Şimdi Ara

Yerel ağ var fakat internete girmiyor. Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavillion 1144 ET kullanıyorum.

kablolu netim var masaüstünde.fakat bu kabloyu çıkarıp laptop a bağladığımda yerel ağ var gözüküyor falkat internete giden yolda kırmızı bir çarpı oluyor..

dns ayarlarını değiştirip bu kırmızı çarpıyı kaldırdım ve sağ alttaki internet simgesi dünya şeklini aldı yani bağlı gözüktü..

fakat hem mozilla hem de explorer ı açtığımda sayfalar görüntülenmiyor.I.P leri otomatik yaptım elle girdim her yolu denedim...

Bilgisayarla bugüne kadar hiç internete bağlanmadım..Lütfen yardım edin..Yoksa servise yollucam..

• Kablo modem cihazlarinda baglandiginiz ilk cihazin MAC adresi hafizaya alinir ve onun di$inda baglanan ve MAC adresi
    hafizada tutulan ile uyu$mayan cihazlar internete cikamaz. Masaüstü bilgisayarinizin ethernet kartinin MAC adresini
    Dizüstü bilgisayariniza aygıt yoneticisinden ethernet denetleyicisinin ayarlari kisminda ki MAC adresi kismina el ile
    manuel olarak yazarsaniz girebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiadam

Kablo modem cihazlarinda baglandiginiz ilk cihazin MAC adresi hafizaya alinir ve onun di$inda baglanan ve MAC adresi
    hafizada tutulan ile uyu$mayan cihazlar internete cikamaz. Masaüstü bilgisayarinizin ethernet kartinin MAC adresini
    Dizüstü bilgisayariniza aygıt yoneticisinden ethernet denetleyicisinin ayarlari kisminda ki MAC adresi kismina el ile
    manuel olarak yazarsaniz girebilirsiniz

hocam teşekkürler deneyeceğim bugün..Fakat oldu diyelim ben her gireceğim farklı kablolu internette bu adresi değiştirip duracak mıyım?
  • merhabalar arkadaşlar bende sony vaio vgn-fw31j modeli var işletim sistemim vista home premium evde 3 tane daha laptop var onlar internete bağlanabiliyo ama ben bir türlü bağlanamıyorum ağa bağlanıyor ama internet bağlantısı gelmiyor diğerleride wireless den bağlaanıyor mac adresim engelli de değil ama bir türlü olmuyor.yukarda yazanıda uygulamaya çaloştım ama uygulayamadım olmuyoooo olmuyooooo lütfen yardım edebilirmisiniz?????
  • bağlantıyı devre dışı bırak geri aç düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.