Şimdi Ara

yerel ağ bağlantım nerde_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format atmadan once hersey yolundaydı adsl den gayet memnundum ama format attım adsl ıle ılgılı ayarları yapacagım sırada yerel ag baglantımın(Lan) olmadıgını fark ettım wındows yarım a baktım otomatık olarak gelen tek ag baglantısıdır dıor ama yok 3 kere format attım ama sonuc aynı yok yok yok sımdı nabıcam???

• Arkadaş eğer sen masaüstünde simge yok diosan o kolay...

Görüntü Özellikleri>Masaüstü>Masaüstünü Özelleştir de sonrada ağ bağlantılarımı işaretli yap...

Ama formattan sonra ağ ayarlarının silinmesi çok doğal yeni ağ kurman lazım ağ bağlantılarından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 13 Temmuz 2005, 15:54:49 >
  • yok sımge war.Baslangıc> ayarlar > ağ bağlantıları ıcı bom bos hıc bısı yok ağ bağlantısı ısteyen ıslemlerde calısmıo
  • yok sımge war.Baslangıc> ayarlar > ağ bağlantıları ıcı bom bos hıc bısı yok ağ bağlantısı ısteyen ıslemlerde calısmıo
  • sakın ethernet kartının sürücülerini yüklememiş olmayasaın
  • Denetim masasında ağ kurulum sihirbazı var onla dene
  • ethernet kartının driverini yüklediğin zaman,kendi otomatik oluşur zaten ağ bağlantılarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağ ve ip dağıtımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

ethernet kartının driverini yüklediğin zaman,kendi otomatik oluşur zaten ağ bağlantılarında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.