Şimdi Ara

Yerde bulunan telefon ! (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım geçen gün yerde Htc 8X bulmuş.Cihazı inceledim telefonu formatlanmış bir şekilde bulmuş.Sahibi bize nasıl ulaşabilir yada biz sahibine nasıl ulaşabiliriz ?

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
  • Ben daha çok sahibi bize nasıl ulaşamaz var mı bi yol bildiğiniz şeklinde anladım bu mesajı?
  • Mordecaí kullanıcısına yanıt
    Devir kötü tabi haklısınız sizin suçunuz değil.
  • Sahibi benim adresi pmden atıyorum kargolarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin kimseye güveninin kalmadığı bir zamanda yaşıyoruz bu çok aşikar. Adam yolda adres sorsa bile ondan bir kötülük bekler hale geldik Allah bizi ıslah etsin. Ciddi bir şey soruyorum herkesi kendiniz gibi sanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Selamun Aleyküm

Arkadaşım geçen gün yerde Htc 8X bulmuş.Cihazı inceledim telefonu formatlanmış bir şekilde bulmuş.Sahibi bize nasıl ulaşabilir yada biz sahibine nasıl ulaşabiliriz ?

sim kartı yok demi?
  • kullan yada telefoncuya sat

• quote:

Böyle bir simge kullanmanızı anlamadım. Yanlış olan nedir ? Bir kişi telefonunu kaybettiğinde polise gider. Örnek bir vatandaşta yerde telefon bulduğu takdirde emniyete gider Oradaki görevliler yardımcı olur zaten.

• Sim kart yokmuş.

• quote:

Kimsenin kimseye güveninin kalmadığı bir zamanda yaşıyoruz bu çok aşikar. Adam yolda adres sorsa bile ondan bir kötülük bekler hale geldik Allah bizi ıslah etsin. Ciddi bir şey soruyorum herkesi kendiniz gibi sanmayın.

Genç buraya gelmişsin nasıl yakalanmam modunda geziyorsun daha da Allah bizi ıslah etsinler falan. Allah seni ıslah etsin genç. Araya bizi ne sokuyorsun. Çok istesen telefonun imei numarasından sahibini bulur teslim edersin. Bize burda laf yapma.

• mawoix kullanıcısına yanıt
    Bir telefona tenezzül edecek adam değilim çok şükür telefonum var. Bir sıkıntın varsa özel mesaj at konuşalım.

• 4en yakın polıs karakoluna teslım edıceksınız

etmezsenız savcılık herturlu sızı bulur

adam telefonum kayboldu dıye savcılıga gıdıcektır mutlaka
  • imei degistirip kullanin yada satin gercek sahibini bulmak zor

• kişi karakola gidip imei numarasımı bırakmış olabilir.karakola müracat edin en iyisi.
  • Telefonun bulunduğu yere en yakın karakola gideceğiz hocam ama bir şey çıkar mi bilmiyorum çünkü arkadaş şehirler arası otobüslerin kalktığı yazıhanenin orada bulmuş.

• Cihaz sahibinin e mail adresi, ayarlar> hesapların kısmında yazıyor mu?

Bu arada sat diyen arkadaşları kınıyorum.

• Kurcala telefonu kişisel herhangi bir bilgi bulduysan yürü oradan ama baktın yok bırak karakola uğraşsınlar. Bir de seni kandırıp almaları var benim diye, ki öyle bişey yaparsan daha da kötü olur. Ver polise uğraşsın.

Ayrıca arkadaşın iyi niyetini kötü anlayanlar var, bence peşin hüküm vermeyin.
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Cihazı kurcaladım hocam hiçbir bilgi yok maalesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.