Şimdi Ara

Yer yarıldı da içine girdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yer yarıldı da içine girdim.Başta öğrencimle konuşuyorduk.O gidince yer yarıldı ve içine girdim.Daha sonrasında bir trene gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi filim

Tren mren diyince hayri potter aklıma düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Hangi filim

Bunlar film veya dizi değil.

Gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Bir Yalan

Bunlar film veya dizi değil.

Gerçek.

Alıntıları Göster
    O yüzden plato reyis gökyüzünü gösteriyor,anladım

Yerin içine girme tecrübesinden pek hoşnut kalmamış gibi

Kuru kafa edebiyatı yapanlara inat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ekim 2019; 19:34:47 >
  • quote:

O yüzden plato reyis gökyüzünü gösteriyor,anladım

Yerin içine girme tecrübesinden pek hoşnut kalmamış gibi

Kuru kafa edebiyatı yapanlara inat

Alıntıları Göster
    Platogöklere hayran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük Bir Yalan -- 23 Ekim 2019; 20:12:51 >
  • Aklın sıra Allah'la ve gönderdiği son din olan İslam'la ve kutsal kitap olan Kuran'ı Kerim'le alay edip acınacak ve gülünç duruma düşen zavallınin birisisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Aklın sıra Allah'la ve gönderdiği son din olan İslam'la ve kutsal kitap olan Kuran'ı Kerim'le alay edip acınacak ve gülünç duruma düşen zavallınin birisisin
    Öyle bir şeyi hedeflediğimi nereden çıkardın?

Said Nursi'nin Mehdi olduğunu,Rusya'ya ışınlanıp Lenin'i öldürdüğünü söyleyenler kimdi ya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eve Şöyle Bir Böcek Girdi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Bir Yalan

Öyle bir şeyi hedeflediğimi nereden çıkardın?

Said Nursi'nin Mehdi olduğunu,Rusya'ya ışınlanıp Lenin'i öldürdüğünü söyleyenler kimdi ya?

Alıntıları Göster
    Bir ara internette dolaşırken Bohr ve Einstein tartışmasında Said Nursi'nin önemi diye bir konu varmış risalede. Valla doğa üstü olaylar yok ama bu adamların hepsi başlı başına bir doğaüstü bir şeye sahip. Son cümleyi ilk defa senden duydum.

• Said-i Nursi'yi Mehdi olarak kabul ettiğimiz doğrudur ama Lenin'i öldürdüğü yanlıştır

• quote:

Hangi filim

Tren mren diyince tepecikliyi ogrenci olarak kabul edip ona uyma ihyimali gozumde canlandi..

• quote:

Said-i Nursi'yi Mehdi olarak kabul ettiğimiz doğrudur ama Lenin'i öldürdüğü yanlıştır
    Peki benim dalga geçtiğimi nereden çıkardın?

• Çünkü böyle bir olay yok

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Said seyahat-i hayaliye ile iman ve küfür gözlüklerini takarak küre-i arz'ı inceleyince inanıyorsun da buna mı inanmıyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üstadım senin benim gibi normal insan değil keramet sahibi evliya mertebesindedir bir çok kerameti olmuştur en bilineni hapishanede iken bir Cuma günü Cuma namazı için camiye gitmek için hapishane müdüründen izin isteyince hapishane müdürü ( Herhalde Said efendi hapishanede olduğunu unuttu ) diyerek gülmüş ve izin vermemiştir ama yinede şüphelenerek camiye gitmiş ve pencereden içeriye baktığında üstadımın camide namaz kıldığını görmüş ve namaz bitince yakalarım diye caminin çıkışında beklemeye başlamış ve üstadımı görememiştir daha sonra tekrar hapishane'ye döndüğünde üstadımın hapishanedeki odasında namaz kılarken görmüş ve hayretler içinde kalmış gardiyanlara üstadımın yüksek derecede bir evliya olduğunu onu bir daha üzmemelerini emretmiştir

• Üstadım senin benim gibi normal insan değil keramet sahibi evliya mertebesindedir bir çok kerameti olmuştur en bilineni hapishanede iken bir Cuma günü Cuma namazı için camiye gitmek için hapishane müdüründen izin isteyince hapishane müdürü ( Herhalde Said efendi hapishanede olduğunu unuttu ) diyerek gülmüş ve izin vermemiştir ama yinede şüphelenerek camiye gitmiş ve pencereden içeriye baktığında üstadımın camide namaz kıldığını görmüş ve namaz bitince yakalarım diye caminin çıkışında beklemeye başlamış ve üstadımı görememiştir daha sonra tekrar hapishane'ye döndüğünde üstadımın hapishanedeki odasında namaz kılarken görmüş ve hayretler içinde kalmış gardiyanlara üstadımın yüksek derecede bir evliya olduğunu onu bir daha üzmemelerini emretmiştir

Peki bunu anlatan kim?

Yine Said.

Yoksa Yeni Said mi demeliydim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWay -- 28 Ekim 2019; 7:17:44 >
  • Tam bilemiyorum risalelere vakıf babama sormam lazım şimdi bunu araştırmam zor olur yani bu olayı abilerden çok duydum ama risalelerdemi yoksa başka yerdemi yazıyor ya da yazmıyormu, sadece kulaktan kulağa bugünlere gelen bir kanıtlı söylentimi arastırıp en kısa zamanda burada inşaallah cevap veririm çünkü inanın siz sorunca bende bu olayı çok merak etmeye başladım

• quote:

Tam bilemiyorum risalelere vakıf babama sormam lazım şimdi bunu araştırmam zor olur yani bu olayı abilerden çok duydum ama risalelerdemi yoksa başka yerdemi yazıyor ya da yazmıyormu, sadece kulaktan kulağa bugünlere gelen bir kanıtlı söylentimi arastırıp en kısa zamanda burada inşaallah cevap veririm çünkü inanın siz sorunca bende bu olayı çok merak etmeye başladım
    Yavaş yavaş düşün Tepecikli acele etme.

Babana da selam söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWay -- 28 Ekim 2019; 14:12:51 >
    Ne oldu

• Kardeş unuttum inşaallah yarın yüz yüze görüşeceğim unutmassam sorarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.