Şimdi Ara

Yerden Isıtma Sistemi Sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evim 30 senelik. Evim yerden ısıtmalı. Tesisat zannedersem 4-5 sene evvel yapılmış. Ben evi 3 sene evvel aldım . Ancak 2 ay önce taşındım. Daha öncesinde kiracılar oturuyordu. Şu anda evde ısıtma sistemi çok yetersiz. Yerde belirli noktalar hariç ısı yok. Onlar da küçük küçük noktalar 20'ye 20 bir kare gibi... Acaba sistemin bakımı yapılmadığı için mi diye düşündüm fakat bunun için özel servis getirdim. Değişen bir şey olmadı. Yarın işi yapan evin eski sahibi bir aksaklık olmazsa gelip bakacak. O geldikten sonra durum nedir ne değildir tekrar burada paylaşacağım. Onun öncesinde bazı tahminlerim olacak ona göre de fikir üreten arkadaşlar olursa sevinirim.

1. Kombi acaba bu sistem için yetersiz mi veya uygun değil mi? Zannedersem yerden ısıtma ve normal kalorifer sisteminin kombileri farklı oluyormuş.

2. Acaba odalardaki laminant parkeler yerden ısıtmayı engelliyor olabilir mi? Yurt dışında bu sistemi kullanan birisi laminant parkelerin yerden ısıtma olan evlerde aynı tip olmadığını belirtti.

3. Evin bu sistem için çok düz olması lazım ancak benim evin terazisi sıfır. Acayip meyil var. Marangoza dolap yaptırdım. Adam dolabı yapıp watsaptan fotoğrafını çekip yolladı. Hiçbir sıkıntı yoktu. Eve gelince kapakları oturtuncaya kadar akla karayı seçti.

Aklıma gelenler bunlar . Yarın tekrar bilgi paylaşırım inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.