Şimdi Ara

Yerden Samsung Galaxy Note 5 Buldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi forumlar. Gecenlerde yerden galaxy note 5 buldum istanbulda ekrani cami kirik. Hatti cikarip attim. Ne yapmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertttk -- 13 Kasım 2023; 17:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım etmeyin şuna. Hattı çıkarıp atmış, birde anlatıyor.

Kimbilir kimin canı yandı. Kim bilir daha taksidi bitmedi o telefonun. Kimbilir annesi babası ne zor şartlarda aldı o telefonu. Gerçekten yazıklar olsun size.

Aynı olayın başınıza gelmesi dileğiyle...

Rica ediyorum kimse yardım etmesin.

edit: Telefonu kaybeden kişi inşallah bu konuyu görür. Eğer bu konuyu görüyorsan google'a mcks yazıp ordaki telefon numarasını ara ve cihazı kullanıma kapattır. Kullanamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 22 Mayıs 2016; 12:58:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utan ya utan biraz birde yardım istiyorsun

• Hattı attığın yere git, sim kartı bul ve sahibini ara

teldeki rehberden ana, baba kardeş kim varsa sahibinin yakını ara bilgi versinler..

insanlık öğren bu arada biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Mayıs 2016; 13:36:56 >
  • Arkadaslar ben elimden geleni yaptim. Sim kartin pin kodu var. Acsaydim arayacaktim sahibini. Belki cinayet islendi telefon suc unsuru. Ben polise teslim etsem benimde basim yanar

• O kadar acindirma be . 2500 liralik telefondan bahsediyoruz. Ne zor sartlarda alması ?

• http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-523464.html

http://www.hukuki.net/showthread.php?73760-Telefon-buldum-caldi-diye-sikayetci-olmuslar

insanlıktan anladığın yok bari geleceğinin ne hale geleceğini gör. polise teslim et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden Samsung Note 5
    5 yıl önce açıldı
    samsung note 3 neo youtube
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mayısta başima gelen olayın sonucunu anlatayım size.
    Cihazi ilçe emniyetlere götürdüm hepsi birbirine yönlendirdi. Git oraya teslim et diye. Hiç biri almadı telefonu. Polisler bulduğun yere geri bırak dedi.
    Bende o kadar insafsız değilim.. hiç biri almayınca samsung yetkili teknik servise bıraktım telefon buldum diye. Sonra neler yaşandı hiç bir fikrim yok.

• "2500 ₺ ne zor şartlarda alınması? " şaka mı yapıyorsun? Ülkede asgari ücret 1300 ₺ iken...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertttk

O kadar acindirma be . 2500 liralik telefondan bahsediyoruz. Ne zor sartlarda alması ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.