Şimdi Ara

yer sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde binlerce lepistes var akvaryumun içi çok kalabalık oldu ve bi kısmını satmak istiyorum normalde üreticiler 1 tl gibi fiyata toplu olarak satıyolar ben tanesini 50 krştan vercem en az 50 adet almak şartı ile sadece izmir içi elden teslim edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursa olsa direkt gelirdim. Hayırlı satışlar.
  • Sağolasın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: splinter87

Elimde binlerce lepistes var akvaryumun içi çok kalabalık oldu ve bi kısmını satmak istiyorum normalde üreticiler 1 tl gibi fiyata toplu olarak satıyolar ben tanesini 50 krştan vercem en az 50 adet almak şartı ile sadece izmir içi elden teslim edilir

İzmir değilde İzmit olsaydı bende sizinle kesinlikle irtibata geçerdim en azından 30 tane kadar lepistes alırdım elden. benimde çok lepistesim var ama yavru olduklarından akvaryumu bazen çok boş hissediyorum. güzel olurdu. kısmet değilmiş. size hayırlı satışlar. :)

Bu arada lepisteslerin resimlerini koyarsanız bence daha çok ilgilenen olacaktır.
  • Sende sağol kardesim sahibinden de ilan verdim birkac tane petshop iletisime gecti ama bir kac tane petshopla bitmez balıklar ilgilenen olursa balık veririm
     yer sıkıntısı
  • Size nasıl ulaşabilirim 0 532 4008960
  • Artık cok gec satis boylari satildi yavrular var bir kac ay sonra buyur onlarida satcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    3 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Kalacak yer bulamadım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.