıyorum hakkımda ne düşünürsen düşün ama ben hala sözümdeyim inadına bu telefon tasarım olarak benim hoşuma gitmedi özellikleriyle ilgiliyse kağıtta yazılanlara asla aldanmam kullanıcı görüşlerini daha çok baz alırım unutmadan şunu da belirteyim ki philips i sadece şarj konusunda takdir ederim bunu hakediyorlar çünkü

ayrıca die caprio arkadaşım philips in şarj süresine laf atan adamı philips bir telefona bağlayıp bataryadan verilecek elektirikle öldürmek gerekir iphone ilke ilgili olaraksa scorpiona yazdıklarım senin adına da geçerli

herkese iyi çalışmalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: laerrof

quote:

quote:

ben 13 ay oldu x800 alalı çok memnunum.1 haftadan aşağı düşmüyor şarjı.bu telefonda gelirse bunuda alacağım.1.5 milyar iphoneye para veremem ben.Scorpion_tr isimli arkadaşıda kutluyorum.Benim düşündüklerimi anlatmış.

bay scorpion bu talihsiz yorumunu görmemiş sayıyorum orada değil iphone apple ın toz zerreciği bile yokken böyle ön yargılı bi yorum yapman için ya apple dan temiz bir kazık ya da philips ten temiz bir ikramiye almış olman gerekir 1500-2000 arası yüksek bi mebla para veripte orijinal yazılımın h@ckleyemedn stabil olarak kullanamayacağim bir cihazı değil övmek yerine dibine gömerim foruma yazdıklarımı okursan iphone ile görüşlerimi öğrenmen çok geç olmayacaktır burada marka fanatizmine gerek yok burası herkesin görüşlerini başkasına çamur atmadan belirtebileceği özgün bir forum kaldı ki mesele tasarım açıkça söyleyim şunu zaten iphone ile bu cihaz segment olarak kıyaslanamaz ama mesele tasarım olunca açık konuşayım hiç aklımda yokken o tiksindiğim iphone tasarımı bu telefona göre daha da hoşuma gitti bu arada apple ile aramda herhangi bir organik bağ yok amerikaya hiç gitmedim tam tersine yukarıda yazdığım üzere iphone a karşı da antipatim var ve samsung marka bir telefon kullanıyorum hakkımda ne düşünürsen düşün ama ben hala sözümdeyim inadına bu telefon tasarım olarak benim hoşuma gitmedi özellikleriyle ilgiliyse kağıtta yazılanlara asla aldanmam kullanıcı görüşlerini daha çok baz alırım unutmadan şunu da belirteyim ki philips i sadece şarj konusunda takdir ederim bunu hakediyorlar çünkü

ayrıca die caprio arkadaşım philips in şarj süresine laf atan adamı philips bir telefona bağlayıp bataryadan verilecek elektirikle öldürmek gerekir iphone ilke ilgili olaraksa scorpiona yazdıklarım senin adına da geçerli

sen bu telefona kalıp sabun benzetmesi yapmışsında diğer telefonların şekli şemali farklımı acaba merak ediyorum.diğerleri yuvarlakmı yada külçe altınamı benziyor??? kimisi telefonun kamerasına hasta olur onun için alır,kimisi markasına bakarak alır,kimisi müzik çaları iyidir onun için alır.Ama bende şarjı iyi gidiyor ve yarı yolda bırakmadığı için alıyorum.Bizim 1.5 milyar iphoneye verecek paramız yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sangfei şirketinin web sitesinde tanıtmışlar ürünü.Küçük bir videosuda var.Menüler felan harika duruyor.İzlemek isteyenler verdiğim linkte görebilir.

http://www.consumer.philips.com/c//v900-ctv900wht_40/prd/cn/

büyük telefon resminin sağ altta film bandı şeklinde ikona tıklamanız yeterli.Google translate ile girmeyin videoyu izleyemezsiniz.Telefon hoşuma gitti.oPhone koymuşlar ismini.Dış kasası kauçuk-metal karışımı özel bir maddeyle yapıldığını değinmişler.Videoda göründüğü gibiyse menüler arası geçiş ve web sayfası yatay süper olur.Telefon suan çinde satışa sunulmuş 3228 yen olarak gösteriliyor.Bir çin online satış sitesinde görmüştüm.Buraya yakında gelir diye düşünüyorum.Bekliyorum bu telefonu

• çok hoşuma gitti ya 400tlden girse dehşet olur hayalmi o rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

çok hoşuma gitti ya 400tlden girse dehşet olur hayalmi o rakam

usta benimde çok hoşuma gitti.ama 400 tl den girmez .wi-fi,3.5 inc ekran ve android işletim sistemli telefonu vermezler 400e.çin pazarında satılıor araştırdım.3300 ile 3500 çin yuanı arasında satıyorlar.3800 e satan sitelerde var.türk parası olarak 750-800 tl arası yapıyor.TR pazarında 950-1000 tl arası satılacağını tahmin ediyorum.İnşallah o kadar pahalı olmaz.Bekliyorum uygun fiyat olursa alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

çok hoşuma gitti ya 400tlden girse dehşet olur hayalmi o rakam

usta benimde çok hoşuma gitti.ama 400 tl den girmez .wi-fi,3.5 inc ekran ve android işletim sistemli telefonu vermezler 400e.çin pazarında satılıor araştırdım.3300 ile 3500 çin yuanı arasında satıyorlar.3800 e satan sitelerde var.türk parası olarak 750-800 tl arası yapıyor.TR pazarında 950-1000 tl arası satılacağını tahmin ediyorum.İnşallah o kadar pahalı olmaz.Bekliyorum uygun fiyat olursa alırım

hocam x800 den çok memnunum kulllanıyorum. bu telefonda çok hoş ama kımse 900 tl vermez. 5800 450 cıvarlarına dustu 3g de var.

• quote:

sen bu telefona kalıp sabun benzetmesi yapmışsında diğer telefonların şekli şemali farklımı acaba merak ediyorum.diğerleri yuvarlakmı yada külçe altınamı benziyor??? kimisi telefonun kamerasına hasta olur onun için alır,kimisi markasına bakarak alır,kimisi müzik çaları iyidir onun için alır.Ama bende şarjı iyi gidiyor ve yarı yolda bırakmadığı için alıyorum.Bizim 1.5 milyar iphoneye verecek paramız yok.

zaten şarj süresiyle ilgili söyleyeceklerimi yukarıya yazdım onun için tekrarlamama gerek yok tasarım konusunda bence gerçekten zayıf kaldı ki iphone a benimde verecek 1500 ya da üzeri param yok tasarım olarak i phone benimde hoşuma gitmiyor ama bu cihazdan daha iyi olduğunu düşünüyorum yukarıda yazdıklarımı çok iyi okumadınız herhalde

• filipsin bendeki biraktigi ön yargiyi marmarayin bir ucunu bizim eve ötekini is yerine seklinde ayarliyarak insaa etseler düzeltemezler...
    en kral telefonuda yapsalar en son teknolojiyide kullansalar gördügüm en kalitesiz cinlilerden sonra telefon filips..
  • Merte katılıyorum. Tamam sarj konusunda on numarasın ama telefona gereken önemi verseler. Benim hayalim lg karizması ile Phlips şarjı Nokia işletim sistemi:)Bu telefon lg nin bir telefona benziyor adını unuttum.
  • 500den fazla olursa tr de zor satar. kulaklık girişi neden yana konur hiç anlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Merte katılıyorum. Tamam sarj konusunda on numarasın ama telefona gereken önemi verseler. Benim hayalim lg karizması ile Phlips şarjı Nokia işletim sistemi:)Bu telefon lg nin bir telefona benziyor adını unuttum.

hayallerin bile güdük vizyonunu geniş tut biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Merte katılıyorum. Tamam sarj konusunda on numarasın ama telefona gereken önemi verseler. Benim hayalim lg karizması ile Phlips şarjı Nokia işletim sistemi:)Bu telefon lg nin bir telefona benziyor adını unuttum.

hayallerin bile güdük vizyonunu geniş tut biraz

Derken?
  • Özellikleri eksik ya, uygun fiyatlı olursa tutulur yoksa satmaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.